Черноморец-последният мохикан на честния футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Черноморец-последният мохикан на честния футбол
От всички други отбори в А група ние сме най-честните откъм резултати! И затова сме оптимисти и мечтаем! Има го класирането, има я (вече) атмосферата на мач, стадиона лека полека посинява от шалчета, фланелки и прочие. Има я и онази луда драма в мачовете, която приковава всеки път феновете, онази неизвестност така плашеща мнозина пък привлича интереса всеки следващ път. Ако си позволя а цитирам един роден футболен президент и любител на чалга мзуката и осеменител на чалга изпълнителки: това е най-интересното риалити за гледане у нас!
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Искам си Акаунта
subzero написа:Искам си Акаунта написа:Данчо ... казвал съм ти го и по-рано . Подобни теми са излишни и освен да навличат негативи на отбора нищо друго няма да се случи . Оставям настрана някои странни резултати през този сезон . НО само преди година всеки отбор гостувал в Бургас през пролетта си тръгваше с толкова точки , колкото му трябваха . При същите футболисти , които есента гонеха евровизи.
Миро...ще си позволя отнова да не се съглася с теб. Аз смятам,че точно сега бургаския фен има нужда да бъде надъхан с подобна тема. А за странни резултати не се сещам,не и този сезон. Предния не подлежи на коментар. Наясно съм,че този отбор не е твоя отбор,но е нашия и продължаваме да мечтаем. А ти винаги си добре дошъл да мечтаеш с нас.
Какво означава "Предния не подлежи на коментар" ? Да не би тази година да е създаден друг отбор със същото има ? Така както си написал темата , означава , че Черноморец никога не е влизал в задкулисни игри , уговорки или както там го наричаш . Можеш ли да се закълнеш в децата си , че през почти 7 годишната история на клуба , не е имало мачове които са се играли "на масата" ? Или че класирането на отбора в "А" група е заслужено и не е имало "директива" другия бургаски отбор да не се напряга много "за да не стане някой фал" ? За миналия сезон вече говорих . И щом ме дърпаш по езика - знаеш ли колко беше коефициента за победа на Ботев в мача за купата ? Или коефициента за точен резултат на мача със Славия в Бургас ? Пак питам - можеш ли да се закълнеш , че тези мачове са се играли ?
- калпазанчо
- Контакти:
Данчо е написал всичко в духа на добрия футбол и на феърплея за този сезон, Миро. Остави приказките за другия бургаски отбор или за мача за купата с Ботев и за коефициента за там. Защото ние бяхме на този мач и добре видяхме какво беше. Мача се игра на 100%. Че 99% от резултата беше дело на феновете на Ботев е отделен въпрос
п.п. Напълно съм наясно, че не може всички да сме на едно мнение, така че съвсем в рамките на нормалното е всичко. Но според мен да се търси под вола теле всеки път е доста десктруктивно и по-скоро отблъскава хората..Нещо, което се опитваме да не допуснем. Правим доста неща в обратната посока, Миро, така че ще се радвам да го оцениш
То че има нагласени мачове и т.н. на всеки му е ясно, но ние се опитваме да накараме хората да дойдат на стадиона за останалото, заради другите емоции....И ни се получава напоследък, така че не се сърди ако сме сложили светлосините очила
Не е нужно постоянно да се опонира на всяко нещо, с което не си съгласен. Това не означава, че нямаш мнение, или че си на същото мнение. Просто се опитай дане убиваш детското у нас 
Какви са тия клетви, че и в децата бе, човек...стига с тия глупости
Тия деца за нищо ги нямате 
п.п. Напълно съм наясно, че не може всички да сме на едно мнение, така че съвсем в рамките на нормалното е всичко. Но според мен да се търси под вола теле всеки път е доста десктруктивно и по-скоро отблъскава хората..Нещо, което се опитваме да не допуснем. Правим доста неща в обратната посока, Миро, така че ще се радвам да го оцениш
Какви са тия клетви, че и в децата бе, човек...стига с тия глупости
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Данчо е написал всичко в духа на добрия футбол и на феърплея за този сезон, Миро. Остави приказките за другия бургаски отбор или за мача за купата с Ботев и за коефициента за там. Защото ние бяхме на този мач и добре видяхме какво беше. Мача се игра на 100%. Че 99% от резултата беше дело на феновете на Ботев е отделен въпрос![]()
п.п. Напълно съм наясно, че не може всички да сме на едно мнение, така че съвсем в рамките на нормалното е всичко. Но според мен да се търси под вола теле всеки път е доста десктруктивно и по-скоро отблъскава хората..Нещо, което се опитваме да не допуснем. Правим доста неща в обратната посока, Миро, така че ще се радвам да го оценишТо че има нагласени мачове и т.н. на всеки му е ясно, но ние се опитваме да накараме хората да дойдат на стадиона за останалото, заради другите емоции....И ни се получава напоследък, така че не се сърди ако сме сложили светлосините очила
Не е нужно постоянно да се опонира на всяко нещо, с което не си съгласен. Това не означава, че нямаш мнение, или че си на същото мнение. Просто се опитай дане убиваш детското у нас
Какви са тия клетви, че и в децата бе, човек...стига с тия глупостиТия деца за нищо ги нямате
Ок , спирам да пиша
Sword Coast Boys написа:Мисля, че мача с Лудогорец ще се окаже по-лесен от мачовете с Монтана и Локо Сф, особено от този с Локо Сф. Отсега ги предвиждам 10 човека в защита, накъсана игра и неадекватен рефер. Дано развръзката в Разград е положителна и на 19-ти всички на стадиона без значение сини или зелени.
Да неадекватен рефер дето за н-ти мач този сезон ще ни реже.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Миро,явно няма да ми отговориш,щото каза,че спираш да пишеш
,но...
За какво да се кълна?? Защото ти си единствения човек,който смята,че отбора не е играл с Ботев и Славия?? И аз така смятам,но причината не са коефиценти или уговорки. А ти готов ли си да се закълнеш,че Черноморец е паднал от Ботев и Славия заради коефиценти??
За минали сезони не става въпрос,прочети първия ми поуст.
Уважавам те заради прямостта и честността,но понякога прекаляваш с конспирациите.
Остави ни да се радваме!!!
За какво да се кълна?? Защото ти си единствения човек,който смята,че отбора не е играл с Ботев и Славия?? И аз така смятам,но причината не са коефиценти или уговорки. А ти готов ли си да се закълнеш,че Черноморец е паднал от Ботев и Славия заради коефиценти??
За минали сезони не става въпрос,прочети първия ми поуст.
Уважавам те заради прямостта и честността,но понякога прекаляваш с конспирациите.
Остави ни да се радваме!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
калпазанчо написа:От всички други отбори в А група ние сме най-честните откъм резултати! И затова сме оптимисти и мечтаем! Има го класирането, има я (вече) атмосферата на мач, стадиона лека полека посинява от шалчета, фланелки и прочие. Има я и онази луда драма в мачовете, която приковава всеки път феновете, онази неизвестност така плашеща мнозина пък привлича интереса всеки следващ път. Ако си позволя а цитирам един роден футболен президент и любител на чалга мзуката и осеменител на чалга изпълнителки: това е най-интересното риалити за гледане у нас!
Не мога да ти разбера първото изречение!Иначе за атмосферата класирането и други работи едно голамо БРАВО от мен!!!
- калпазанчо
- Контакти:
Миро, както ти е писал гледам и Данчо - уважаваме те много за честността и прямостта - каквото ти на сърцето - такова ти и на устата, но....почти няма българин, който гледа българското първенство (на живо, по тв, по интернет, или просто чете спортни вестници и сайтове) да няма съмнения за конспирации, директиви и т.н. То в такава държава живеем чеее....но все пак си помисли колко усилия (и средства понякога) ни коства за да върнем настроението у хората, за да дойдат пак на мач. Това ни коства и емоции. Ти поне знаеш за какво иде реч.И в момент на емоциална ерекция, че са се събрали (макар и не много) хора, които са били със сини шалчета, фланелки, които вече дори пеят (не само скандират нещо еднократно) и т.н. понякога не е нужно да се приземяваме толкова бързо. Всеки иска чисто и свято ръководство, ама ....ядец. Каквато ни е държавата, такива са ни и президентите. Знаем че твоята житейска философия е малко по-критична от нашата, знаем че често ни се различават мненията, но ето - приятели сме и ни е готино заедно (поне на мен де). Като се виждаме на живо си ги обсъждаме тия различия, но не е задължително да пишем всичко в тоя форум, все пак четат и други фенове, които ние искаме всячески да задържим на стадиона! Нека тия неща си ги коментираме помежду си, все пак този форум има и някаква агитаторска цел...Не искам да ме разбираш погрешно, просто искаме за известно време да се понаслаждаваме на гледката и да си поносим светлосините очила
Пък после - каквото сабя покаже!
- калпазанчо
- Контакти:
BRF написа:калпазанчо написа:От всички други отбори в А група ние сме най-честните откъм резултати! И затова сме оптимисти и мечтаем! Има го класирането, има я (вече) атмосферата на мач, стадиона лека полека посинява от шалчета, фланелки и прочие. Има я и онази луда драма в мачовете, която приковава всеки път феновете, онази неизвестност така плашеща мнозина пък привлича интереса всеки следващ път. Ако си позволя а цитирам един роден футболен президент и любител на чалга мзуката и осеменител на чалга изпълнителки: това е най-интересното риалити за гледане у нас!
Не мога да ти разбера първото изречение!Иначе за атмосферата класирането и други работи едно голамо БРАВО от мен!!!
Мерси, Вальо. Ами действаме с пълна пара, за да се получават нещата. От фенска гледна точка де. То другото не зависи от нас. Разговорите с теб спомопгнаха много да си открием грешките, както и съветите които ни (ми) даде бяха много полезни. Мерси още веднъж
Малко е генерализиращо определението,че сме последния мохикан на честния футбол този сезон,защото по мое лично имаше и други отбори,които си изиграха честно мачовете като Видима-Раковски например 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!