калпазанчо написа:Аз съм винаги около 16-17ми сектор около централната линия, като гледам да съм по-на високо за да може да виждам по-добре ситуациите и поравно в половините на терена.
И ВИНАГИ ПОДВИКВАМ ПО НЯКОЯ ГЛУПОСТ КЪМ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. МАЛКО АГРАРНО ПОВЕДЕНИЕ, НО ДА УТОЧНЯ - ВИНАГИ Е НЕЩО ЗАБАВНО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОБИДНО. ПОЧТИ ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ СЪМИШЛЕНИЦИ ОКОЛО МЕН И ПОЧТИ ВИНАГИ ПУБЛИКАТА ОКОЛО МЕН СЕ ЗАБАВЛЯВА ИСКРЕНО НА ГЛУПОСТИТЕ МИ. Определено някой от форума ме е виждал на стадиона. Хайде да се видим на мача със Черно море, искате ли? Ако искате, пишете на личен и да си разменим телефоните преди мача. С Конвърс, нтодоров,кдимитров, девиан, гардимарин, груд (да не ви изброявам всичките) бих изгледам мач с най-голямо удоволствие.
п.п. Искате ли всички изброени да се уговорим за този мач? Би било доста яко.
Не е лоша идеята. Никак дори. Боя се, че за мача с Черно море няма да съм в Бургас. Ще видя календара и за себе си ще пиша допълнително със сигурност...Пък що са мачове занапред. Лятото свърши, останаха дългите и скучни есенно-зимни дни. Ще бъда повече от редовен. Иначе за Черно море може и да измисля нещо за да съм на стадиона. Трябва. Дано котка не ми мине път.
[/center]
[/center]