Черноморец спечели наградата за Fairplay в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец спечели наградата за Fairplay в А група

Мнениеот Bourgas » 27 май 2013 18:57

Има доста хора, които са били много навътре в нещата във вашия клуб тук, до колкото ни беше няколкократно съобщавано. Попитай тях, не ми се вярва да не се познавате, въпреки, че сте около 25000 на стадиона. Аз нямам намерение да му казвам името.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 май 2013 19:11

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:Няколко неща ми правят впечатление.
Първо, дълговете ни всеки ден се увеличават и то не с 10 000-20 000 лева, а с около 55 милиона :mrgreen:
Второ, явно много се интересуват от нас момчетата от Зелен Бургас, щом всеки път гледат за захапят подобна тема, негативна разбира се, иначе за останалото са тихи.
Трето, явно същите тези момчета много стриктно и под лупа следят Черноморец, и на мачовете идват, значи им пука за нас.
Четвърто, явно и Отборът на Пловдив се интересува от нас и от всичките ни 20 фена.
Пето, има много хора, които си правят вятър с устата, в случая чупят пръсти на клавиатурата, без и да имат ни най-малка представа от това, за което пишат. Но... Важното е да са в играта.
Шесто, не се опитвайте да заприличваме на други отбори и не копирайте държанието на техните фенове, не ви отива, а и никога не сме имали съревнование, за да си ги мерим.
Седмо, съжалявам вече, че пуснах такова мнение, идеята ми беше съвсем друга.
Осмо, в темата иде реч за награда за фейърплей, оценете го и поздравете Херо, не бъдете коне с капаци.
И девето, една акула работи много сериозно за това, Нефтохимик да намерят пари за лиценза. Бъдете поне малко благодарни.
Десето, приятен ден.

Ми добре де,кажи коя е тая акула за да му благодарим :)

Ванка, учудваш ме, името му е познато на много фенове и е обществена тайна, че помага и на двата клуба.

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 27 май 2013 22:35

k.dimitrov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:Няколко неща ми правят впечатление.
Първо, дълговете ни всеки ден се увеличават и то не с 10 000-20 000 лева, а с около 55 милиона :mrgreen:
Второ, явно много се интересуват от нас момчетата от Зелен Бургас, щом всеки път гледат за захапят подобна тема, негативна разбира се, иначе за останалото са тихи.
Трето, явно същите тези момчета много стриктно и под лупа следят Черноморец, и на мачовете идват, значи им пука за нас.
Четвърто, явно и Отборът на Пловдив се интересува от нас и от всичките ни 20 фена.
Пето, има много хора, които си правят вятър с устата, в случая чупят пръсти на клавиатурата, без и да имат ни най-малка представа от това, за което пишат. Но... Важното е да са в играта.
Шесто, не се опитвайте да заприличваме на други отбори и не копирайте държанието на техните фенове, не ви отива, а и никога не сме имали съревнование, за да си ги мерим.
Седмо, съжалявам вече, че пуснах такова мнение, идеята ми беше съвсем друга.
Осмо, в темата иде реч за награда за фейърплей, оценете го и поздравете Херо, не бъдете коне с капаци.
И девето, една акула работи много сериозно за това, Нефтохимик да намерят пари за лиценза. Бъдете поне малко благодарни.
Десето, приятен ден.

Ми добре де,кажи коя е тая акула за да му благодарим :)

Ванка, учудваш ме, името му е познато на много фенове и е обществена тайна, че помага и на двата клуба.

Мартин Бошнаков?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 май 2013 08:06

Говорим за човек на собствена воля :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 май 2013 09:24

Ванката го знае, но явно не е предполагал.
Впрочем в една тема неслучайно бях писал, че никой не знае от кое храстче, какво зайче ще изскочи.
Парите нямат клубна принадлежност, не миришат и независимо от произхода им - вършат добра работа.
Дай-боже да ги има повече за футболът ни роден.
[offtopic]ей сега се "информирах" за собственика на Монако - Дмитрий Рибовлев. От къдЯ изскочи този, с какви пари борави - не знам, но излезе инфо, че имал лично богатство от близо 10 млрд. евро. :shock: Този свят е объркан. Докато едни обедняват, други забогатяват. И в двата случая - неприлично. Парите, които изтичат от Руската шир - са много. Така, ли един "братушка" ( може и "по-беден" да е от Рибовлев) не ни погледна с "хищно" око. Ей тъй да налее някой лев в Бургас, да материализира проекта и да щрака с пръсти. Вая - яхтено пристанище и кеф ти Монако, кеф ти Ница, кеф ти Сан Ремо. На една ръка разстояния ще да са..., ама тук се живее хем по-евтино, хем по-разкрепостено, хем без правила. Рай за руските богатири...Кво се ослушват - не знам...А иначе видно е, че многото пари във футбола ще натежават везните там, където са съсредоточени. Комерсиализацията в този спорт вече е толкова голяма, че да притежаваш футболен отбор ще бъде нещо, като да притежаваш скъп накит...За съжаление - другите ценности в този спорт страдат , а повечето от тях, които събираха хората по стадионите - вече изгниха.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 18:38

ntodorov написа:Ванката го знае, но явно не е предполагал.
Впрочем в една тема неслучайно бях писал, че никой не знае от кое храстче, какво зайче ще изскочи.
Парите нямат клубна принадлежност, не миришат и независимо от произхода им - вършат добра работа.
[offtopic]ей сега се "информирах" за собственика на Монако - Дмитрий Рибовлев. От къдЯ изскочи този, с какви пари борави - не знам, но излезе инфо, че имал лично богатство от близо 10 млрд. евро. :shock: Този свят е объркан. Докато едни обедняват, други забогатяват. И в двата случая - неприлично. Парите, които изтичат от Руската шир - са много. Така, ли един "братушка" ( може и "по-беден" да е от Рибовлев) не ни погледна с "хищно" око. Ей тъй да налее някой лев в Бургас, да материализира проекта и да щрака с пръсти. Вая - яхтено пристанище и кеф ти Монако, кеф ти Ница, кеф ти Сан Ремо. На една ръка разстояния ще да са..., ама тук се живее хем по-евтино, хем по-разкрепостено, хем без правила. Рай за руските богатири...Кво се ослушват - не знам...А иначе видно е, че многото пари във футбола ще натежават везните там, където са съсредоточени. Комерсиализацията в този спорт вече е толкова голяма, че да притежаваш футболен отбор ще бъде нещо, като да притежаваш скъп накит...За съжаление - другите ценности в този спорт страдат , а повечето от тях, които събираха хората по стадионите - вече изгниха.[/offtopic]

[offtopic]А пред този Рибовлев има още 118 милиардера ;)[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 май 2013 20:05

Parmalat написа:
ntodorov написа:Ванката го знае, но явно не е предполагал.

[offtopic]А пред този Рибовлев има още 118 милиардера ;)[/offtopic]

[offtopic]То може да има и 1 000 милиардера пред него, ама мен ме интересуват тези,които дават пари за футбол. Иначе дай-боже и Рибовлев да ни е стопанин. Нищо, че е на 118 място :P :twisted: .[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 май 2013 20:21

Концентрирайте се върху милионерите за сега, милиардерите ще ги оставим за догодина, за ШЛ :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 май 2013 23:15

Би му мамата,зелените и жълтите господа свариха да осерат и тая тема. Аман от комплексари....
П.П. И аз не се сещам кой е човека с парите. :roll: :roll: Моля за помощ от приятел на ЛС. Мерси.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”