ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо
Конан. Тук не съм съгласен с теб. Гледах мача и определено играта не вървеше, но се усеща, че отборът се гради върху здрава основа. Личи си почеркът на Херо отвсейде. Игра на широк фронт с атаки по фланговете, много движение на незаетите с топка играчи и дублиране на крилата във фаза нападение. За човек, който е гледал пролетния и този Черноморец разликите са повече от класическите девет. След края на срещата се сетих, че Херо не разполагаше за първия официален мач с титулярната 11-ка от контролите. Липсваха Тевия, Асис, французина ( проблеми с картотекирането) в защита и...Стоян Колев ( Херова преценка за Дашев) на вратата. Мисля, че точно тези играчи ще материализират иначе явната идея на Херо, a един креативен халф натоварен с офанзивни действия би ни паснал идеално. Ще видим. Иначе, когато коментирам този отбор разглеждам само спортно-техническите ресурси на отбора. Административно-управленческата част си я "пазя" за времена, когато съм спохождан от лоши настроения, депресия и нямане какво да правя. Определено обаче този Черноморец няма да играе в Европа ( там си имаме вече идиоти с "традиции"), но няма да бъде и сред спарингите по БГ паланките...И като, че ли - така е по-симпатичен.
Аз пък гледах мача на ЦСКА с Литекс . въпросните 3-а най-вероятно няма да са на линия още известно време . Но и с тях все тая ... просто няма класа отбора . Е , има някакъв шанс ... ЦСКА да подцени тотално мача , с оглед мача им със Стяуа Моята прогноза я казах още при пристигането на Херо - 6-то място ... плюс минус 1 . А отбора може да стане много симпатичен ... веднага щом престане да има нещо общо със събев
п.п Все пак да напомня едно от обещанията на Ел президенте ... този сезон задължително класиране за евротурнирите