Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа

Мнениеот ntodorov » 10 сеп 2011 22:12

Вижда се, че вече имаме отбор. Тимове, като Видима, Калиакра и прочие ни мъчеха миналия сезон, като грешник пред Инквизиция. Страхотно първо полувреме. За второто не ги виня...Нещо, като в секса: Свършиш ли веднъж после само "доиграваш". Нъл тъЙ момчета ? :)
ПС: Иначе на този отбор му трябва само надъхана публика и времената на оня Херов Нефтохимик ще бъдат дежа ву. Срещу Видима имаше хъс, мачкане, тичане, борба, скорост, и игра по широчина. Имаше моменти, в които Севлиевци не можеха дъх да си поемат, а паниката в защитата им беше олицетворение на широко отворените им от объркване очи и некоординирани движения на крайници.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 10 сеп 2011 22:17

Честита победа на всички, които обичат бургаския футбол! Още една, две такива победи и ще започнат да играят по поръчка с 10 души отзад срещу нас, както беше и миналия сезон. Нали знаете, че в БГ един да надигне малко глава и другите посягат да я отсекат?

ПС; Наскоро попаднах на информация в фес-бук, че Ч-м Поморие вече не са собственост на Събев. Някой може ли да потвърди?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 сеп 2011 22:30

Не ми харесаха само 2 неща. Многото пропуски първото полувреме и отпускането второто. Иначе всичко друго беше прекрасно :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 11 сеп 2011 08:33

Хубава победа, най-добрата двойка крила в А група за момента и рядко добро съдийство с 2-3 незначителни грешки на съдия-дебютант.

Колев - 8
Нямаше много работа, но когато се наложи, се намеси стабилно и затвърждава мнението, че е един от най-ценните играчи на Черноморец от началото на сезона.

Дянков - 7
Няколко добри включвания в атака, сравнително добра организация в защита, но на няколко пъти беше прекалено изморен в защита и допусна грешки. Въпреки това 7, тъй като задачите му за този мач са били по-различни от обикновено.

Николов - 6
Няколко странни грешки в подстъпите към наказателното и няколко несполучливи опити за включване в предни позиции. Все пак си свърши работата и блокира съперника, когато беше нужно.

Паланков - 7
Това беше мач за Паланков - мачкане, гонене, единоборства. Все пак е жалко за халф да има подобно подаване и да е толкова беден откъм идеи в офанзивен план. Все пак това е един от малкото мачове, в които не беше трагичен.

Андонов - 6
Много желание и бягане и малко резултати. Крайно време е да вкара гол от игра и по този начин да получи повече увереност пред гола. Пропускът при контузията му беше изключително глупаво изиграна ситуация, можеше да се извлече много повече от нея при различно отиграване.

Асис - 8
Несъмнено играчът на мача заедно с вратаря на гостите Василев. И двата му гола бяха майсторски. Не всеки офанзивен играч в България може да вкара в един мач два гола с диагонален удар в далечния ъгъл. Вярно е, че за това беше подпомогнат от несъстоятелната защита на Видима, но това не променя важността на головете.

Аниси Абел - 6
Другата брънка от централната атака, която беше най-слабият сектор в отбора. Като качества този играч, обаче, не е никак лош. Притежава страхотно първо докосване и нелоша техника. Също като Андонов е доста неуверен пред гола, но има качества, с които ще внесе разнообразие в отбора.

Цонков - 7
И той като Паланков си изпълни задачите. Беше малко по-активен от Паланков в атака, но за сметка на това високото самочувствие от повиквателната го подтикна да направи няколко изстрела от далечна дистанция в повече от необходимото.

Фо-Поре - 8
Както не веднъж съм писал - това е много качествено попълнение и най-хубавото е, че е поливалентен футболист. В този мач заключи фланга за Видима (не, че имаше кой знае какви напъни), помагаше напред и отбеляза интересен (но и малко случаен) гол.

Жужу - 8
Трудно е да се определи кое от двете крила беше най-силно за Черноморец в този мач. За пореден път показа на какво е способен и то не само заради няколкото страхотни пробива и гола, а заради точните и опасни центрирания, които бяха разковничето за този мач.

Крумов - 6
Съперникът беше решил да играе почти без флангове, което улесни задачата на бековете ни и като цяло реши мача преждевременно. Все пак Крумов не се включи толкова добре напред. Нелош мач, но не и от най-силните му.

Пехливанов - 5
Това беше най-слабият играч на Черноморец на терена (за мое голямо съжаление). Искаше ми се да изиграе по-добър мач, но е много далече от нивото на останалите му съотборници. В дефанзивен план направи няколко комични отигравания, а напред беше незабележим.

Христов - 6
Включи се по-зле от Андонов. Прекалено голямо внимание обръща на падането за фалове и дузпи, което няма да го доведе до никъде, тъй като съдиите лично се познават с българските играчи в А група.

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 11 сеп 2011 21:20

Честита победа на всички фенове на Черноморец!Добър мач,добър синхрон,добър резултат! :lol:

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 12 сеп 2011 10:38

Акулите направиха много силно първо полувреме , след това намалиха оборотите за да не стават колегите им от Севлиево за резил . Това е джентълменско поведение , а не като набараш един слаб отбор да му напълниш кошарата със 8-10 гола.Най-хубавото е , че отборът вече играе с лекота и трупа самочувствие. Личи си , че новото момче с оранжавите бутонки е добър футболист , има много въздух и отлично първо докосване, вярно е , че направи пропуски , но това му е първи мач и не се е сработил още с отбора.В съблекалнята цари отлично настроение , момчетата се навиват и амбицират . Херо води отбора в правилна посока и добрите дни предстоят.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 сеп 2011 12:29

Малииии убихми гииииии. Лудница. Толкова положения имахме че свят ми се зави. :)
Този новия Абел е страшна машина за мелене на месо.Остава само да се сработи с отбора и ще сме като натоварен парен локомотив без спирачки. Хайде стягайте се фенове, предстоят светли дни.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 сеп 2011 13:28

Мисля че седях до г-н кдимитров, но не съм сигурен.
Ако четете, не бяхте ли с червена жилетка на 16ти сектор? Бяхте сам, и аз бях сам със синя фланелка.
[center]Member of Old School Boys [/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 сеп 2011 00:47

Напълно съм съгласен с оценките на Капитана. Само ще го допълня.
Първи мач, в който харесах играта на Паланков - много борбен, настървен, един от хората, които спомогнаха за бързото придвижване на топката. Недостатъците, които описва Капитана, в този мач бяха доста по-малко. Смятам, че една от причините за спадане на темпото и липсата на същия хъс за игра в отбора е смяната му на полувремето.
Анеси Абел - момчето много ми хареса, личи си, че е израстнал във френска футболна школа. Главен двигател на пресата, приложена от Херо през първото полувреме. Уникален е в отнемането на топката отзад, притиска противника, прави своеобразен свой шпагат и отнема напълно чисто топката. При нашите разигравания, отлично първо докосване на топката, веднага подава и то на човек, който е с лице към вратата, с възможност за атака. Много подвижен и неуморим. Имаше и две лоши отигравания пред гола, но да не забравяме, 21 години и първи мач - спомнете си как изглеждаше Жужу в първия мач с Калиакра.
Пехливанов - отново много бавен, неорганизиран в защита. Когато го преодолее противник, отказва да се бори, а даже и понякога се изключва от играта. С неговото влизане сякаш изчезна и живеца в играта на отбора. Но в тази среща имаше и нещо добро. Няколко брилянтни паса в дълбочина, много точни и прецизни, които идеално подхранваха крилата. Дано да се развие, все пак е наше бургаско момче. Но всичко зависи от него, повече натоварване и борба и в тренировките, и в срещите.
Христов - противоречиво представяне. Понякога излишно самоуверен, задържа топката ненужно или завършва сам атака, при много по-изгодни опции за пас към съотборник. Но показа и техника, добро партниране с Жужу, интересни комбинации.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 сеп 2011 00:55

Не обърнах внимание в кой сектор седях, може да е бил и 16-ти. Горе долу по средата. Бях на един от последните редове, зад мен имаше един или два реда. Седях на първата седалка от реда. До мен не седеше никой. Пред мен леко вдясно седеше млад господин - около 35-40 години със светлосиня фанелка. С него разговарях и обсъждахме ситуациите и футболистите - част от разговора включваше и това, което съм написал по-горе. Не съм носил жилетка, бях с риза с къс ръкав, не помня цвета, но тъй като ризите ги нося над дънките, то може някой да я обърка и с жилетка. Още - с брада съм.

Върни се в “Черноморец”