Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Мнениеот kartago » 09 апр 2012 00:16

Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия :roll: А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам :)

То пази Боже Миро някой да прегърне! И здрав човек ще го счупи! Ама пуста емоция!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 апр 2012 00:55

Честито! Бихте ни напълно заслужено! На моменти защитниците ни спяха но не искам да омаловажавам старанието на вашите футболисти.
Мача гледах от време на време и го слушах от време на време понеже бях на работа, но това което видях и чувах от гонг-а ми се струва че реално е трябвало да ни вкарате още някой друг гол.
Успех с Левски и ЕКТ ако се класирате и играете с някой добър отбор може да ви посетим :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 апр 2012 01:45

Момци,разбирам ви емоцията,ама днес ни върза и мача се разви както трябва за нас.Морето първо дойдоха без Паломино,а след това се контузи друг от основните им играчи като Росен Колев,а и Дончо игра на куц крак цяло полувреме,което определено обърка постройката,а и синхрона на моряците,както си го каза Генов.Генов знаеше обаче до къде са възможностите на този дето го имало в Гугъл и добре,че беше Сашко да ни подпечата победата,а и нямаше още кой знае колко време за игра,че изпускахме мача :? Така и не мога да разбера след като казахте,че Крум Стоянов е играл добре в Севлиево защо Херо не му се доверява :roll: Видно е,че Кишишев не може изкара цял мач,а и е доста хазартен играч :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 апр 2012 08:22

Devian написа:Момци,разбирам ви емоцията,ама днес ни върза и мача се разви както трябва за нас.Морето първо дойдоха без Паломино,а след това се контузи друг от основните им играчи като Росен Колев,а и Дончо игра на куц крак цяло полувреме,което определено обърка постройката,а и синхрона на моряците,както си го каза Генов.Генов знаеше обаче до къде са възможностите на този дето го имало в Гугъл и добре,че беше Сашко да ни подпечата победата,а и нямаше още кой знае колко време за игра,че изпускахме мача :? Така и не мога да разбера след като казахте,че Крум Стоянов е играл добре в Севлиево защо Херо не му се доверява :roll: Видно е,че Кишишев не може изкара цял мач,а и е доста хазартен играч :roll:

Е, айде сега, сякаш от нашите никой не отсъстваше . Двама постоянни титуляри и един от чужденците, на който много разчитаме. Когато нашите отсъстват и губим точки, това никой не го отчита, тогава сме си виновни за късата скамейка. Крум, според мен, не игра, защото в Севлиево се справи в защитен план, но напред, особенно второто полувреме, почти не подпомагаше Асис. А вчера трябваше повече да нападаме, а не да се защитаваме. Накрая, може би, Херо щеше да го вкара на мястото на Кишиша, но в средата на защитата се появиха също пробойни, мисля, че Ники Николов също се измори и затова Херо пусна и Пламен, но той се представи разочароващо - много грешки(добре че повечето бяха в нападение) за малкото време на терена.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 апр 2012 08:38

k.dimitrov написа:
Devian написа:Момци,разбирам ви емоцията,ама днес ни върза и мача се разви както трябва за нас.Морето първо дойдоха без Паломино,а след това се контузи друг от основните им играчи като Росен Колев,а и Дончо игра на куц крак цяло полувреме,което определено обърка постройката,а и синхрона на моряците,както си го каза Генов.Генов знаеше обаче до къде са възможностите на този дето го имало в Гугъл и добре,че беше Сашко да ни подпечата победата,а и нямаше още кой знае колко време за игра,че изпускахме мача :? Така и не мога да разбера след като казахте,че Крум Стоянов е играл добре в Севлиево защо Херо не му се доверява :roll: Видно е,че Кишишев не може изкара цял мач,а и е доста хазартен играч :roll:

Е, айде сега, сякаш от нашите никой не отсъстваше . Двама постоянни титуляри и един от чужденците, на който много разчитаме. Когато нашите отсъстват и губим точки, това никой не го отчита, тогава сме си виновни за късата скамейка. Крум, според мен, не игра, защото в Севлиево се справи в защитен план, но напред, особенно второто полувреме, почти не подпомагаше Асис. А вчера трябваше повече да нападаме, а не да се защитаваме. Накрая, може би, Херо щеше да го вкара на мястото на Кишиша, но в средата на защитата се появиха също пробойни, мисля, че Ники Николов също се измори и затова Херо пусна и Пламен, но той се представи разочароващо - много грешки(добре че повечето бяха в нападение) за малкото време на терена.

Още не съм го гледал целия мач как е изглеждал по телевизора, но както вече писах, на стадиона бях много впечатлен! Нямаше и идея от вялите действия в някои от предните мачове! Боли изключително приятно ме впечатли! Мисля, че първият гол нямаше да го получим, ако беше Траян там! А и чета отзивите на фенове на другите отбори! Според тях в момента в България, "Черноморец" диктува футболната мода ( даже не Лудогорец) Писаха ми от Локо Пд, буквално, ебати късмета изкарахме с вас, че някак си успяхме да ви победим! И да добавя, почвам да се плаша от Миро, той горе долу каквото каза това и стана, само не позна, че ще вкараме втори гол до почивката!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2012 09:08

subzero написа:
kartago написа:Заради едно такова малко се скарахме с калпазана даже! Келеша около 10 годишен вика "курви" ама колкото му глас държи! Аз го пернах по шапката и му викам, да не си казал повече глупости! Калпазана пък, вика има си баща, що закачаш детето ( нещо загубил моралните ценности), ама пък ако вдигаме ново поколение, нека да е като нас, да се има с всички и да се учи, че играта сплотява хората, а не да става хулиган и да търси кого да набие! Той малкия покрай нас много се кефеше, после му викам, да не съм те чул да говориш глупости, той се хили вика: Няма повече, но не спря да вика Акули, Атака и т.н.! На мен ми направи впечатление, че хората между двете агитки взеха да пляскат с нас, да скандират, отдавна не съм виждал нещо подобно! Смеха беше, че Коцето (El greco) още първото полувреме сгъна с гласа! :mrgreen:

Тоз малкия пич беше дошъл с баща си,по-скоро баща му беше дошъл с него. :mrgreen: Не спря да вика тва хлапе...На тръгване каза:Ще се видим другия път. Той вече е запален. Владо му обеща фланелка другия път. Тук момента да вмъкна нуждата от "резервни" фланелки. Тва хлапе и онези дето искаха да веят знамето нямаха,за сметка на това имаха някви други семкаджии.

Така е , мамка му ... Ние с Коцето се депресирахме , когато дойде една засукана мадама ( около 20 годишна ) да пита за фланелка от тези на Коцето ... а ние не можахме да и помогнем ( нито да утешим мъката и ) :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2012 09:15

калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадиона :) Да живее демокрацията, нЪл тъй..

аз след 7-а целувка спрях да ги броя :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2012 09:29

kartago написа:
Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия :roll: А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам :)

То пази Боже Миро някой да прегърне! И здрав човек ще го счупи! Ама пуста емоция!

е де ... с оглед на "деликатното" ти състояние , се стараех да не влагам много емоция в поздравите :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 09:57

Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадиона :) Да живее демокрацията, нЪл тъй..

аз след 7-а целувка спрях да ги броя :mrgreen:

Абе умълчахте се вие по едно време :oops: ...Няма случка без предистория. Факт... Любвеобвилници мои. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе на децата се карате, че викат цинизми, а вие... ги сътворявате в дела...:evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 09 апр 2012 11:05

Страхотен мач се получи , а атмосферата беше впечатляваща за мач на акулите.И двата отбора играят много грамотен футбол , защото имат отлични треньори.Вечерта след мача ми се обади по телефона един стар и много известен левскар от София , за да ме поздрави и ми каза , че нашия мач е бил като Шампионска лига в сравнение с мъката на "Овча купел".Знам , че тюфлеците от БФС ще направят всичко възможно да ни спънат за титлата , но след вчерашния мач започвам да мечтая за СИНИ ШАМПИОНИ.

Върни се в “Черноморец”