ЦСКА - Черноморец - 1-0 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: ЦСКА - Черноморец 13.08

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 авг 2011 18:08

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо ;)

Конан. Тук не съм съгласен с теб. Гледах мача и определено играта не вървеше, но се усеща, че отборът се гради върху здрава основа. Личи си почеркът на Херо отвсейде. Игра на широк фронт с атаки по фланговете, много движение на незаетите с топка играчи и дублиране на крилата във фаза нападение. За човек, който е гледал пролетния и този Черноморец разликите са повече от класическите девет. След края на срещата се сетих, че Херо не разполагаше за първия официален мач с титулярната 11-ка от контролите. Липсваха Тевия, Асис, французина ( проблеми с картотекирането) в защита и...Стоян Колев ( Херова преценка за Дашев) на вратата. Мисля, че точно тези играчи ще материализират иначе явната идея на Херо, a един креативен халф натоварен с офанзивни действия би ни паснал идеално. Ще видим. Иначе, когато коментирам този отбор разглеждам само спортно-техническите ресурси на отбора. Административно-управленческата част си я "пазя" за времена, когато съм спохождан от лоши настроения, депресия и нямане какво да правя. Определено обаче този Черноморец няма да играе в Европа ( там си имаме вече идиоти с "традиции"), но няма да бъде и сред спарингите по БГ паланките...И като, че ли - така е по-симпатичен.

Аз пък гледах мача на ЦСКА с Литекс . въпросните 3-а най-вероятно няма да са на линия още известно време . Но и с тях все тая ... просто няма класа отбора . Е , има някакъв шанс ... ЦСКА да подцени тотално мача , с оглед мача им със Стяуа Моята прогноза я казах още при пристигането на Херо - 6-то място ... плюс минус 1 . А отбора може да стане много симпатичен ... веднага щом престане да има нещо общо със събев
п.п Все пак да напомня едно от обещанията на Ел президенте ... този сезон задължително класиране за евротурнирите ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 авг 2011 18:13

Bourgas написа:Не ми отговори гледал ли си го скоро? Примерно от както Херо е треньор? Това нека да е скоро. В дребни заяжданки нямам намерение да изпадам...

цели 2 мача ... ;) С Локо Пловдив и с Берое ... И пак казвам , ако мача се играе нормално ЦСКА печели с лекота . Без заяждане - просто това са реалностите

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2011 21:02

За класни отбори ми е трудно да говоря по дефолт в България. ЦСКА смазаха Литекс, а срещу Локо Сф бяха мушнати гайди. Черноморец не прави изключения. Ако днес играе прилично утре може да изглежда неприлично. Всичко зависи от това как ще се подходи към мача и как ще се развие той. Разликата в класите в БГ я правят съдиите и предварителните уговорки. Да, ама в така бленуваната Европа никой не го е_е за ЦСКА, Левски и останалите "евробойци".
ПС: Конан, не бях чувал за цели в Европа-та от страна на Черноморец. Ако е така и аз ще оспорвам истинността на тази утопична цел към този момент.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 авг 2011 09:10

ntodorov написа:За класни отбори ми е трудно да говоря по дефолт в България. ЦСКА смазаха Литекс, а срещу Локо Сф бяха мушнати гайди. Черноморец не прави изключения. Ако днес играе прилично утре може да изглежда неприлично. Всичко зависи от това как ще се подходи към мача и как ще се развие той. Разликата в класите в БГ я правят съдиите и предварителните уговорки. Да, ама в така бленуваната Европа никой не го е_е за ЦСКА, Левски и останалите "евробойци".
ПС: Конан, не бях чувал за цели в Европа-та от страна на Черноморец. Ако е така и аз ще оспорвам истинността на тази утопична цел към този момент.

Ааааа , аз помня . На една пресконференция през декември 2008-а ( ако не се лъжа на 15-и или 16-и ) измежду всички приказки за "светлото бъдеще" Събев каза и следното - титла до 5 години и постоянно присъствие в Европа след 3-та година . Простата сметка показва , че евроквотата тази година е задължителна ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2011 10:09

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:За класни отбори ми е трудно да говоря по дефолт в България. ЦСКА смазаха Литекс, а срещу Локо Сф бяха мушнати гайди. Черноморец не прави изключения. Ако днес играе прилично утре може да изглежда неприлично. Всичко зависи от това как ще се подходи към мача и как ще се развие той. Разликата в класите в БГ я правят съдиите и предварителните уговорки. Да, ама в така бленуваната Европа никой не го е_е за ЦСКА, Левски и останалите "евробойци".

Ааааа , аз помня . На една пресконференция през декември 2008-а ( ако не се лъжа на 15-и или 16-и ) измежду всички приказки за "светлото бъдеще" Събев каза и следното - титла до 5 години и постоянно присъствие в Европа след 3-та година . Простата сметка показва , че евроквотата тази година е задължителна ;)

Хич не му обръщам внимание на приказките. Абстрахирам се от тях. Сметките му отдавна са объркани. Аз си помислих, че говориш за сегашни обещания. Херо наляво и надясно тръби, че целите ни са други, а отборът няма сили за нещо значимо и сигурно е така щом той го твърди, но впрочем, като треньор на който и да е отбор Херо никога не е афиширал амбиции и голи изхвъргачки. Нека оставим времето да покаже накъде е тръгнал този отбор. Пак казвам: Тандена М.С - Пламен Киряков и на мен не ми е приятен и ми навява лоши спомени от близко минало. Усещам им почерка, но вярвам, че Херо не се е продал, като маша за користни цели и знае защо се е захванал с отбора...Времето ще покаже. :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2011 10:21

Прощавайте, че разводних темата - останах с впечатението, че пиша в общата тема за отбора. Обърках и коловоза и гарата и влака... :) Та така - мача с ЦСКА: Подценяват ни феновете на армейците. Добре би било да ни подценят и футболистите им. Ще се надявам и мачът да се играе истински, защото не изключвам и "споразумение". Ако пък се играе ще се надявам на често съдийство, ако пък съдийството е честно ще се надявам на добра игра и много късмет. Много ми станаха ако-тата и надеждите, но докато ги има аз съм оптимист поне за точка от Армията. :)

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 11 авг 2011 13:59

Димитър Димитров: ЦСКА е фаворит, но ние ще търсим нашите шансове

„ЦСКА” и „Левски” по принцип са по-особен дразнител, но при нас подготовката върви нормално и се надявам на успех. Смятам също така, че „ЦСКА” ще се отнесе сериозно към мача с нас. По отношение на нашия отбор Лоривал Асис започна да тренира с нас почти на 100%, но няма да рискуваме с него в този мач. Също така успяхме да картотекираме френския краен защитник Жереми Фо-Поре и ще мога да разчитам на него. Чакаме работната виза за Ибрахим Ака, като се надявам до следващия домакински мач с „Локомотив” Пловдив всичко да бъде уредено. При Майкъл Тевия също има някакви проблеми с работната виза и ще трябва да изчакаме определен срок”, заяви на редовната пресконференция преди мача с „армейците” старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров.
„Независимо с кого играем, никога не трябва да отписваме даден мач – това се опитвам да внуша и на моите футболисти. „ЦСКА” е фаворит, но ако подходим прагматично и рационално, и ние ще имаме своите шансове. Знам кои са силните и слаби страни на „ЦСКА”. Ще се опитаме да покажем това, което сме тренирали, без притеснение и със самочувствие”, допълни Димитров.
Отборът на „Черноморец-Бургас” заминава утре сутринта за София. Програмата за петък предвижда тренировка от 18:00 часа и едно тонизиращо занимание в деня на двубоя. Срещата е в събота с начален час 20:00.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2011 19:51

Току що стана ясно, че французина ще дебютира в защитата ни срещу ЦСКА. Ака, Асис не са възстановени, а Тевия няма още картотека...Една гозба се осолява бавно и продължително за да е вкусна. В нея беше пуснат Жо, ще бъдат добавени Тевия, Асис и Ака впоследствие. :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 авг 2011 23:16

свалям шапка на Херо, за свършеното до сега, независимо от малкото време !!! Казвал съм го многократно - той е най добрия специалист в Б - я ! Евала за добрия мач с ЦСКА, въпреки,че се върнах от Сл бряг и гледах само второто полувреме.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 авг 2011 23:22

В крайна сметка,всичко мина според очакванията на форумците,може би с изключение Конан.Трябва им още малко характер на момчетата,ако бях на мястото на Херо,още когато съдията вдигна жълт картон на Цонков щях да накарам играчите демонстративно да си вкарат гол,за да може играчите и резервната скамейка на Цска да се успокоят и да не хабят толкова нерви,при положение,че още първото полувреме се усети,че тримата в черно нямат никакви мераци да свирят 50 на 50 и да оставят Черноморец да си тръгнат с точка от Сф.Нещата в Черноморец,поне по мое мнение в игрови план се подобряват,а и с включването на останалите нови попълнения се надявам качеството да се вдигне още повече.Успех на Цска в евротурнирните двубои,но както Кишишев го каза,в момента като игра и изпъления са доста далеч от претенциите,които имат,а нагледно го показаха и в двата мача до сега.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”