subzero написа:Vasconti,в договора на Анеси пише,че може да бъде разтрогнат от Арбитража!Това,което СТК каза няма нищо общо с разтрогване!Те просто казаха,че Анеси няма право да го прави!От тук нататък Арбитража решава дали ще разтрогне!!Дотогава той е футболист на Черноморец!Ако решението беше в обратна посока тогава щяхте да твърдите,че това е "правилния" орган !!
Мне, бъркаш! В договора пише, че освен разтрогване, също така всички спорове се разглеждат от Арбитража - има малка разлика! СТК просто нямат на какво от горе да дават становище по тоя въпрос! Кажи ми на какво основание те се изказват по въпроса?
ntodorov написа:Иначе същото това нещо важи и с обратна сила - ако решението е в полза на ЦСКА какво ли ще кажете? Дали, че това не е "поредното покриване на ЦСКА"?
Очевадно е...няма, какво друго да си помислим.
Добре де Васко. Нас ни оставете, не ви долюбваме ( ръководството ), ама гледайте настроенията и на другите отбори срещу вас. Що ли ?
Няма защо да се сърдите - всички действия са в ущърб на другите тимове. Спомням си един Захари Димитров от Берое (И Илиан Илиев го каза). Момчето изгоря за две години. Просто го унищожиха. Ако беше ваш играч с мед щеше да е намазан. За, какво говорим ? Нима наистина не разбирате "особеното" отношение към вас ?
Мисля, че ако прегледаш примерно 20 произволни случая на хванати с допинг, ще видиш, че наказанията варират от 1 месец до 4 години. Явно има неща, които влияят на преценката колко тежко да е наказанието. Специално за това вещество наказанията за хванатите не са тежки, не мога да кажа защо, но такава е практиката - до колкото въобще я има, защото това нещо е забранено от малко повече от година. Захари Димитров беше хванат със сериозен анабол. Не знам до колко е правилно, но явно за антидопинговата централа има значение с какво е хванат даден играч. При това положение очевидно наказанието от 3 месеца не е съвсем ненормално, но това не пречи на останалите клубове да имат "настроения" срещу ЦСКА. Май всички забравяте, че в случая дори БФС няма нищо общо, а БОК.