Ами да не сте го купували Платини на тази цена бе, то и Шевченко не заслужи парите, които Челси даде за него, ама ония си плащат като попове
...ами прецакване си е. След, като разбраха, че и без пари можело.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ами да не сте го купували Платини на тази цена бе, то и Шевченко не заслужи парите, които Челси даде за него, ама ония си плащат като попове
tikvarova написа:Лично аз с удоволствие ще изчакам решението на СТК!
И в двата случая ще бъде интересно! Според мен ако обаче се окаже, че картотекирането на Анисе е фалшименто, ще бъде интересно да се види какви ще са наказанията за Черноморец! И по-конкретно отнемането на точки и евентуално анулиране на резултати......!!!!
mertezaker написа:Bartolomej на 24 Яну 2012 20:55
ЦСКА с допинга са осраха , с транфера на на Анеси , с неплатените сметки ...
Само за допинга съм съгласен, иначе ти знаеш ли от кой отбор си? Подкрепяше ли Черноморец на Дражев?
percival написа:Добре всеотдайни ни фенове на Черноморец.Защо не изискате договорите за продажбата на Платини и трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници".Ако няма да го направите вземете престанете с драсканиците и свободните съчинения.То е най-лесно да кажем на 100 човека че сме оправили сестра му на някой ,а той после да ходи да доказва че няма сестра !
omax написа:Само не разбрах, каква е вината на Титан, че Черноморец са сключили договор за изпитание /наличен е във вестник 24 часа/ и Анеси е отправил предизвестие за неговото прекратяване, като е заплатил обезщетение в размер на три заплати. Наблягам на ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, не е ВЪРНАЛ 3 заплати?
НЕ разбра ли,че ТИТАН подписват с Анеси като СВОБОДЕН АГЕНТ!!!! Защо Черноморец са допуснали Анеси да стане свободен агент, Титан не ги е еня!
И как БФС е допуснал картотека на професионален футболист с договор със срок на изпитание /категорично забранен от ФИФА,що се отнася до футболист със статут на професионалист/. Или всеки следващ клуб,който подпише с Анеси като свободен агент ще е неморален? А ако беше Левски или Лудогорец? Черноморец да си реши проблемите с Анеси, не с ЦСКА. Пак повтарям, ЦСКА НАЕМА СВОБОДЕН АГЕНТ. Не краде играч на Черноморец.
П.С. Като си толкова загрижен за Черноморец, защо не попита колко още дължи Батков за Старокин? Или така само ти изнася?
[/center]magga написа:Какво за тях ? Делата как свършиха ? Имаше ли дела ? Имаше ! Кой ги спечели ? Левски ! Какво да споменавам ? За карето от Сливен? За онези от Ботев ? За тези от Пирин ? За Платини ?А за тях вас амнезия ви гони или идиотизъм ?
"трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници
ntodorov написа:"трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници
Още утре този договор може да е в нас. Има индикации да го вземем от журналисти. Беше им раздаден на пресконференцията в Бургас.
Апропо. Вие някакъв договор от Титан пипали ли сте ? Нашата пресконференция гледа ли я ?... Имам чувството, че не си.
ntodorov написа:"трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници
Още утре този договор може да е в нас. Има индикации да го вземем от журналисти. Беше им раздаден на пресконференцията в Бургас.
Апропо. Вие някакъв договор от Титан пипали ли сте ? Нашата пресконференция гледа ли я ?... Имам чувството, че не си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост