калпазанчо написа:Е , можеш да обясниш . Предполагам на съфорумците ще им е интересно как един отбор праща на проби в други отбори играч който не е негова собственост ( след като му е прекратил договора ) . И как един играч който е свободен агент се връща в клуба който го е изгонил ( прекратил договора му ) . Хаири може да е бил при нотариус за много неща - да прехвърли недвижим имот или автомобил например ... но когато се касае за трудово-правни отношения , нотариуса е меко казано излишен

Хахаха, глупав хумор. Напъни се повечко другия път. Прекратени му бяха правата. (т.е. не може да рита за друг отбор - справка Даксон).
п.п. Ако можеше да прехвърли номера на служебното Мондео от Черноморец, то Събев щеше да го вземе за счетоводител, белким оправи бакиите на Балъков

А недвижим имот може и да има, ама в Германия или Тунис примерно

Смятам знаеш че латинотата на Балъков живяха в луксозни апартаменти, но под наем, имаше и някои които живяха на хотел в Приморец

Предполагам сега вече съфорумниците ни ще са наясно с казуса който ти постави.[/quote]
Приятелю , доста неща от "кухнята" на отбора знам ... но това което ми е казано на чаша бира си приятели си остава "на масата" . Образно казано . Изгледаш симпатично момче , затова ще ти го обясня простичко . Казус с Хаири няма . Нито неговия случай има нещо общо с този на Даксон . Бразилеца избяга от Локо Пловдив без основателна причина и затова му бяха спрени правата . Както си е по правилника на ФИФА .
Хаири - ще ти обясня по-подробно . Футболистите подписват договори с клубовете по Кодекса на Труда . Най-общо казано подписва се срочен трудов договор за определен срок , в който се упоменават и начините този договор да бъде прекратен преждевременно ... съответно и продължен . Третата страна в този договор е агента който представлява футболиста . Договора не подлежи на нотариална заверка . До края на договора му , Хаири е играч на Черноморец , което означава че няма как да играе в други клубове , без да е изразено писмено съгласие от страна на Черноморец ... и на самия играч . Като добър работник Хаири се съобразява с желанието на работодателя си , прави това което се иска от него , съответно клуба няма никакво основание да му спира правата . Факта , че футболиста изкара няколко пробни периода , означава едно нещо . Той има действащ договор с Черноморец , но клуба му е разрешил да си търси друг отбор при определени условия . Просто е преценено , че футболиста е ненужен на този етап . Няма прекратяване на договора , няма спиране на права ... има единствено изваждане от първия отбор . Иначе казано , Хаири не тренира с представителния отбор и не взема участие в мачове до второ нареждане . Това не означава , че не трябва да се явява за тренировка .
За бакии на Балъков чувам за пръв път . Че е некадърен треньор е ясно , но всичко което е направил е одобрено от Събев . Така , че единствения който е отговорен за бакиите от отбора ( аз ги наричам - източване на клубния капитал ) е лицето Митко Събев от село Подвис . Надявам се да съм ти бил полезен .