Черно Море-Черноморец FT 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец

Мнениеот cena62 » 27 окт 2013 18:53

Много е зле играта, дано тия двамата нови да помогнат с нещо.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 окт 2013 19:11

Кролик написа:Играхте зле, вратаря ви е пълна трагедия. Не че ние бяхме хипер класа, но грешахме по-малко от вас.

Не схванах неадекватното държание на агитката ви, още с влизането почнахте да псувате ?!? Защо бе хора ? Винаги сме се разбирали като морски хора, какво стана днес ?

Така си е. Трагедия бяхме. Преди седмица в Ст. Загора игра друг отбор. В днешния, духът липсваше. А и основни играчи, по една или друга причина, също липсваха. Поздравявам ви за победата. Заслужавахте я повече. Три-четири положения за вас, срещу само едно за нас. Няма как да да имаме претенции дори и за точка :(
В общи линии - слаб и скучен мач. Мач без качество.

Относно агитката - в началото бяхме провокирани. Някой подвикна нещо срещу нас и няколко малки момченца веднага се направиха на мъже. Бяха скастрени и до края на мача лоша дума повече не са казали. А с подигравателните подвиквания "Б група" от ваша страна в края на мача, някои от нашите отново решиха да се правят на бабаити и отвърнаха. Еми няма начин - трябва да по порастнеш, за да узрееш.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 окт 2013 20:10

petkan написа:
Кролик написа:Играхте зле, вратаря ви е пълна трагедия. Не че ние бяхме хипер класа, но грешахме по-малко от вас.

Не схванах неадекватното държание на агитката ви, още с влизането почнахте да псувате ?!? Защо бе хора ? Винаги сме се разбирали като морски хора, какво стана днес ?

Така си е. Трагедия бяхме. Преди седмица в Ст. Загора игра друг отбор. В днешния, духът липсваше. А и основни играчи, по една или друга причина, също липсваха. Поздравявам ви за победата. Заслужавахте я повече. Три-четири положения за вас, срещу само едно за нас. Няма как да да имаме претенции дори и за точка :(
В общи линии - слаб и скучен мач. Мач без качество.

Относно агитката - в началото бяхме провокирани. Някой подвикна нещо срещу нас и няколко малки момченца веднага се направиха на мъже. Бяха скастрени и до края на мача лоша дума повече не са казали. А с подигравателните подвиквания "Б група" от ваша страна в края на мача, някои от нашите отново решиха да се правят на бабаити и отвърнаха. Еми няма начин - трябва да по порастнеш, за да узрееш.

[offtopic]Преди да вляза на стадиона минах със сина ми между вас, след като слязохте от автобуса. С усмивка обясних на сина ми, че не викате Черно Море Бургас :)
Веднага след като влязохме чух псувни от вашия сектор .. беше неприятно, после имаше 'гагаузи" и "зелени боклуци" ... аз морски хора не мога да обидя, със здраве и добре дошли отново ![/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2013 20:45

Много слаб мач изигран от двата отбора. Единия отбор със сини одежди беше обаче по-слабия. Напълно заслужена победа за домакините. Ние имахме едно положение и общо два удара в очертанията на вратата. Отново допуснахме елементарни голове след неразчетена игра на защита и вратар. Рецидив е вече.
За публиката: В началото бяхме провокирани от една малка групичка фенове на морето. Съответно част от нашите ( младежи) им отговориха. Ние по-зрелите и възрастни ги спряхме. В края на мача обаче от домакинския сектор под козирките се чуха скандирания: " Б група". Скандирания, които ние миналия сезон не си позволихме да отправим към агитката на Черно море и отборът им, които по това време имаха неистова нужда от точки..., както ние сега. :P
Кролик. Ти да не беше човекът с едно малко момченце, което мина покрай нас точно, когато слизахме от автобуса ? Дойде откъм светофарите на кръстовището...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 окт 2013 20:57

ntodorov написа:Много слаб мач изигран от двата отбора. Единия отбор със сини одежди беше обаче по-слабия. Напълно заслужена победа за домакините. Ние имахме едно положение и общо два удара в очертанията на вратата. Отново допуснахме елементарни голове след неразчетена игра на защита и вратар. Рецидив е вече.
За публиката: В началото бяхме провокирани от една малка групичка фенове на морето. Съответно част от нашите ( младежи) им отговориха. Ние по-зрелите и възрастни ги спряхме. В края на мача обаче от домакинския сектор под козирките се чуха скандирания: " Б група". Скандирания, които ние миналия сезон не си позволихме да отправим към агитката на Черно море и отборът им, които по това време имаха неистова нужда от точки..., както ние сега. :P
Кролик. Ти да не беше човекът с едно малко момченце, което мина покрай нас точно, когато слизахме от автобуса ? Дойде откъм светофарите на кръстовището...

Аз бях, минах нарочно през вас. Хлапето много се израдва как пеехте.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 окт 2013 23:20

Бихте ли ми казали, защо бе отменен голът с глава на Амари, след перфектната атака на Фонсека и отскочилия от вратаря удар. От клипа в Спортал не се разбира.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2013 23:29

Аз също минах от там, когато слязохте от автобуса и даже си купих билет точно от касата за гости. Бях с брат ми, племенника ( 12г. ) и един комшия. Разменихме няколко приятелски думи с част от вашите фенове. Страшно неприятно впечатление ми направи когато вече влязох в стадиона и чух обидни реплики от наша и от ваша страна. Неприятно ми стана и когато мача свърши и няколко идиотчета от нашите започнаха да крещят за Б група. Разбира се имаше и "съответната" реация и от ваши фенове. Най-малко желая Черноморец да изпадне и изобщо не го вярвам.
П.П. Надявам се, че това недоразумение между агитките да се изглади. Не бива хората от двата морски града да имат такова отношение помежду си!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 окт 2013 23:53

Мачът не желая да го коментирам. Искам да кажа за подмятанията. Малчуганите от нашите чуха някаква реплика от сектор "В", за това почнаха с подмятанията. Петкан и още 2-3 се опитаха да ги скастрят, от части успяха. Накрая чухме "Б група, Б група" и нашите отново почнаха. Имаше си и редовните закачки с излизащите.
Аз към Морето лоши чувства нямам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2013 06:57

cena62 написа:Много е зле играта, дано тия двамата нови да помогнат с нещо.

Е, нали искахме Херо да налага наши момчета, сега Яни, Милчо, Милен бяха титуляри. Трябва да cме доволни.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 окт 2013 08:12

k.dimitrov написа:Бихте ли ми казали, защо бе отменен голът с глава на Амари, след перфектната атака на Фонсека и отскочилия от вратаря удар. От клипа в Спортал не се разбира.

Страничния вдигна засада ... ама от моето място не съм сигурен , че топката въобще влезе в мрежата ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”