Черноморец - Миньор 11 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Черноморец - Миньор 11 кръг
Честито и от мен ! Нека има много победи за Бургаските отбори ! Само нагоре и напред !
- Искам си Акаунта
93 минути скука и посредственост ... По едно време сериозно се зачудих , дали някоя бригада дървосекачи не са откраднали екипите на Черноморец и са излязли на терена . Оценки няма да давам ... все пак трябва има какво да се оценява
Все пак трябва да отлича някои играчи които ми направиха по-силно впечатление :
Георги Андонов - всеки път когато си помисля , че не може да се представи по-трагично , той ме опровергава .
Тодор Паланков - определено внасяше настроение в иначе скучния мач . Искрено се забавлявах с опитите му да осъществява някакъв контрол върху непокорната топка .
Анеси Абел - вкара гол
Енис Хаири - появи се в игра
Ама все пак - 3 точки , са си 3 точки .
Георги Андонов - всеки път когато си помисля , че не може да се представи по-трагично , той ме опровергава .
Тодор Паланков - определено внасяше настроение в иначе скучния мач . Искрено се забавлявах с опитите му да осъществява някакъв контрол върху непокорната топка .
Анеси Абел - вкара гол
Ама все пак - 3 точки , са си 3 точки .
Искам си Акаунта написа:93 минути скука и посредственост ... По едно време сериозно се зачудих , дали някоя бригада дървосекачи не са откраднали екипите на Черноморец и са излязли на терена . Оценки няма да давам ... все пак трябва има какво да се оценява
Анеси Абел - вкара гол
Еми как да играят като Миньор се бяха окопали цял мач и май имат само 1 точен удар.И Лудогорец имаше много проблеми с тях.Напълно си заслужихме победата и се изравнихме по точки с първите Лудогорец и ЦСКА!
Последна промяна от Parmalat на 27 окт 2011 19:11, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Честита победа ! Въпреки скучната игра съм доволен. 
[center]
[/center]
[/center]- petrof
- Контакти:
За пореден път губиме мач без да сме надиграни. Миналият кръг напълно надиграхме Локо Сф и паднахме. Егати лошия късмет напоследък. Все нещо малко не ни достига. Все пак съм доволен от играта на момчетата. Успех нататък.
Parmalat за какво окопаване говориш? Игра в центъра на терена. Напълно равностоен мач.
Parmalat написа:Еми как да играят като Миньор се бяха окопали цял мач и май имат само 1 точен удар.И Лудогорец имаше много проблеми с тях.Напълно си заслужихме победата и се изравнихме по точки с първите Лудогорец и ЦСКА!
Parmalat за какво окопаване говориш? Игра в центъра на терена. Напълно равностоен мач.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- Искам си Акаунта
Parmalat написа:Искам си Акаунта написа:93 минути скука и посредственост ... По едно време сериозно се зачудих , дали някоя бригада дървосекачи не са откраднали екипите на Черноморец и са излязли на терена . Оценки няма да давам ... все пак трябва има какво да се оценява
Анеси Абел - вкара гол
Еми как да играят като Миньор се бяха окопали цял мач и май имат само 1 точен удар.И Лудогорец имаше много проблеми с тях.Напълно си заслужихме победата и се изравнихме по точки с първите Лудогорец и ЦСКА!
Ти май си гледал друг мач . Миньор владееха повече топката и я задържаха повече . Когато един отбор се окопае , той почти не играе с топката . И двата отбора имаха по половин положение . Това на Анеси влезе , Бибишков не уцели вратата .
- petrof
- Контакти:
Искам си Акаунта написа: Ти май си гледал друг мач . Миньор владееха повече топката и я задържаха повече . Когато един отбор се окопае , той почти не играе с топката . И двата отбора имаха по половин положение . Това на Анеси влезе , Бибишков не уцели вратата .
Ето това вече е обективно и безпристрастно мнение
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Информация за мача имам само от сайтовете и от форума,но разбрах че Черноморец не стояли добре на терена!!Това не е добре и макар,че мач с мач не си прилича още след 0:0 във Враца нещо ми подсказа,че ще имаме проблеми с Миньор.Дано момчетата се стегнат и да размажат Литекс, което е възможно, ако мача е честен и съдията не го провали!!! Арее честито 1 място макар и само за малко!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Информация за мача имам само от сайтовете и от форума,но разбрах че Черноморец не стояли добре на терена!!Това не е добре и макар,че мач с мач не си прилича още след 0:0 във Враца нещо ми подсказа,че ще имаме проблеми с Миньор.Дано момчетата се стегнат и да размажат Литекс, което е възможно, ако мача е честен и съдията не го провали!!! Арее честито 1 място макар и само за малко!!!
Има нещо вярно, като че ли нямаше и грам от настроението с което играха срещу Левски! Някак си лежерно, спокойно, нямаше хъс, борбеност, което е свойствено за отборите които води Херо! Нямаше положения, наистина никак не ги "слушаше" топката, ужасно много брак! Миньор доста добре разиграваха, но и те нямаха идея какво да правят пред противниковата врата! Мача по скоро трябваше да е Х, но влезе този хубав гол и "Черноморец" дали заслужено, дали не победиха!
- Bartolomej
- Контакти:
Три точки срещу отбор излязъл да не загуби , не да спечели .
Като се има на предвид , че халфовата ни линия беше от Паланков и Пехливанов ,а в защита беше и Венко , не мога да искам да надиграем този обигран състав на Миньор . Определено не ни вървеше играта , но и за това са виновни Жужу и Асис . Прекалено технично и мудно играеха .
За цял мач Миньор имаха едно положение в края на срещата , когато наистина изтръпнахме . Жужката изстреля две бомби , но сантиметри го разделиха от гола , а Балджийски също имаше една добра възможност . Пред тази крепостна стена 1 гол си е чудо и добре , че влезна .
Както казах , първото място в края на полусезона вече не е мираж .Ай акули .
Като се има на предвид , че халфовата ни линия беше от Паланков и Пехливанов ,а в защита беше и Венко , не мога да искам да надиграем този обигран състав на Миньор . Определено не ни вървеше играта , но и за това са виновни Жужу и Асис . Прекалено технично и мудно играеха .
За цял мач Миньор имаха едно положение в края на срещата , когато наистина изтръпнахме . Жужката изстреля две бомби , но сантиметри го разделиха от гола , а Балджийски също имаше една добра възможност . Пред тази крепостна стена 1 гол си е чудо и добре , че влезна .
Както казах , първото място в края на полусезона вече не е мираж .Ай акули .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита