Черноморец Бс 2 - 0 Монтана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Бс 2 - 0 Монтана

Мнениеот ntodorov » 27 ное 2011 21:54

Devian написа:Някой няма ли да раздаде оценки като коледни подаръци,както за този мач,така и за целия полусезон 8-) Иначе не успях да гледам мача,но доколкото успях да се информирам нашите са излезли да се поразтъпчат,решили са мача още във втората минута,след това са отишли да празнуват,в края на полувремето Венци Христов наминал да види какво става и за да не се обърка нещо вкарал втори гол.След последния съдийски сигнал за първото полувреме всички вкупом отишли да отпразнуват края на успешния полусезон :) :)

Разбирам, че не си в България, дори нейде по-далеч от Юръпа. Нали не греша? Иначе въобще нямаше да имаш оправдание за това, че не си сред нас на стадиона. :) Ще те чакаме, когато се прибереш. Иначе отбора ни е добър, Херо велик, публиката ни е все още малко, но пък е оная публика, която преди много години се веселеше, както на нещата от терена, така и помежду си. Определено е весело и приятно на стадиона, а когато отбора и играта вървят - какво му остава на човек. Днес се смях от сърце. Стадиона ( публиката) ни отново създаде онази непринудена атмосфера от преди 20 години, когато познати и непознати си правехме веселба. Иначе за отбора и резултатите му тази есен. Какво може да се каже. Нефтохимик 1962 е отразил нещата точно.
Поздрави.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 ное 2011 22:18

Гледах мача в нета!Голям кеф,знаех,че ще п(б)ием още като почна!Тихо,леко и спокойно си взехме очакваните 3 точки.Малко се отпуснахме на края,ама като за последен мач е нормално.Дано не стане редовно,щото в Юръпа ше берем ядове.Можем и без Жужу(макар,че с него можем повече),а за Андонов бе видно-без него сме по-добри.Коце Дяков-много желание,но явно не е във форма!Анеси-великан!За Венци Христов-Херо го каза.Траян-аплодисменти отново!Хайри,Филипов и Фо-Поре-сигурни почти цял мач!Тинката компенсира годинките с можене и желание.Асис няма нужда да го коментирам-уникален!!
Публиката-обидно малко!!Тези момчета заслужават пълен стадион.Херо заслужава пълен стадион!Едва ли аз,който не отидох на мача имам право да коментирам публиката,но аз съм ходил на мачове съвсем сам,когато отборът е имал нужда от подкрепа(естествено не за 15 лв,).Надявам се вече никога да не ходя сам на мач и да участвам във форумен мач номер 3!! Дръж се ЦСКА!!Идееееем!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 ное 2011 23:07

Честито трето място . Догодина повече :)
Първото полудреме беше истинска вихрушка пред Монтана , за жалост само 2 гола .
Аз съм доволен . Стоян Колев продължава рекордната си серия в А група . И без Жужката пак хапем много лошо :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 ное 2011 23:29

ntodorov написа:
Devian написа:Някой няма ли да раздаде оценки като коледни подаръци,както за този мач,така и за целия полусезон 8-) Иначе не успях да гледам мача,но доколкото успях да се информирам нашите са излезли да се поразтъпчат,решили са мача още във втората минута,след това са отишли да празнуват,в края на полувремето Венци Христов наминал да види какво става и за да не се обърка нещо вкарал втори гол.След последния съдийски сигнал за първото полувреме всички вкупом отишли да отпразнуват края на успешния полусезон :) :)

Разбирам, че не си в България, дори нейде по-далеч от Юръпа. Нали не греша? Иначе въобще нямаше да имаш оправдание за това, че не си сред нас на стадиона. :) Ще те чакаме, когато се прибереш. Иначе отбора ни е добър, Херо велик, публиката ни е все още малко, но пък е оная публика, която преди много години се веселеше, както на нещата от терена, така и помежду си. Определено е весело и приятно на стадиона, а когато отбора и играта вървят - какво му остава на човек. Днес се смях от сърце. Стадиона ( публиката) ни отново създаде онази непринудена атмосфера от преди 20 години, когато познати и непознати си правехме веселба. Иначе за отбора и резултатите му тази есен. Какво може да се каже. Нефтохимик 1962 е отразил нещата точно.
Поздрави.

Напълно си прав за местонахождението ;)А колкото до оправданието и на мен не ми харесва да гледам отбора по нета,но за сега нямам друга възможност.Последния изгледан на живо мач беше домакинството с Цска,така че се надявам за началото на следващия полусезон да съм на линия и най-вероятно пак ще е домакинството срещу Цска :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 ное 2011 23:48

Някак свито ми беше сърцето преди мача. Имах кофтито предчувствие, че старата лисица Стефан Грозданов ще ни накара да ходим по мъките. Ама още не си бяхме забърсали седалките, дет се вика и им забърсахме едно голче :lol: Оттам нататък не бях сигурен само в това, колко изразителна ще е победата :lol: И на тази съм доволен :)
Честит бронз за полусезона!!!
Момчета, хубаво е че сте направили първите стъпки за "форум лайв" сбирки преди и след мач. Чудесна инициатива! Напролет ще взема и аз да се включа, ако не е нахално ;) Пък знае ли човек - може на дърти години и някой алтернативен английски сектор да пръкнем :lol: Ми тъй де, на младите трябва да се помага с квот може :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2011 09:40

Petkan не само, че не е нахално, ами дори е задължително да се срещнем. Всички сме на различна възраст, въпреки това мислим еднакво и имаме еднакви интереси. Всички момчета, които вече познавам от форума са със страхотно развито чувство за хумор, имаме сходни интереси и се забавляваме добре.
За мача: Пак ще се повторя. И аз имах леки притеснения преди срещата, но те се изпариха, (както и ти каза) докато се настаним на седалките. Още не бяхме седнали и станахме...Впрочем - повтарям се. Нещо друго ни направи впечатление. Агитката ни отново стана гласовита, а както се очертава форум екипа ни ще сформира друга. :)
Devian. Ти си с най-оправдателната причина за да не присъстваш на мачовете. Ще те чакаме, а когато се върнеш пиши и направо скачай във форум лайф. Макар и за малко. :) Успехи ти желаем.
Subzero. И той има уважителна причина. Баща на 4 месечно бебенце е, но за мача с ЦСКА...той обеща. Впрочем, когато и моята щерка беше на тази възраст ( силно казано) никъде не ми се ходеше.

ПС: Прехвърлям се на точната тема и спирам за днес, че изоставам с работата си...и чакам разбора на Капитана. След неговия разбор все едно гледам мача още веднъж...Капитане. Ти си.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 28 ное 2011 10:11

Колев - 7
Стабилен на вратата, както винаги. 11 поредни сухи мрежи в А група не е никак малко постижение. Слагам по-ниска оценка от обикновено заради жълтия картон. На 2-3 пъти се заиграваше с момчетата зад вратата и чакаше най-далечната топка, за да сваля темпото. Логично получи картон.

Траян Дянков - 7
Добра игра в защита и много по-полезен в градивен план от един Кишишев например. За съжаление пасовете му нямаха тази точност и изненада от предишните мачове.

Енис Хайри - 8
Не загуби нито едно единоборство. Често се включваше и в предни позиции, което беше логично при този съперник. Имаше и две положения с глава, които пропусна.

Жереми Фо-Поре - 8
Заключи лявото крило на Монтана и често се включваше напред, но с мисъл за защитата.

Венелин Филипов - 5
Не съм виждал по-слаб футболист на Черноморец през този полусезон. Имаше тактически задачи да се разменя с Дяков по фланга, но беше посредствен при пробивите си, а в защита беше кръгла нула. Виждал съм му по-добри мачове, но като цяло качествата на този играч не са за отбор от челото на А група. Всичко по-интересно за Монтана стана в неговата зона.

Радостин Кишишев - 7
Познатият лидер и познатият слаб подавач от последните мачове на отбора. Получава се добре при промяна на местата с Дянков, но ме притеснява как ще изглежда, ако на терена го няма Траян.

Рикардо Асис - 7
Противоречива оценка за Асис. Хубавите неща за Черноморец дойдоха след негови пасове, но и с доста доза шанс. Центрирането му беше доста неточно в контраст с представянето му до тук. Може би му повлия фактът, че от другата страна нямаше равностойно крило (Жужу).

Борислав Балджийски - 7 (заради играта до излизането на Христов)
Който ми е чел анализи за този играч, е забелязал, че не ми е от любимите. Основната причина е базата, която му е дадена в Левски - прекалена самоувереност пред вратата, граничеща на моменти с глупост с нотки на некадърност. Все пак в този мач игра добре в халфовата линия до излизането на Венци и после беше изтеглен в предни позиции, където беше изключително слаб, но това не беше всичко. При влизането на Пехливанов се наложи да застане на крилото и окончателно се скри. Гвоздеят беше, когато получи топка на точката на дузпата и тя мина между краката му при опита да я спре.

Костадин Дяков - 7
Изгубил е много от скоростта си и му липсва игрова практика. Щеше да е много добре, ако беше реализирал възможността си сам срещу вратаря, когато имаше време дори да си нагласи топката, но ударът му беше разочароващ. В момента дори не става за смяна на Жужу при тази му форма. Един Дани Кики в малкото си време на терена през сезона показа по-агресивна игра от него.

Венцислав Христов - 7
И тук противоречива оценка. Въпреки гола и борбата в предни позиции смяната му беше логична. Да, Балджийски не допринася, колкото него за централната атака, но много повече може да се очаква от Венци като централен нападател. На моменти създава впечатление, че пести усилия.

Анеси Абел - 8
Това е най-добрият играч на Черноморец в този мач. Не само при гола, при всяко докосване на Анеси имаше качество. Трудно губеше топката, но страда от липсата на качествен партньор в атака.

Яни Пехливанов - 6
Неговото влизане на терена беше тактическо - за да трупа минути и за да може да се пробва Балджийски по-изтеглен в страни. Не му се получаваха нещата за съжаление. Виждал съм му и по-добри мачове, но има доста качества, които ще се развият само с градивна критика и много работа.

Цветомир Цонков - 7
Добро включване на Цонков. За малкото минути, които имаше на разположение внесе стабилност в центъра, въпреки че при престоя му на терена Черноморец се поприбра доста назад.

Като цяло не особено силен мач. Все пак доста полезен за Митко, за да си направи изводи на кого може да се разчита и кога. Вече се очерта точно какво ще му трябва на полусезона, а също и през лятната пауза. Все пак да не отежняваме тази тема с анализ на полусезона. Може да се отвори нова.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 ное 2011 11:24

ntodorov написа:...и чакам разбора на Капитана. След неговия разбор все едно гледам мача още веднъж...Капитане. Ти си.

А на мен ми се струва, че и още два пъти да го изгледам, пак няма да мога да дам толкова точна и прецизна оценка :? Ясно си проличава разликата от футболния човек (при него) и обикновения футболен фен (при мен) :)
Капитане, страшно ме кефиш с аватара си! Поздравления! Да ме извиняват твърдите фенове на акулите, но и аз някак си не мога да разделя двата бургаски отбора. И едните и другите са ми доставяли толкова емоции във времето....

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2011 13:52

Да. Капитана е много точен и прецизен в оценките и разбора си...Капитане, "чуваш" я играта и това си личи от километри. Помисли за име на някоя тема, в която да представяме твоите и подобни анализи от други членове на форума. Тема, в която да засягаме САМО спортно-техническите аспекти /ретроспекция ( дори) от настоящи, минали или бъдещи футболни мачове, полусезони, сезони. Мисля, че ще е полезно и от полза за всички...дори и за треньори различни от Митко Димитров. :)
Капитане ? Как ти се струва физическата форма на момчетата в предпоследния мач от полу-сезона. Липсва ли ни човека Тр. Терзийски ?...Моето скромно мнение е кратко: Не... Но сподели/ете и ти/вие. В този мач и в повечето, които аз гледах се забелязваше, като че ли не точно умора, но някакъв спад в настроението и мотивацията за игра в последната четвърт от двубоите. За сега това ни избирателно или случайно "настроение" за игра не ни е изиграло лоша жега, но занапред - не знам. Презумпирам, че вече ще сме с други амбиции на пролет де... :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 ное 2011 17:31

Стоя и си мисля(рядко ми се случва ;) ),че има някаква зависимост в мачовете на Черноморец този сезон!Печелиха мачовете лесно-имам чувството,че на един дъх минаха през Левски,Локо(пд)и Ч.море.Трудно загубиха от ЦСКА и Славия(мач,който продължава да ми е странен) и един спрял момент при мачовете с Ботев и Миньор(сякаш за да си поемат дъх)!!Литекс и Лудогорец не можеха да ни вкарат гол и 5 мача да играехме,по-скоро ние можеше да вкараме.Какво искам да кажа!?Когато си наредиш нещата така,че да вземеш максимума можеш да спреш да си починеш!Не одобрявам начина по който започваха да играят при решен мач,но е видно,че отбора е наясно кога може да спре и кога да вдигне оборотите!Сигурен съм и съм го споделял,че при резултат различен от този който ни устройва могат да смачкат противника!Ясно ни е,че с Литекс и Лудогорец мачовете бяха повече тактически и при повече самочувствие щяхме да ги вземем!Нужно ли е да се напрягат като водят с 2:0 с/у отбор,който няма удар към вратата.За нас феновете е нужно,щото искаме да гледаме повече голове,но някой от вас дава ли си зор като си свърши днешната работа и знае,че утре го чака същото!Пак казвам-не ми харесва това поведение и се надявам,че Херо ще се справи с него!Твърдя обаче,че отбора знае кога може да намали оборотите без това да се отрази на резултата.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”