Черноморец Бургас е с най-добрата защита в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец Бургас е с най-добрата защита в А група

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 дек 2011 21:38

ntodorov написа:
Bartolomej написа:Херо вече почва офанзива за надгарждане .
Двама скандинавски футболисти ще започнат подготовка с Черноморец през януари, информира „Меридиан Мач”. Това са футболисти от норвежкото първенство, като и двамата са свободни агенти.
Единият футболист е централен нападател и висок 195 см, като тежи почти 100кг, а другият е централен защитник със същия ръст, но с 15 кг по-лек.

6- то място може и да се случи , но само ако влязат в сила схемите на БФС за добутване на "грандовете" ни към Европа .

Bartolomej, теЗ викинги не можем ги изхрани бе... Въпреки, че с тези пропорции ще изглеждат ала" Питър Крауч", ама все пак. Туй са си 195 см.Х 100 кг. жива плът. Ще им шият един екип, а ще се хвърля материал за два... :)

Дано да са викинги ... няма да е лошо ей тъй за цвят да имаме някой белокож блондин в отбора . Току виж се окажат някои "кореняци норвежци" от рода на чистокръвния гал Койта ;) Майтапа настрана ... току виж в Бургас акостира някой двойник на Торе Андре Фло или на Джон Карю ( ако е по- мургав ;) )
п.п Само да уточня преди някой да се изкаже неподготвен . Това , че са свободни агенти , не означава , че са почивали от лятото насам . Първенството на Норвегия завърши наскоро и там е практика договорите на играчите да изтичат ноември - декември месец , вместо през лятото като на повечето футболисти .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 дек 2011 21:50

а по темата - ами на практика това е същата почти същите играчи които бяха и при Балъков . Николов е на нивото на Хаири , а Фо Поре не е кой знае колко по-добър от Старокин . На десния бек се въртят пак Терзиев , Крумов и Бонев . Няма го само Зайц . Както съм писал на няколко пъти , много е важно наличието на Цонков пред защитната четворка . Основната разлика според мен обаче е , че отбора офанзивно , за разлика от "бетона" на Балъков . И именно този офанзивен стил на игра сваля голяма част от тежестта която по принцип ляга върху защитата . Защото колкото по-често противника е принуден да се брани , толкова по редки ще са атаките му .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 дек 2011 22:16

kartago написа:В интерес на истината нито един отбор не знае какво го чака след зимната пауза!!! Ама нито един! "Черноморец" не може да бъде изключение! Един тука писа 6-о място ( не знам на каква база го казва?!), "великият" Лудогорец го гледахме на "Лазур", абеееее......уж добър отбор ( някои писаха най-добрия в момента), ами на "Лазур" си беше абсолютно средняшки отбор! Да, раздава топката, но.....в Бургас, сорри! Всички пишат, че отбора е на Митко Събев, но не е съвсем така, наполовина е и общински, а Бургас е една от най-богатите общини в България! Няма да са както при Балъка, но няма и да "страдат" милите! "Черноморец" може и да са на 10-о място, но не зависят от един бизнесмен ( примери: както се ядоса Домусчиев след мача с ЦСКА, а той спре ли кинтите и "Лудогорец" заминава, Гигов, Динев, Ганчев.....още да изброявам ли?) Кризата ще е толкова яка, че не знам ще имаме ли някакво първенство въобще! Ако не са тото-мачовете, никой от "сърце" няма да дава кинти за футбол! Това е истината!

управителния съвет на дружеството е от 5 члена . От тях само 2 са на общината . Така , че реално събев може да прави каквото си иска . 50% собственост в клуба които има община Бургас , на практика означават , че общината е вътре с около 20 млн. лева от участието си в клуба . Като прибавим и делото което Дражев води срещу общината за още толкова ( а той ще го спечели , не се знае само за колко милиона ще осъди общината ) ... излиза , че от клуба нямат никакво право да недоволства от ниската посещаемост на стадиона . Защото простата сметка показва , че гражданите на Бургас са спонсорирали клуба с по около 7 милиона лева годишно , за последните 3 години . И освен това ще плащат обезщетение на Дражев с неясен засега размер ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2011 22:22

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:В интерес на истината нито един отбор не знае какво го чака след зимната пауза!!! Ама нито един! "Черноморец" не може да бъде изключение! Един тука писа 6-о място ( не знам на каква база го казва?!), "великият" Лудогорец го гледахме на "Лазур", абеееее......уж добър отбор ( някои писаха най-добрия в момента), ами на "Лазур" си беше абсолютно средняшки отбор! Да, раздава топката, но.....в Бургас, сорри! Всички пишат, че отбора е на Митко Събев, но не е съвсем така, наполовина е и общински, а Бургас е една от най-богатите общини в България! Няма да са както при Балъка, но няма и да "страдат" милите! "Черноморец" може и да са на 10-о място, но не зависят от един бизнесмен ( примери: както се ядоса Домусчиев след мача с ЦСКА, а той спре ли кинтите и "Лудогорец" заминава, Гигов, Динев, Ганчев.....още да изброявам ли?) Кризата ще е толкова яка, че не знам ще имаме ли някакво първенство въобще! Ако не са тото-мачовете, никой от "сърце" няма да дава кинти за футбол! Това е истината!

управителния съвет на дружеството е от 5 члена . От тях само 2 са на общината . Така , че реално събев може да прави каквото си иска . 50% собственост в клуба които има община Бургас , на практика означават , че общината е вътре с около 20 млн. лева от участието си в клуба . Като прибавим и делото което Дражев води срещу общината за още толкова ( а той ще го спечели , не се знае само за колко милиона ще осъди общината ) ... излиза , че от клуба нямат никакво право да недоволства от ниската посещаемост на стадиона . Защото простата сметка показва , че гражданите на Бургас са спонсорирали клуба с по около 7 милиона лева годишно , за последните 3 години . И освен това ще плащат обезщетение на Дражев с неясен засега размер ;)

Човече,нарочно ли го правиш или наистина си толкова черноглед?
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2011 22:36

Бях почнал да пиша нещо за Лудогорец,докато резултата беше 2:0 за ЦСКА,но докато го напиша стана 2:2. :oops: :) Реших,че при тва развитие на мача всичко,което съм написал ще звучи глупаво и не го поустнах!!Сега обаче виждам,че kartago има близко до моето мнение за този отбор(аз по принцип съм малко по-краен).Черноморец не е по-слаб отбор от Лудогорец,а и само с пари не става(справка-Черноморец),трябва поне треньор (справка-пак Черноморец).Със стари курви и 2-3 перли нов бардак не става.Можем само да си пожелаем късмет и пари.Колкото повече-толкова повече!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 дек 2011 08:21

subzero написа:

Бях почнал да пиша нещо за Лудогорец,докато резултата беше 2:0 за ЦСКА,но докато го напиша стана 2:2. :oops: :) Реших,че при тва развитие на мача всичко,което съм написал ще звучи глупаво и не го поустнах!!Сега обаче виждам,че kartago има близко до моето мнение за този отбор(аз по принцип съм малко по-краен).Черноморец не е по-слаб отбор от Лудогорец,а и само с пари не става(справка-Черноморец),трябва поне треньор (справка-пак Черноморец).Със стари курви и 2-3 перли нов бардак не става.Можем само да си пожелаем късмет и пари.Колкото повече-толкова повече!

Ами да се наредим и ние на редицата при бат Боко Тиквата и да чакаме да придума някой да ни стане спонсор,че и без това тръгна да урежда най-вредните за бг футбола отбори,а в Бс Нефтохим-а си трови хората,а пари се дават на келевия баскетболен отбор от Правец :x :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 дек 2011 09:16

subzero написа:Човече,нарочно ли го правиш или наистина си толкова черноглед?

Кое му е черногледото , приятелю ? Просто факти , които всеки може да си намери ако се порови малко в нета . Не е нещо секретно . Едва ли някой иска , всичко което Херо е направил до момента и това което ще постигне утре и напролет , да отиде на вятъра . А наистина има реална опасност това да се случи . Футболния клуб е преди всичко търговско дружество , и като такова може да функционира само според съответната нормативна уредба . Ама стига за сега . Имам цяла зима време да ви обяснявам ... ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 дек 2011 09:19

Devian написа:Ами да се наредим и ние на редицата при бат Боко Тиквата и да чакаме да придума някой да ни стане спонсор,че и без това тръгна да урежда най-вредните за бг футбола отбори,а в Бс Нефтохим-а си трови хората,а пари се дават на келевия баскетболен отбор от Правец :x :x

Няма да повярваш , ама точно това си мислех вчера ... Още повече , че неговия кмет става сляп и глух когато въпроса е за дълговете на клуба .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 дек 2011 11:14

Devian написа:
subzero написа:

Ами да се наредим и ние на редицата при бат Боко Тиквата и да чакаме да придума някой да ни стане спонсор,че и без това тръгна да урежда най-вредните за бг футбола отбори,а в Бс Нефтохим-а си трови хората,а пари се дават на келевия баскетболен отбор от Правец :x :x

Мдааа!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 дек 2011 17:14

Bartolomej написа:Херо вече почва офанзива за надгарждане .
Двама скандинавски футболисти ще започнат подготовка с Черноморец през януари, информира „Меридиан Мач”. Това са футболисти от норвежкото първенство, като и двамата са свободни агенти.
Единият футболист е централен нападател и висок 195 см, като тежи почти 100кг, а другият е централен защитник със същия ръст, но с 15 кг по-лек.

6- то място може и да се случи , но само ако влязат в сила схемите на БФС за добутване на "грандовете" ни към Европа .

как мислиш ти ? Псевдо - грандовете имат стройна сателитна с- ма, плюс това съдийско лоби, отделно това и в БФС !!!
Спасението е едно - цялата провинция срещу Шопия !

Върни се в “Черноморец”