hai написа:Питате къде са Форумците?Няма ги и как да ги има,като профанизирате всички теми.
Един си прави свободни съчинения на тема правни въпроси,други стадиона- мой-твой бащиния,трети сини-зелени и тем подобни глупости,които са толкова далече от играта,от съперниците,от анализи(виждания) за мачовете.Във всяка тема едно и също:едни и същи хора пишат ли пишат!
Защо винаги отстъпват разумните?Тези които виждат играта и ми помагат да погледна от друг ъгъл на отбора и играчите,да се замисля за неща които съм пропуснал.Това са важните мнения за мен.Липсва ми Капитана,Фред и ...
12 лева цена на билет-много или малко са? 18 лева струва театъра,12 -киното,2,36 разходка в морската за 2 часа(синя зона)Купите си карта за 90 лева или се замислете Вие за колко пари работите.Причината може би е във вас.
Как няма да ти липсват,като мненията на останалите са едни и същи от доста време насам и няма да чуеш нищо ново,ако случайно Събев не реши да напусне сам или не го изгонят.Следващия,който и да е,и той ако не върши нещатата,както те са решили,че е правилно и за него ще слушаш същите неща.
Искам си Акаунта написа:nore написа:Искам си Акаунта написа:Според мен първо наесен трябва да се набие мощен шут на ГЕРБерската паплач ...
Има да чакаш!
Не виждам кой може да бие Николов на изборите тази година - не трябва да си врачка, за да познаеш кой ще е новият/стар кмет.
Дори и аз мога да си помечтая .Сега сериозно ... не е въпроса кой може да победи Николов , а какво ще решат да направят бургазлии за града си ( респективно за футбола в града ) . Не че съм оптимист де . Но все пак това е от малкото неща които можем да решим сами . Кой ще е кмет е най - малкия проблем . Важното е какво ще направи кмета за да защити нашата ( общинската ) собственост . Какво е направил сегашния за да защити интересите на общината в смесеното дружество в което участва .
Кмета може много неща да иска,но от общинския съвет зависи какво ще трябва да направи,а колкото до изборите със сигурност Николов и компания изглеждат много по-добре на фона на останалите,които освен,че няма да оправят футбола,ами ще разсипят и града.