Миньор - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Миньор - Черноморец

Мнениеот subzero » 27 апр 2012 20:19

Няколко неща искам да кажа....
Първо да благодаря на Нейчо за своевременната информация за крайния резултат. Гледам,че доста от вас са недоволни от точката и с оглед на борбата за Европа вероятно са прави. Аз обаче смятам,че тази точка е била планирана от ръководството по няколко причини:1.Миньор не са слаб отбор 2. Със сигурност са били стимулирани от трети отбор и 3. По-добре точка в Перник отколкото нищо.
Представете си победа днес....мача с Литекс щеше да е касапница(не,че няма да е). Казах го и преди,закачките на Стоичков с БФС означават"Внимавайте кво правите,щот съм важна клечка и ще се кандидатирам за шеф на БФС!!" В този ред на мисли,опасението на Петьо,че мача е скрит нарочно може и да е вярно.
Не бива обаче и да забравяме,че Черноморец играе по-слабо като гост,а в Перник е било ад със сигурност. Миньор вероятно са били по-груби от нормалното...Вижте,кои са контузени...Дали е случайно ?? Няма да се учудя,ако Аатиф се оплаче от някви болки.
Това до тук са само предоложения.. Фактите...
1. Безумно отношение на медиите към мача на третия в класирането в България. Сякаш кой ще е треньор на Барса е по-важно!!! :!: :!:
2.Трети сме все още. Шансовете остават.
3.Мобилизацията за мача с Литекс трябва да е пълна...Очертава се да е възлов. Всички на стадиона!!!
Явно сред всички неща,които се правят и ще се правят,сме пропуснали работата по вдигането на имиджа на града и клуба в частност. Ненормално е да играе третия и всеки да мълчи все едно мач няма. :x Дали все още не ни считат за фактор или просто знаят нещо,което ще се случи до края и няма да е в наша полза. По дяволите,ние сме трети с теоретични шансове дори за титла!!!
Момчета, 05.05. е важен ден !! Една победа и всички ще се съобразяват с нас. Нека Лазур посинее и закънти !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 апр 2012 20:31

Пак са ни вкарали гол след центриране от корнер...Херо наистина трябва да помисли върху това.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 апр 2012 20:44

subzero написа:Няколко неща искам да кажа....
Първо да благодаря на Нейчо за своевременната информация за крайния резултат. Гледам,че доста от вас са недоволни от точката и с оглед на борбата за Европа вероятно са прави. Аз обаче смятам,че тази точка е била планирана от ръководството по няколко причини:1.Миньор не са слаб отбор 2. Със сигурност са били стимулирани от трети отбор и 3. По-добре точка в Перник отколкото нищо.
Представете си победа днес....мача с Литекс щеше да е касапница(не,че няма да е). Казах го и преди,закачките на Стоичков с БФС означават"Внимавайте кво правите,щот съм важна клечка и ще се кандидатирам за шеф на БФС!!" В този ред на мисли,опасението на Петьо,че мача е скрит нарочно може и да е вярно.
Не бива обаче и да забравяме,че Черноморец играе по-слабо като гост,а в Перник е било ад със сигурност. Миньор вероятно са били по-груби от нормалното...Вижте,кои са контузени...Дали е случайно ?? Няма да се учудя,ако Аатиф се оплаче от някви болки.
Това до тук са само предоложения.. Фактите...
1. Безумно отношение на медиите към мача на третия в класирането в България. Сякаш кой ще е треньор на Барса е по-важно!!! :!: :!:
2.Трети сме все още. Шансовете остават.
3.Мобилизацията за мача с Литекс трябва да е пълна...Очертава се да е възлов. Всички на стадиона!!!
Явно сред всички неща,които се правят и ще се правят,сме пропуснали работата по вдигането на имиджа на града и клуба в частност. Ненормално е да играе третия и всеки да мълчи все едно мач няма. :x Дали все още не ни считат за фактор или просто знаят нещо,което ще се случи до края и няма да е в наша полза. По дяволите,ние сме трети с теоретични шансове дори за титла!!!
Момчета, 05.05. е важен ден !! Една победа и всички ще се съобразяват с нас. Нека Лазур посинее и закънти !!!

Много си прав ! 05.05 ВСИЧКИ НА СТАДИОНАА НЕКАА ВСИЧКО ПОСИНЕЕ НЕКА ДА ДОКАЖЕМ , ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ Е НОМЕР 1 !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 апр 2012 21:35

http://football.sportal.bg/video.php?video=45607
И двата гола са на Черноморец
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 апр 2012 21:43

И аз се не мога да се побера в кожата си от това инфо затъмнение около този мач. Мислех си, че случката, която по-долу ще разкажа и съм разказвал преди няма да се случва, но уви - дежа ву-то от преди мнооого години отново ме сполетя, като влак-охлюв на ЖП - линия. :roll:
В нашата татковина не се учудвам на нищо вече другари и другарки. Събитията, фактите, случките и ситуациите тук се редуват с абсурдите, като дървета покрай магистрала. Един решил да стачкува и изкарва срещу Лудогорец юношите на поверения му отбор и уж наказва БФС, а един от потърпевшите ( най-големия) е Черноморец. Друг пък си потърси накърнените авторски права в петък по икиндия...Потърпевшите - ние...Ама туЙ е друга тема.
За да не се отплесвам по неволите ще продължа.... Та : Преди около 27-28 години ( не се сещам точно сезона) Черноморец играе в Плевен с местния Спартак ( Лъчо Танев и Пламен Гетов бяха в състава им). Започна "Спорт и музика" по програма Хоризонт. По това време всичките осем мача започваха по едно и също време в един и същи час. Нямаше лабаво. По БНТ 1 се даваха по един или два мача в комбинирано предаване, като превключването от стадион на стадион ставаше с нарисувана топка, като фонов промеждутък на ТВ екрана. Тази топка стоеше пред взора ни толкова неадекватно и натрапващо, че ако си фен на някой от "излъчваните" отбори в изблик на нерви от чакането ти идваше да набиеш шут в кинескопите на "Електрон"-и, "Кристали" -и, "Пирин" - чета и прочие тогавашни "чудеса" на техниката. Такъв беше и моят случай ( и не само мой де). Жертвата ми беше едно ВЕФ-че, а допълнителното ми подковаване бе радиоточка, която присъстваше във всяко соц. семейство, като една от необходимостите за разведряване на сивото ежедневие. :| Хубав и тих съботен следобед. Улиците бяха замряли. Сигналът на " Спорт и музика" разцепи тишината в кухнята, където бях поставил и радиото си на същата честота, като "клюкарчето" ( за по-младите- радиоточката). Изредиха се всичките мачове включително и нашия. Водещия каза името на кореспондента в Плевен, сподели, кои мачове (на Левски и ЦСКА) ще се излъчват в пряко предаване и аз си зачаках "промяната на резултата" от Плевен. Доста рядко Черноморец беше сред отборите в преките предавания и за това наострях само слуха си, като острилка - химически молив само, когато водещия казваше. Цитирам: "Има промяна на мача във В. Търново( да речем)". Аз се водех от конюнктурната особеност към този съботен следобед и чаках промяната на резултата в Плевен, но греда...След 10-тата минута водещия каза нещо, което ме "обезглави", все едно със сатъра на средновековен палач. Цитирам..."За съжаление поради Технически причини нямаме връзка с кореспондента ни в Плевен". По ония години, като ни кажеха, че причините са технически все едно ни казваха: " И Господ не моЙ ти помогне". Свърши предаването, а аз изчаках новините в 20 часа по Програма Хоризонт, но и там - греда. Нищо. Изчаках последния си легален шанс да чуя резултата по ТВ и в частност в спортната емисия по БНТ 1 в 20.30. часа. Пиша легален шанс, защото бях подложен на здрав режим от родителите си, заради една хлапашка постъпка и след 21.00 часа моето пуберско тяло трябваше да бъде в хоризонтала на загасени лампи. Изгледах новините с трепетно очакване. Спортната емисия обаче се изниза със скоростта на реактивен самолет, а инфото след нея по-скоро беше опустошително, като след стадо разярени носорози, а резултата от стадиона в Плевен си оставаше все още загадка за моето ранно - юношеско любопитство. Оттеглих се в покоите си, като послушно пионерче, а тежкия ВЕФ зареден с големите и обли батерии беше "грижливо" скатан под леглото ми. Пуснах си го тихичко и зачаках. Чаках, чаках, чакаааах, преминах през едно оперно, едно оперетно и едно обществено предаване за да дочакам 24.00 часа или среднощното предаване от типа : "Полет над нощта". Предаване в, което страдащите от липса на здрав сън и лишените от "правилно" мислене хора си хортуваха с водещия - също не по-малко луд тип...И :o . Чудеса. една камбанка, която известяваше спортния анонс в това предаване се чу. И първото нЯщо беше...резултата на мача от Плевен. :)...Това обаче беше случка във времена на информационно затъмнение, времена на битови неуредици и технически напъни. По това време инфото се точеше, като сопол и подобно на него оставяше дълбоки и солени дири, защото, което ни се поднесеше първо - това беше или, както казваше един мой даскал - "така бъдеше".
Сега близо 30 години по-късно, когато информация ни залива отвсеЙде, когато нейната осведоменост се разнася, като пръскачка из лозе да следим един сайт, чийто "труженици" най-вероятно плащат на някой си Антон за да бъде... един от тези 800 зрители на " Стадиона на мира" в Перник. Една медия, чийто блага ползваме всички днес показа Уеко пренебрежително отношение към част от "поданиците" си и в същия стил обърна мярката на аршина си така, че да не мери висоти, а интереси...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 апр 2012 21:52

Да пишеш след Нейчо... безсмислено - всичко бледнее! ;) А макар и да ме баннаха познах за Х в Перник...
Няма лошо, да му мислят Лойч ще си го изкараме на тях :)
Последна промяна от grud на 27 апр 2012 21:54, променено общо 1 път.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2012 21:53

grud написа:Да пишеш след Нейчо... безсмислено - всичко бледнее! ;) А макар и да ме банаха познах за Х в Перник... Няма лошо, да му мислят Лойч ще си го изкараме на тях :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 апр 2012 22:17

Хубу ся,аре другите медии са леш,ама в официалния сайт де спът,маа му стара??

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 апр 2012 22:27

subzero написа:Хубу ся,аре другите медии са леш,ама в официалния сайт де спът,маа му стара??

Ми спът в рейса, на път за Бургас ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 апр 2012 22:29

petkan написа:
subzero написа:Хубу ся,аре другите медии са леш,ама в официалния сайт де спът,маа му стара??

Ми спът в рейса, на път за Бургас ;)

А,верно!! :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”