Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Ванка...,факт е,че и ние не знаем. Не знам колко статии си чел ти,ама аз не повече от 2-3. Само да вметна,че когато Бойко ви обеща 300 000 от Лукойл пуснахте 16 теми във форума. Иначе наистина още не знаем какво се случва. Ама май и вие не знаете.
Чакаме Владо да каже кво е казал Премиера-Слънце. Аз лично не му вярвам(на Премиера),но пък така без информация не става. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ами добре тогава.Хайде няма да си ги мерим кой е по,по най,дали Нефтохимик или Черноморец.Щом искате да е по темата-нека да е по темата! КАКВО СТАВА ВСЪЩНОСТ??? Никой не казва нищо,никаква информация.Какво се чу на тая среща? Какво става с Илюмжинов? Нали това беше най-важно? Защо не дойде? Какво става от тук нататък? Тия проекти за "Черноморец Арина" ги знаем от 5 години и това не е новина.Кажете нещо по-конкретно! Ще има ли финансиране и някакво развитие или ще продължавате да се чудите дали този отбор ще го има.? Защото в последната седмица излязоха 1000 статии в интернет за този ден Х,а всъщност ситуацията сега е друга.Шаешу и другите нямаше да се продават,а сега пише че вече е продаден.Къде е истината? Който е наясно-да сподели....ами това е по темата....Ама никой не казва нищо конкретно
Не се знае какво става, за това нищо не се и пише. Отделно знаеш, че тук излизат информации от първоизточника, дори и за Нефтохимик, така че почакай. А иначе аз не се вълнувам, ама хич.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Ето ви го отговора на наболелия въпрос:
Илюмжинов идва на 8 юли за погребението на бургаския футбол
Имам гаранции за развитие на шахмата и самбото, каза пред Бесове.бг бургаският кмет Димитър Николов и охлади още повече надеждите на феновете
Новият акционер в „Петрол Холдинг“ Кирсан Илюмжинов няма намерения да инвестира във футбола, а в шахмата и самбото, както и в някои социални проекти на община Бургас. Това стана ясно от изявленията на доскорошния акционер в „Петрол Холдинг“ Денис Ершов, който единствен досега е разговарял лично с руския милиардер и от когото е разбрал, че големият проект „Черноморец Арена“, с който трябваше да налагаме Бургас като футболната столица на България и Европа, няма да се състои. Ершов се надява, че след продажбата на акциите си ще остане тук като партньор на руснака в инвестициите му в строителството.
„От разговора ми с пратеника на Илюмжинов миналата седмица - Волк хан Могамедхан, мога да съобщя със сигурност, че новите инвеститори ще поемат ангажимент да построят Международен шахматен център и да ни помогнат със специалисти по време на строежа и подготовката на нашите млади надежди в този хубав спорт. Другото, което могат да развият е самбото – знаете, че г-н Могамедхан е шампион на РСФСР в този спорт, това със сигурност мога да кажа“, каза кметът на Бургас Димитър Николов в прав текст. В същото време обаче съдружникът на Илюмжинов – Митко Събев няма да продаде акциите си – 47,5%, ако не получи гаранция от руските си партньори, че ще се грижат за футбола и за неговото развитие, в което досега са налети десетки милиони левове през последните 10 години. Това са негови думи от интервю за Бесове.бг, взито на излизане от кметския кабинет миналата седмица.
Между 6 и 8 юли се очаква Кирсан Илюмжинов да бъде в столицата за среща с премиера Бойко Борисов, след това трябва да се види и с бургаския кмет, пред когото ясно да формулира, че не се интересува от футбола, в който Общината има сериозно участие чрез апорта на стадион „Черноморец“ в кв.Акациите.
Новината подейства като студен душ за ентусиазма в ПСФК „Черноморец-Бургас“ АД, където се надяваха руският милиардер да ги извади от батака. Миналата седмица се появиха информации, че Илюмжинов щял да се захване с мегапроекта за изграждането на спортния комплекс „Черноморец-Арена“, но това очевидно не е вярно.
В „Черноморец“ започнаха да сънуват в розово, след като Илюмжинов придоби 52,5% от акциите на Денис Ершов /47,5%/ и Александър Мелник /5%/ в „Петрол Холдинг“. После се заговори, че искал да купи и останалите 47,5% от Митко Събев.
Присъствието на мултимилиардера в холдинга означаваше присъствие и в „Черноморец-Бургас“, тъй като „Петрол“ притежава половината от дяловете в клуба, а другата половина е на общината. Надеждите Илюмжинов да налива пари в бургаския футбол се засилиха с посещението преди десетина дни на дясната му ръка в бизнеса Волк хан при кмета Димитър Николов. Първоначално се твърдеше, че на срещата са били заявени сериозни инвестиции в „Черноморец“, но след тези думи на кмета Николов излиза, че гостът в общината е обещал пари само за шахмата, а след молба от градоначалника - и за самбото.
Последните информации ще хвърлят отново в смут феновете на „акулите“, които таяха оптимизъм, че върху любимците им ще се изсипе рогът на изобилието. Бургаският футболен клуб е в окаяно финансово състояние, което не се крие и от ръководството му, очакващо помощ от Илюмжинов. Той обаче ще пристигне като гробокопач.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Според мен Бесове малко преувеличават,ако сте следели дискусията ни с Конан и КДимитров относно Илюмжинов и богаството му,мисля че стигнахме до един момент на единодушие,че може и да е милиардер,ама до колко парите са негови и може да се разполага,както си иска с тях е друг въпрос
Моето мнение е,че малко неподготвен се изказа представителя му или на някои му се причуха някакви неща.Проекта Черноморец Арена няма да го бъде или поне във вида му със стадиона и залата
Най-простото обеснение защо няма да стане мисля,че наскоро го казаха от Челси и защо няма да строят нов стадион,а след като Абрамович не може да си го позволи и то за отбор с публика и приходи като Челси не знам защо очакваме Илюмжинов да си троши парите за този проект.Отделно всички сте запознати колко дръпнаха назад новите стадиони отбори като Арсенал и т.н.,а и техните собственици са милиадери.Ако се потвърди и мнението ни(мен и КДимитров),че Илюмжинов трябва да изнесе едни пари и да ги превърти това,означава че ще му трябва бърза ликвидност на средствата,докато един колосален проект като гореспоменатия ще ги загроби,затова моите очаквания са/въпреки и прогнозата на Бесове/,че Илюмжинов ще се захване с отбора,но нещата ще продължат,както до момента,ако всичко мине,както трябва при преговорите между Събев и Илюмжинов.Херо разви доста добра и бързо ликвидна система със свободните агенти,които след полу-,сезон или два биват продавани и не мисля,че Илюмжинов ще откаже да се възползва от нея,но всичко зависи от условията и цената на Митко за акциите,стадиона,както и проблема с вътрешните дългове 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
-
k.dimitrov
- Контакти:
На способностите на наставника си Димитър Димитров-Херо да намира евтини и качествени играчи ще разчитат за пореден път в Черноморец. Селекцията на бургазлии пак ще е от свободни агенти.
Те ще пристигнат по време на лагера във Велинград. Всички ще преминат пробен период, преди Херо да се изкаже дали стават за отбора му.
Засега имена и постове не се съобщават. Знае се само, че ще дойдат поне 11 чужденци от различни държави.
Те ще бъдат от Франция, Белгия, Алжир, Мароко и ДР Конго. Всичките те са свободни агенти и ще излязат без пари при одобрение.
"Акулите" се надяваха поне това лято да заложат на покупки, вместо на търсене на игла в копа сено. Надежда за това им вдъхваше влизането на руския милиардер Кирсан Илюмжинов в управата.
Според различни източници от Бургас, пари от него могат да се чакат едва през август. До тогава обаче Черноморец трябва да е окомплектован почти напълно.
Те ще пристигнат по време на лагера във Велинград. Всички ще преминат пробен период, преди Херо да се изкаже дали стават за отбора му.
Засега имена и постове не се съобщават. Знае се само, че ще дойдат поне 11 чужденци от различни държави.
Те ще бъдат от Франция, Белгия, Алжир, Мароко и ДР Конго. Всичките те са свободни агенти и ще излязат без пари при одобрение.
"Акулите" се надяваха поне това лято да заложат на покупки, вместо на търсене на игла в копа сено. Надежда за това им вдъхваше влизането на руския милиардер Кирсан Илюмжинов в управата.
Според различни източници от Бургас, пари от него могат да се чакат едва през август. До тогава обаче Черноморец трябва да е окомплектован почти напълно.
- калпазанчо
- Контакти:
Сори момчета, бях офлайн уикенда, въпреки че не ходих до Приморско. Значи срещата с премиера беше с дълготрайност около 15 мин, на една масичка на кафенцето на спортния комплекс. Отидохме без предварителна подготовка - сиреч качихме се с Любчо на колата от Младежкия дом и газ към игрището. Там ни чакаха около 15 човека от Бригадата със сините фланелки (мн им благодаря за подкрепата). Премиера беше седнал на една маса с министъра на транспорта Московски, министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кмета Николов, областния управител Гребенаров, Милен Георгиев и Георги Чиликов. Масата беше отцепена сериозно от НСО, като двойки полицаи имаше на всеки 10 метра. Полицаи имаше и по покривите. Обясних за какво сме дошли, след което с помощта на Чиликов бях допуснат само аз до масата. Разговора беше дълъг, като най-главното от него е, че общо взето Илюмжинов е искал среща с Борисов чрез негов представител. Познавали се от времето когато той дошъл в София за партията шах на Веско Топалов. Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".
Общо взето всякакви информации, че видиш ли на същия ден Човекът е тук за среща са пълни измислици.
Другото са подробности.
Общо взето всякакви информации, че видиш ли на същия ден Човекът е тук за среща са пълни измислици.
Другото са подробности.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".
Владко. Да разбираме, ли, че Б. Борисов ще лобира за обвързаност на Кирсан с Черноморец ?
[offtopic]Владко. Ти си нашата гордост. От името на всички тук пишещи и милеещи за бъдещето Черноморско ти дължим признание за това, че реализира една утопична идея. Каквото и да се случи поне изразихме позиция, каквато беше и целта ти/ни...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
ntodorov написа:Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".
Владко. Да разбираме, ли, че Б. Борисов ще лобира за обвързаност на Кирсан с Черноморец ?
Не зная, Нейчо
калпазанчо написа:ntodorov написа:Резултата е, че говори с представителя ако Човека иска да (цитирам) "остава в Черноморец трябва да има среща, ако не иска да остава в Черноморец среща няма да има".
Не зная, НейчоНо определено обрисувах правилно тегавата картинка в момента
Разбрах и че е телефонирал на няколко пъти след като съм си тръгнал във връзка с нашия клуб
Ти свърши, каквото трябваше, а ако трябва да съм честен дори много повече от моите очаквания...Одъртявам и мнителността ми започва да задръства част от иначе големия ми оптимизъм.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Всъщност, Нейчо нищо кой знае какво не съм направил. Просто като си наумя нещо обикнвено не спирам да дерзая, докато не се случи. Оттук нататък какъв е бил ефекта, имало ли е такъв мога само да гадая. Искрено се надявам да е имало такъв и той да е в положителна насока.Но съм сигурен, че направих всичко по силите си за да успея да пресъздам каква е обстановката в клуба към днешна дата - бази, школа, стадион, финансово състояние и т.н. Отидох с добри чуства и си тръгнах с такива. Горд съм, че отидох не да искам нещо за себе си или да задоволявам собственото си его с цел да кажа, че съм бил на такава среща, а отидох с цел да помогна на отбора, който обичам. Ако отивах за себе си щях да се притеснявам, срамувам и т.н. А в случая знаех, че го правя за отбора, за нас феновете! И все пак осъзнавам, че нищо не зависи от мен (нас), така че остава да стискаме палци и да следим развитието на нещата.
Благодаря за подкрепата на Бригадата, както и на другите фенове, които дойдоха за подкрепа! Без тях нямаше да е същото!
Благодаря за подкрепата на Бригадата, както и на другите фенове, които дойдоха за подкрепа! Без тях нямаше да е същото!