Светкавица - Черноморец 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Светкавица - Черноморец 17.09.2011 от 17:00 часа
светкавици ще има на "Лазур" --светлинно ШОУ, а гръмотевици в Търговище -- 1 : 4 !!!
И аз да се разпиша - 0-2, Светкавица не са стока, нищо че другите измислици в А група ги определиха като сателитен отбор... Голям смях а и Литекс са от този регион .... всичко ми изглежда като под индиго!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Подочух че Хайри тренира с отбора, и ако покаже резултати (за което не се съмнявам) Херо ще го пуска... Някой знае ли нещо?
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
- калпазанчо
- Контакти:
Да, беше му прекратен договора, но от тази седмица пак е подновен.
Херо го пуска да тренира и смята да го ползва, тъй и тъй не можаха да го трансферират.
Херо го пуска да тренира и смята да го ползва, тъй и тъй не можаха да го трансферират.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Така чувам и аз. Хайри-то пак е в Бургас, а аз си го харесвах, като играч с хъс. Изглежда крехък, ама е железен в битките. Като губерка е. Беше и голмайстор на отбора по едно време въпреки изцяло дефанзивната му позиция на терена. Херо ще му стегне тактическата култура и ще стане перфектен. Поливалентен играч е. Много добре се позиционира при статични положения пред противниковата врата и в мелетата е много съобразителен. Такъв тип играч ( нападател) ще ни е полезен при забъркани бетони. В синхрон с Венци Христов ще си "опъват" вратовете в борба за балонни центровки ( Тинката ги умее), когато другите ни опции изчезват. Не знам защо, но аз съм с презумпции за нападателен вариант на Хайри-то.
...И не на последно място въпреки желанията Херо-ви да затрие всичко миришещо на Балъков и КО явно е надушил миризмата на "хляб" идваща от тунизиеца с германски паспорт. Не вярвам да има друга сила, която да възпре Димитров от раздялата с един от правилните шаблони на миналогодишния Черноморец.
ПС: Това, което аз чух е, че някои от футболистите в отбора са протежирали Хайри пред Херо. Подозирам, че иде реч за Дянков и Кишишев.
ПС: Това, което аз чух е, че някои от футболистите в отбора са протежирали Хайри пред Херо. Подозирам, че иде реч за Дянков и Кишишев.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Богомил Маринов Сф, Николай Кънчев Сф, Павлин Михайлов Сф, 4-Ти Станислав Ставров Вт
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Да, беше му прекратен договора, но от тази седмица пак е подновен.
Нали и сам усещаш каква глупост си написал ... договора на Хаири не е бил прекратяван , просто беше отстранен от първия отбор
- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:Да, беше му прекратен договора, но от тази седмица пак е подновен.
Нали и сам усещаш каква глупост си написал ... договора на Хаири не е бил прекратяван , просто беше отстранен от първия отбор
Не, сам се сещам ти каква глупост си написал, ама надали сам ще се усетиш.
Затова оня ден беше да подписва при нотариус, ама хайде...ти нали си си професор, аз кво да ти обяснявам.
- калпазанчо
- Контакти:
Къде ще го дават мача или още не се знае?