Leooo написа:То е ясно че стадиона ще бъде празен, няма какво да се заблуждаваме !
...каза ясновидецът потънал в дълбока заблуда.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Leooo написа:То е ясно че стадиона ще бъде празен, няма какво да се заблуждаваме !
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
ntodorov написа:Бързо Гоше 75: Какво ти удоволствие - изпаднах в транс и делириум. Сега, като си спомня - тръпки ме побиват, ама от студа. Толкоз. Иначе наистина се радвам, че никога няма да изживея снежинките в Гент, петте парцала в Лисабон и Барселона и още куп, куп благинки сътворени от гранда, а как изтървахтеее Лил - още ме е яд, щото гадините писаха в техните си ФранЦуЗки вестници, че за малко щели да ви изпуснат... а пък ние/вие си повярвахте/ме.....Стига бе човек - давайте го по-скромничко и елате на мач в Бургас белким ни напълните стадиона, ама ако ви дават кюфтЯ - не ги яжте.
ntodorov написа:Може ли аз да ти отговоря: "Двата ни гранда" (буаххааахх) включая и вас техните фенове хич, ама хич не проумявате, че не сте отбори за ЕКТ. Вие сте си за родната консумация и вместо да ни броите кебапчетата и сандвичите що не се ощипете за да се събудите и осъзнаете. Задигате си опърпаните блузи и на гол шкембак си слагате чифт пищови, ама от онези детските дето само дръжките им плашат... Когато идете обаче из Юръпа си завирате главите, като щрауси и срама ви се отмива моментално, като рисунка на мокър пясък. Ами да ти кажа: Срам ме е да ви гледам из европейските дебри и винаги съм се ядосвал на вашите шефове и организатори - що, като имат големиУ опит да си нагласят у дома мачовете не го правят и в ЕКТ. После се благодаря на бога, че от година на година са все по-малко и по-малко наивниците, които да се натискат за Европейските полета, така, както Левски го валяха безпощадни снежинки в Гент и кожени топки в Лисабон. Това ли сте бойците? Иначе си прав: съдията не ви подпира в международни мачове...Гадини недни са тези съдии в Юръпа тъй да знаеш и понеже си знаем възможностите - не се натискаме за там. Даваме път на ахмаците, които си вярват. Вие "грандовете" (
![]()
муаааахх) СТЕ С ПРЕДИМСТВО.
Иначе кво казваш-Не мой си напълним стадиона думаш...баш като вас ли не моЙ го напълним?
[/center]Converse написа:Нтодоров и злоба, нещо несъвместимо в едно изречение. След изчерпателните мнения, най-добре е да замълчите и тихичко да пропълзите обратно към вашия форум, където да коментирате хилядите саги по невероятните трансфери на десетките ви звезди от световна класа.
И хич не искам да ви изживявам радостите, защото са на наш гръб !
Converse написа:Добре си разбрал.
Santiago Munezz написа:Converse написа:Добре си разбрал.
Не не съм
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост