subzero написа:Дори и да не си сред запознатите (по ред причини) е ясно,че Петьо е мъжкар и голям. Аз искрено съжалявам,че не дойдох,щото до последно можеше да стане. Сигурен съм,че сте изкарали страхотно . Духът го видях и аз,но за съжаление само 45 минути. През останалото време се изгуби.
Данка. Ти си знаеш най-добре. Ред причини - бол...За останалото - винаги сме си изкарвали страхотно. За духа - не си усетил нещата, като нас. На стадиона беше различно. Ако трябва да имаме претенции - те не са към момчетата. През втората част Херо се опита да заключи играта, но се получи обратното. Оставайки беззъби в нападение отворихме доста работа в офанзива на защитниците им. От там ни дойдоха и проблемите. Когато играхме с нещо, като таран напред ( П. Атанасов ) беройци трудно се разкриваха, а и ние си ги "хапехме" на талази. През втората част излязохме с друга тактика и замисъл, но според мен погрешна...При все това - момчетата ни коригираха всички тези неудобства с цената на изравнителното попадение в нашата врата, а в последните 6-7 минути и на късмета, който отдавна ни беше загърбил.
[/center]
[/center]
[/center]