ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра, 06.08.11

Мнениеот hristo1306 » 05 авг 2011 23:46

Converse написа:Ами ела на стадиона и сам ще прецениш дали продукцията си струва парите. :)

на 80 % ти обещавам ! Но само заради Херо и теб ! Лицето ДС = на държавна сигурност, кражби, рекет, изнудване, лъжи, далавери, лакомия, а може би и убийства - дано не е в ХРАМА !!!Получавам обриви само като чуя името му, не усеща ли, че е най мразения човек в Бургас ??? Време му е да си ходи в Подвис и там имат нужда от хубав стадион !!!
Успех на акулите в старта на първенството !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 05 авг 2011 23:50

Converse написа:Ами ела на стадиона и сам ще прецениш дали продукцията си струва парите. :)

приятелю, за последно в колко часа е мача - писаха 18 00, 21 00, така че се обърках и аз вече !

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 авг 2011 00:05

hristo1306 написа:

приятелю, за последно в колко часа е мача - писаха 18 00, 21 00, така че се обърках и аз вече !

В 20:00 е мачът. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 авг 2011 09:56

Мачът ще е по-труден за Черноморец,отколкото ми се иска,Калиакра също отсяха плявата и постегнаха редиците,затова предполагам,че мачът ще е завързан.Дано греша и Черноморец се поздрави с убедителен успех след добра игра :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 авг 2011 12:44

Злобните мазутчета пак изпълзяха от дупките си . Бе гледайте си работата , не се занимавайте с Черноморец и феновете . Имате си обор гледайте си го .
За мача е ясно излизаме да ги мачкаме тес киртаци , красива игра и победа независимо с какъв резилтат .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 06 авг 2011 20:08

Пръви мач за сезона, но на стадиона има едва 500 човека, а капитан на Черноморец е 37 годишния Кишишев....а Митко Събев уж имаше някакъв проект, ама май както Нефтохимик беше затрит така и Черноморец е тръгнал по същия път...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT

Мнениеот Devian » 06 авг 2011 23:10

Някой от присъствалите на мача ще му направи ли едно резюме :?: Игра на отбора,постройка,представяне на новите играчи и т.н.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 авг 2011 23:37

Слаб мач, нищо общо с контролите. Една греда и няколко по-добри атаки, тва беше. Жужу никъв го нямаше, играч на мача Венци Христов. Единственото положително е победата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2011 10:14

Бях на мача. Както и Converse писа: Слаб и скучен Черноморец. Като, че ли единствено Кишишев знаеше, какво да прави на терена. Разочаровах се от К. Дяков. Винаги съм го харесвал, но в мача беше, като зашеметено ципокрило. Летеше по фланга и обръщаше внимание на всичко, но не и на топката. През първото полувреме остана сам срещу вратаря изигра "Ганкиното", почеса се по мъдите и...чакаше да бъде съборен на терена - съответно и най-корумпирания съдия нямаше да му свири нещо. Вратарчето: Дашев не е сигурна опора. На два пъти топката се разкарваше успоредно на голлинията след прострелни центрирания, а тялото му заемаше поза на духана от вятъра простряна тениска.Веднъж излезе да посрещне откъснал се нападател в най-неподходящия момент и само неумението на последния го лиши от гол във вратата ни. Иначе се пласира добре при високи топки във вратарското поле. Защитата ни беше в състав: Венци Бонев - вляво, Ники Николов, Траянов и Пламен Крумов. Нямам емотиконка да изразя отношението си към този защитен състав, но казвам - горе-долу. При бързи и опасни контри лъсваме, като на шимпанзе задника. Крумов се включва по десни флангови атаки и с Дяков се дублират/ха на моменти добре, а на моменти и двамата се забиваха в центъра на атаките и се блъскаха в кюпа от играчи, а идеята е ясна - трябваше единия да отваря пространства на другия. Подобен род игра демонстрираше и Нафтата и всички Херо-ви отбори. Явно това е четена книга за другите трЕнери, защото Зафиров "спря" тази идея с повечко хора в тази зона ( не помня имената на Калиакренци) и до там беше. В ляво същото трябваше да се случва с Бонев и Жижу ( друга тема), но там нещата така и не се случиха. В центъра на терена Кишишев си беше оня познатия играч - много движение, умерени действия и твърди единоборства. Цонков му партнираше...само в твърдите единоборства. Борбата за първа топка ми хареса - Н. Николов независимо къде беше винаги се изстрелваше там, където балонната топка ( от вратаря на Калиакра) падаше и винаги я "обираше". Това момче ми харесваше и от предишния престой в отбора, но техниката му ( не е задължителна за защитник де) си му е кът. Николов обаче компенсира това с хъс, силен и плътен удар и много борба по терена. Липсва му само мааалко спортна злоба и ще виждам в него новия Парушев. Крилата: Трагични бяха. За Дяков споменах, това нещо Жижу - мнооого слабичко. Играч тип ефе. Вижда се, че има някаква техника, но не е озаптена. Пропиля много добри атаки заради ненужното заиграване с топката и липсата на идея какво да направи с нея. Обича да се надиграва лице в лице, но пък губи смисъла на прагматичния и разумен футбол. На два-три пъти се забиваше около корнер флагчето, когато пред него имаше поне две опции за опасно нахлуване в наказателното поле или прострелно центриране. Този последния вид центрирания липсваха - имаше само безцелно и и балонно изсипване на топката в наказателното поле и ако на Тинката му е простено заради многото време прекарана на Албиона, то на другите - не. Футболната игра отхвърли тези балони. Нападателите - Жоро - много борба, хъс, но никаква креативност. Венци - дооообре, с леки уговорки обаче. Играе, бори се момчето, но имаше две-три смешни отигравания. Ако имаме някой по-техничен и хитър офанзивен халф - Венци ще е пушка. Отбеляза важния гол, движеше се по терена, но някак си оставаше предвидим. Това е от мен. Бързам и спирам до тук. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 авг 2011 10:47

А ето и моето мнение за мача : Не, тази постна футболна манджа , о4аквах да видя ..... Кишишев може да е на 37 години , но от всяко негово отиграване мирише на футбол !!!! Най - хубавото нещо в този ма4 са 3-те то4ки .
Не разбрах какъв беше експеримента на вратата .... това мом4енце може и да има заложби , но мисля , 4е му е много рано за титулярен страж . Ник Дашев не беше особено сигурен !
Трагичен Коце Дяков , още по - трагичен Цонков . Те двамата според мен , след 2-те почти нулеви години при Краси Балъков беше редно да изорат терена , а те слаби , та слаби ...
Същото важи и за Венци Бонев . Оправят ли документите на французина , терен скоро няма да помирише ...
Ники Николов и Траян Дянков мисля , че си паснаха добре в средата на защитата . Пламен Крумов е добър вариант , но нямаше никакво участие във фаза атака .
Жу-жу - много тичане на халос , малко си беше като конник без глава на моменти ... Опити за добри центрирания , но на моменти прекалено прибързани отигравания . Но определени има качества , покри и доста голям периметър на терена .
Венци Христов - определено ми хареса това момче , ще ни радва много често !
Жоро Андонов направи добър мач ! Активен и в двете фази на играта , бореше се за всяка топка , игра много по - освободено .Явно Херо знае как да го мотивира .
Типично в Херов стил - късни смени и то момчетата докато се настроят за игра мача свърши .
Има още много какво да се желае ! Аз лично очаквах по - добро представяне !
Но все пак 3- точки са в нашата сметка , в края на краищата само това се брои .
Друга ми е болката обаче на мен . С тази цена на билетите , без разлика за ученици ще бъдат изгубени много бъдещи фенове на Черноморец . 6 лв . за децата са много !!!! Много пъти си говорих с Фара на тази тема , но уви Киряков не иска .
Много ме развесели онзи послушко на Валери Симеонов, издокаран с екип на мазута . Тоя явно го бяха изтървали от някой дебелариум ....Егати рекламното лице на Родопа !!!! Няма такава комична картинка !!! И само като си помисля , че съдбените на града ни се решават от такива помяри , направо ми идва да отидем до тоалетната .....Чудно ми е колко трябва да си нахален и безочлив за да се изтипосаш на мач на Черноморец така . Това може да го направи някой лумпен , но не и публично лице !!!! Всъщност думата лице не пасва като описание на зурлата на дебелака .
Така , скъпи съфорумници , старта мога да го отброя като успешен единствено заради спечелените 3 точки , но на Херо му предстои много ,много работа .
Някой знае ли какво е развитието около Тевия ?

Върни се в “Черноморец”