Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол
Излишни спорове . И малките деца знаят къде е истината !!!

Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.
Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града![]()
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .
Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро
Баси майката,в темата се говори за Ботев,Лудогорец и Черноморец. Ама на едни зелени съграждани,тез гръбни перки им вадят очите. Дано ни затрият....и двата отбора,барем млъкнете !!!
Иначе е важно да има млади таланти. И без значение чия собственост са базите и кво има вътре,важно е да има млади играчи. Всичко друго е чесане на езици и мантри от Комбината.
Иначе е важно да има млади таланти. И без значение чия собственост са базите и кво има вътре,важно е да има млади играчи. Всичко друго е чесане на езици и мантри от Комбината.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:Миро. Знаеш много добре мнението ми по този въпрос. Нека си бъдат юноши на, който и да искат отбор. Аз се радвам, че са Бургаски момчета преди всичко - друго не ме вълнува. На много момчета съдбата се решава в момента и освен на 10 -20 човека надали на някой друг му пука от чия школа са.
Все едно след време Анатоли Нанков да има претенции към всички деца тренирали в школата му "звездичка". Несериозно ще бъде.
Както писах по-горе , ако не беше Черноморец Поморие , много от тези момчета никой нямаше да ги чуе ...
Доколкото знам "звездичките" на Даниел Моралес ... така че спокойно може да ги причислим към "зелената" част на града![]()
Но не по-малко несериозно е да се твърди , че играчи на по 20 до 24 години са излязли от школата на клуб със 7 годишна история ... от които 2 години без да развива юношески футбол .
бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
по твоята логика Ботев Пловдив В МОМЕНТА КОЛКО юноши има, след като взе лиценза на Металик Сопот - нула ли????
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?
Пак не е на ПСФК-то, ако това те интересува.nasko75 написа:бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
по твоята логика Ботев Пловдив В МОМЕНТА КОЛКО юноши има, след като взе лиценза на Металик Сопот - нула ли????
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро !
Вальо. Улучил си мястото.
две години. Дори Анатоли паркира до мен и аз го упътих към входа на зала "Младост". Трябваха ми две минути за да се сетя от къде го познавам.
[offtopic]Тази звездичка не си я избрал случайно...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
maldin1 написа:Пак не е на ПСФК-то, ако това те интересува.nasko75 написа:бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?И за Ботев колко пъти да ви се каже, че не са правили нови дружества?
Явно си нямаш идея с, кой комуникираш.
Що се касае за дружествата...Не разбирам. Ако ще и 100 дружества да се направят щом е в името на клуба не виждам, какъв е проблема.
Черноморец Бургас София си беше в пъти повече гавра, от колкото розовите ви екипи да речем. Да ти еба и дружеството, като съм се червял от резултатите и случките около този отбор, който си играеше домакинствата в София - немил-недраг...И ако към ПСФК не приемам определението "урод", което тръгна от зелените среди в града ни, то за Черноморец Бургас София гласувам с двете ръце...Или викаш тази гавра с клуба Черноморец не ви касае, защото по дефолт само вие сте страдалци...
ПС: Ако през годините всяка футболна трансформация се превръщаше в драма до сега да се бяхме изколили по стадионите. Добре, че предишните поколения са били по-широко скроени хора, а понятието "местен шовинизъм" имаше друга интерпретация тогава. Все неща, които няма как да разберете, а и не настоявам вече. Така, че гледайте си отбора в вместо да риете злоба по Черноморец си пестете енергията за любов по Нефтохимик.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Хехехе, Нейчо, по-скоро ние си нямаме идея с колко високоинтелигентен индивид сме се захванали. Този само му дай малко тема за размисъл и му гледай сеира. Футбола за него започва в Нефтокомбината
И ако не се сетиш нещо за Нефтохимик, дай му тема за есе нещо за Ботев
От всичко написано дотук най-ми харесва, когато идвам сутрин на работа да видя как едни зелени фенове стават и си лягат с Черноморец
п.п. Дизел, хубаво момче си, ама от време на време трябва да си намираш душевен отдушник някъде, че много ти идва атмосферното налягане около нашия форум
п.п. По темата: Go-go Milcho!
п.п. Дизел, хубаво момче си, ама от време на време трябва да си намираш душевен отдушник някъде, че много ти идва атмосферното налягане около нашия форум
п.п. По темата: Go-go Milcho!
[center]Member of Old School Boys [/center]
maldin1 написа:Пак не е на ПСФК-то, ако това те интересува.nasko75 написа:бате, Васко Калоянов в Славия на кой отбор е юноша? айде провери моля ти се, че нещо ми се губи...или да ти вадя хронологията...пак говориш срещу вятъра май май
и там как ги виждаш нещата - Ботев на Митьо Селския друг клуб ли е? що не идеш да го купиш, той поне се продава на търг в НАП...тъкмо ще възродиш едновременно два истински клуба, а?И за Ботев колко пъти да ви се каже, че не са правили нови дружества?
ПСФК, ЖСК - някои други са по съкращенията, аз съм от Черноморец
аз ти казвам - иди и го питай Васко Калоянов на кой отбор е юноша, на 16 години къде е бил и на 17 къде е бил
а за Ботев - за кой Ботев става въпрос, че не са правили нови дружества? ако е за Ботев Караново, съгласен съм...за другите....днес е 27 ноември, а не 1 април
ntodorov написа:Моето момче тренира в Звездичка!Треньор му е Нено Ненов!Иначе казано би бил от школата на твоя Черноморец,Миро !
Вальо. Улучил си мястото.Почетен президент ( и собственик) на звездичка е Анатоли Нанков. Присъствах на представянето им в Бургас преди
две години. Дори Анатоли паркира до мен и аз го упътих към входа на зала "Младост". Трябваха ми две минути за да се сетя от къде го познавам.![]()
[offtopic]Тази звездичка не си я избрал случайно...Ако Петко се развива го остави в акулските редици.
Той ще бъде новия ни Милчо Ангелов.[/offtopic]
Аз знам,че Нанков е президент!След като треньор е Нено Ненов,може да си го броите за откритие,даден път във футбола или някаква друга формулировка за да бъде ваш юноша!Гледам,че сега това е модерно
[offtopic]Може да ви го оставя да го приготвите за ГОЛЯМ футбол и после при нас!Като доброто старо време