КБ: Локомотив София - Черноморец Общ резултат 4:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Локомотив София - Черноморец Общ резултат 4:2
Сега като прочетох изказване на Генов започнах да се съмнявам дали наистина няма нещо съмнително около мача,бил спокоен и уверен,че ще победят,бил променил нещата на полувремето,само дето дори и след промяната Черноморец бяха по-добри, в резултат на което отбелязаха и втори гол.Другата съмнителна част за мен започна с атаката преди гола,когато нашите оставиха Том да нахлуе,да се намества и стреля без никой да се опита да му попречи,което доведе до избита с мъка топка в ъглов,при чието изпълнение топката случайно мина през и покрай краката на 5 човека 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И на мен ми направи впечатлението изказването на Генов.
Вече ме гони параноя. Гледам на всеки мач с доза съмнение. Ти Йеба и футбола роден. Уби всичко детско в мен.
До 1-0 и особено след 2-0 нямах никакви такива помисли, освен тези, че Локо Сф са отписали купата след, като
до 65' бяхме далеч по-добрия отбор.
Гледах изказването на Генов и ми направи впечатление въпросът, който му зададе репортера:
Пиша по памет:
- Г-н Генов през целия мач бях до вас.( наистина там беше репортера, няколко пъти го даваха по ТВ момчето) Дори при 2-0 Вие изглеждахте много спокоен...
Генов:
- Черноморец ни надиграха териториално и тактически през първата част, влязоха здраво в битката, както очаквахме и заслужено поведоха в резултата. Въпреки това аз бях сигурен и при 2-0, че ще победим... :shock:
Няма как да не направи впечатление това изказване, а добавяйки и явните НЕНАМЕСИ на половината ни отбор при головете за Локо Сф става много трудно човек да не се съмнява в чистотата на този мач.
И нещо друго: Момчета. И да бяхме отстранили Локо, какво следваше ? Мач - полуфинал или финал...И какво ? С отбор и евентуална селекция за Б група в Юръпа ли трябваше да ходим ? Ние не сме в схемата и нашите си го знаят, но пък да продължаваш да "симулираш" игра и да се пишат глупости за огромни бонуси,които Събев обещал за спечелване на купата са си абсурдни неща, на които не знам, кой може да се върже...Виж, да играем победа за престиж и някаква удовлетвореност е по-приемливата приказка. Само, че много преди този реванш Херо хленчеше ( вижте 3-4 поуста по -нагоре), че нямал играчите, които да отстранят Локо Сф...И те играчите може и да му се "отблагодариха" де.
С две приказки. Аз твърдих, че този мач е фалшив, дали е залог, дали нещо друго - не ме интересува, но останах с впечатлението, че играчите ни показаха, че могат да отстранят Локо Сф и със същата успеваемост показаха, че не искат. Каква е причината - не знам, но не е нито естетически, нито морално издържана за пред ония 150-200, които бяха на стадиона...Остана ми обаче утешението, че не съм бил сред лъганите, но си бях и огорчен, че не се видях с приятели на стадиона...За това - чакам други събития и срещата със същите тези приятелите, които поне ми останаха от този Черноморец.

Вече ме гони параноя. Гледам на всеки мач с доза съмнение. Ти Йеба и футбола роден. Уби всичко детско в мен.

До 1-0 и особено след 2-0 нямах никакви такива помисли, освен тези, че Локо Сф са отписали купата след, като
до 65' бяхме далеч по-добрия отбор.
Гледах изказването на Генов и ми направи впечатление въпросът, който му зададе репортера:
Пиша по памет:
- Г-н Генов през целия мач бях до вас.( наистина там беше репортера, няколко пъти го даваха по ТВ момчето) Дори при 2-0 Вие изглеждахте много спокоен...
Генов:
- Черноморец ни надиграха териториално и тактически през първата част, влязоха здраво в битката, както очаквахме и заслужено поведоха в резултата. Въпреки това аз бях сигурен и при 2-0, че ще победим... :shock:
Няма как да не направи впечатление това изказване, а добавяйки и явните НЕНАМЕСИ на половината ни отбор при головете за Локо Сф става много трудно човек да не се съмнява в чистотата на този мач.
И нещо друго: Момчета. И да бяхме отстранили Локо, какво следваше ? Мач - полуфинал или финал...И какво ? С отбор и евентуална селекция за Б група в Юръпа ли трябваше да ходим ? Ние не сме в схемата и нашите си го знаят, но пък да продължаваш да "симулираш" игра и да се пишат глупости за огромни бонуси,които Събев обещал за спечелване на купата са си абсурдни неща, на които не знам, кой може да се върже...Виж, да играем победа за престиж и някаква удовлетвореност е по-приемливата приказка. Само, че много преди този реванш Херо хленчеше ( вижте 3-4 поуста по -нагоре), че нямал играчите, които да отстранят Локо Сф...И те играчите може и да му се "отблагодариха" де.
С две приказки. Аз твърдих, че този мач е фалшив, дали е залог, дали нещо друго - не ме интересува, но останах с впечатлението, че играчите ни показаха, че могат да отстранят Локо Сф и със същата успеваемост показаха, че не искат. Каква е причината - не знам, но не е нито естетически, нито морално издържана за пред ония 150-200, които бяха на стадиона...Остана ми обаче утешението, че не съм бил сред лъганите, но си бях и огорчен, че не се видях с приятели на стадиона...За това - чакам други събития и срещата със същите тези приятелите, които поне ми останаха от този Черноморец.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Devian написа:Сега като прочетох изказване на Генов започнах да се съмнявам дали наистина няма нещо съмнително около мача,бил спокоен и уверен,че ще победят,бил променил нещата на полувремето,само дето дори и след промяната Черноморец бяха по-добри, в резултат на което отбелязаха и втори гол.Другата съмнителна част за мен започна с атаката преди гола,когато нашите оставиха Том да нахлуе,да се намества и стреля без никой да се опита да му попречи,което доведе до избита с мъка топка в ъглов,при чието изпълнение топката случайно мина през и покрай краката на 5 човека
Ами как няма да е сигурен в победата треньора ни,като в момента сте си трагедия от всякъде

Мача си мирише отвсякъде.
"Черноморец" можеше да спечели мача с 4-5 гола разлика , защото показаха , че самного по-грамотния и стойностен тим... до около 60 мин.
Не помня откога не са ни гостували такива ботушари, за които футбола е падане за нарушения и изсипани топки след статични положения. От райраните на терена само Маркиньос беше футболист, останалите от ботуш нагоре. И сега след като един час мачкаш тази странна менажерия гигова , вместо да я доубиеш , да оставиш да ти обърнат резултата
е това не е сериозно , това е гавра с хората на трибуните.
"Черноморец" можеше да спечели мача с 4-5 гола разлика , защото показаха , че самного по-грамотния и стойностен тим... до около 60 мин.
Не помня откога не са ни гостували такива ботушари, за които футбола е падане за нарушения и изсипани топки след статични положения. От райраните на терена само Маркиньос беше футболист, останалите от ботуш нагоре. И сега след като един час мачкаш тази странна менажерия гигова , вместо да я доубиеш , да оставиш да ти обърнат резултата

Последна промяна от anker1878 на 20 мар 2014 10:46, променено общо 1 път.
Здравейте момчета. Чета коментарите ви и рядко пиша. Не се ядосвайте. Това е живота, вие живеете в България. Реалността е такава. Заради такива мачове Бургазлии не идват от години на стадиона. Разочарованието почна от времето на продадения мач от Янчо Кирилов и изпортената дузпа срещу Сливен. Бях ученик и бях на стадиона и точно зад вратата къде се реши мача. маса народ спря от този момент да ходи на срещите. Всичко в първенството се решава още преди да е почнало. Всичко е една пародия. Черноморец е мъртъв , да живее Черноморец.
hd29 написа:Devian написа:Сега като прочетох изказване на Генов започнах да се съмнявам дали наистина няма нещо съмнително около мача,бил спокоен и уверен,че ще победят,бил променил нещата на полувремето,само дето дори и след промяната Черноморец бяха по-добри, в резултат на което отбелязаха и втори гол.Другата съмнителна част за мен започна с атаката преди гола,когато нашите оставиха Том да нахлуе,да се намества и стреля без никой да се опита да му попречи,което доведе до избита с мъка топка в ъглов,при чието изпълнение топката случайно мина през и покрай краката на 5 човека
Ами как няма да е сигурен в победата треньора ни,като в момента сте си трагедия от всякъдеГледах последните ви мачове(без този с Любимец) и абсолютно всичките голове във вашата врата стават след комични грешки в защитата ви и този мач не е изключение.То е ясно,че нито вие,нито ние ще вземем купата,така,че е доста наивно да се мисли за някакви конспирации
Е-еее. Сега вече съм удовлетворен. Явно сме излезли по-пресметливия отбор. Щом нЕма смисъл, значи е нЕмало и основание да ви бием ?
Впрочем никой не пише за вашата "победа", всички говорим за нашата "загуба". Вие в случая -нямате вина за нищо. Дори бих казал, че бяхте невинни и въвлечени в "употреба" от нас. Каквото се случи в този мач - НИЕ си го направихме, вашата заслуга беше до толкова, че да се явите на мача. Направихте го, а останалото си го свършихме сами.

-
- Контакти:
Още преди мача се съмнявах в желанието на Херо да елиминира Локомотив. По този начин рискува най-добрите си футболисти, които ще са му нужни за мача в Гоце Делчев и най-вече за мача с Нефтохимик, който е след по-малко от седмица. Т.е. Черноморец за 6 дни има три тежки мача, като втория и особено третия са жизнено важни. Единственото за мен обяснение бе, че ако наистина мача отива към елиминация на Локомотив, да има някаква договорка (или тя да се направи по време на мача) да се даде този ненужен за Черноморец мач (продължаването на Черноморец ще натовари още повече футболистите), като Локомотив компенсира с мач за първенство. Развоят на мача напълно потвърди тези мои съмнения, особено рязката промяна в играта на Черноморец, явното нежелание за борба у някои футболисти, които преди това разораха терена при борбата за първа топка и очевадните грешки (макар че на такива вече свикнахме). И всичко това за 4-5 минути, сякаш някой бързаше резултатът да бъде изравнен. Според мен не се игра тото, защото ако беше така, обръщалката нямаше да бъде в 93 минута. Нереално е да залагаш и да разчиташ на последната минута. Не знам дали съм прав, но тези мисли не ми дойдоха сега, снощи, веднага след мача, на маса, разказах за тях на Тошко, Кулибара, Никито и Любчо. Всичките ми съмнения още преди мача се потвърдиха по време на самия мач, ще следя как ще се развият мачовете с Локомотив по-нататък.
Последна промяна от k.dimitrov на 20 мар 2014 12:59, променено общо 6 пъти.
Да Ники. Мислих и върху този сценарий.
Общото във всичките ни съмнения обаче е едно:
ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ ИСКАШЕ ДА ПРОДЪЛЖИ, а явно можеше.
-
- Контакти:
ntodorov написа:Да Ники. Мислих и върху този сценарий.
Между впрочем, преди мача си мислех, ако аз съм треньор и тая все още някаква надежда за спасение, това е една от последните сламки, за които бих се хванал.
ntodorov написа:hd29 написа:Devian написа:Сега като прочетох изказване на Генов започнах да се съмнявам дали наистина няма нещо съмнително около мача,бил спокоен и уверен,че ще победят,бил променил нещата на полувремето,само дето дори и след промяната Черноморец бяха по-добри, в резултат на което отбелязаха и втори гол.Другата съмнителна част за мен започна с атаката преди гола,когато нашите оставиха Том да нахлуе,да се намества и стреля без никой да се опита да му попречи,което доведе до избита с мъка топка в ъглов,при чието изпълнение топката случайно мина през и покрай краката на 5 човека
Ами как няма да е сигурен в победата треньора ни,като в момента сте си трагедия от всякъдеГледах последните ви мачове(без този с Любимец) и абсолютно всичките голове във вашата врата стават след комични грешки в защитата ви и този мач не е изключение.То е ясно,че нито вие,нито ние ще вземем купата,така,че е доста наивно да се мисли за някакви конспирации
Е-еее. Сега вече съм удовлетворен. Явно сме излезли по-пресметливия отбор. Щом нЕма смисъл, значи е нЕмало и основание да ви бием ?
...
Само така ще да е било