Приятно съм изненадан макар, че има още доста до края на мача.
Ако ме бяха питали първия полусезон, щях да кажа че съм твърдо за Лудогорец (в мача им с/у ЦСКА).
След мизериите , които натвориха после, вече ми е все тая. За мен и ЦСКА и Лудогорец са в графата противни отбори.
Пак да попитам - защо се натискаме за ЕКТ след като най-добрите футболисти си заминават и пак се почва от нулата. Нищо не се надгражда и в нищо не се инвестира. Основно клуба в този момент се опитва да оцелее. Нямам желание да гледам Дебрецен, Темпере и прочее в епизод две. Мисля, че един евроидиот за малка стана като нашата ни стига.
Монтана - Черноморец FT. 2-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана - Черноморец 23.05.2012 от 16:00 часа
nore написа:Приятно съм изненадан макар, че има още доста до края на мача.
Ако ме бяха питали първия полусезон, щях да кажа че съм твърдо за Лудогорец (в мача им с/у ЦСКА).
След мизериите , които натвориха после, вече ми е все тая. За мен и ЦСКА и Лудогорец са в графата противни отбори.
Пак да попитам - защо се натискаме за ЕКТ след като най-добрите футболисти си заминават и пак се почва от нулата. Нищо не се надгражда и в нищо не се инвестира. Основно клуба в този момент се опитва да оцелее. Нямам желание да гледам Дебрецен, Темпере и прочее в епизод две. Мисля, че един евроидиот за малка стана като нашата ни стига.
Ами уж няма да се продават, ако се класираме за ЛЕ, ама последната дума е на г'ин Събев.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- burgazliqta
- Контакти:
nore написа:Приятно съм изненадан макар, че има още доста до края на мача.
Херо каза, че ако се класираме за Европа ще задържи всички класни играчи(Шаешу,Боли,Асис,Фо Поре)
[center]
[/center]
[/center]Re: Монтана - Черноморец 23.05.2012 от 16:00 часа
Айде... Цоната пак с жълт картон.
. бях се притеснил за момент
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- hristo1306
- Контакти:
Взеха да на шарят с картони, дали ще завършим с 11 футболисти ?
Що ми се струва , че Чорбарите довечера ще ни направят густо като бият Лудогорец
- burgazliqta
- Контакти:
pankara77 написа:Що ми се струва , че Чорбарите довечера ще ни направят густо като бият Лудогорец
А дано.
[center]
[/center]
[/center]Re: Монтана - Черноморец 23.05.2012 от 16:00 часа
burgazliqta написа:nore написа:Приятно съм изненадан макар, че има още доста до края на мача.
Херо каза, че ако се класираме за Европа ще задържи всички класни играчи(Шаешу,Боли,Асис,Фо Поре)
Което обаче не означава,че ще направим нещо запомнящо се. Дори и да се продадат играчите,което най-вероятно ще стане,участието в Европа си е престиж за отбор като Черноморец. А и е един вид надграждане на отбора и е крачка напред. Нали не сте очаквали фурор е Европа??? В крайна сметка да не забравяме,че Европа минава през титла за ЦСКА в което се съмнявам. За съжаление!!! Това последното не съм очаквал,че ще го кажа...
Странно....Локото(Сф) как така падат от Калиакра,пък с нас бяха като назобени 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
subzero написа:Което обаче не означава,че ще направим нещо запомнящо се. Дори и да се продадат играчите,което най-вероятно ще стане,участието в Европа си е престиж за отбор като Черноморец. А и е един вид надграждане на отбора и е крачка напред. Нали не сте очаквали фурор е Европа??? В крайна сметка да не забравяме,че Европа минава през титла за ЦСКА в което се съмнявам. За съжаление!!! Това последното не съм очаквал,че ще го кажа...Ама като се замисля,който и да е шампион все тая. Все пак по-малкото зло за Черноморец е ЦСКА-шампион... Баси късмета,баш на мен ли се падна да напиша това!!!
Съгласен съм с теб. Но по добре в Европа да поиграем малко отколкото да не играем. А ако играем в Европа най-вероятно ще сме като Берое преди няколко години.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта