El greco написа:Дано успеем момчета !!!! За този мач ще трябва не само 100 % концентрация , но и мъничко късмет , а той ще дойде само ако го търсиш до край !
Последните ни мачове , обаче нещо не бяха толкова убедителни в игрово отношение ...
Големите ми страхове , обаче са свързани с нещо друго , а това е името на рефера - Пастата .... От него имаме доста лоши спомени . Тоя тип е един от изпълнителите на поръчки на Гриша Ганчев , а сега знаеш ли на кого слугува ??? Още повече , че онзи с хапчетата и лодките е не по - малък комплексар от джуджето . Не е тайна за никой , че доста хора свързани с футбола му дължат пари . А и на последък се чува , че шампионската титла му била обещана като част от дълговете , които има да събира ... Лоша работа !!!!
Дано мача се решава от футболистите , а не съдията да се превърне в главно действащо лице ! Късмет на всички Акули !!!
Продавачът на боксерки и шлифери ми е по-дразнещ и от джуджето от Микре,последният поне не се правеше на толкова велик,при положение,че е подставено лице и средставата и бизнесите,които управлява реално не са негови,за разлика от първенюто Домусч.киев.И в други форуми задодах този въпрос,но така и никой не ми отговори,та въпросът ми е,коя е другарката Теменуга Газдова,освен фамилното име има ли нещо друго общо с палача от комунистическите лагери в Ловеч и Белене и пръв приятел на мракобесника Мирчо Спасов,а именно Николай Газдов,защото попаднах на интересна информация в нета,че синовете на другаря Газдов под други фамилии са били сред основателите на Юнионбанк,така че имам известни подозрения кой е забърсал осраните и голи задници на тези смешници Домусч.киеви и как от една сергия станаха милионери,защото в Бг,за да стигнеш такива нива не ти трябват изключителни умствени способности и предприемачески усет,а определени другари,които да те допуснат до сфери на влияние и бизнеси,както навремето поставиха Литекс Комерс на входа и на изхода на Нефтохим