Добра новина за Черноморец,бих я подкрепил с една извадка от интервю на Марсио Нуньо:
В България те доведе Димитър Димитров – Херо. Какво е мнението ти за него?
- За мен той е треньор номер 1 в България. Бе удоволствие да се играе под негово ръководство. Но трябва да благодаря и на Диян Петков и Георги Чиликов. Петков ме наблюдава в един мач в Португалия и реши, че ставам за ново попълнение. След това и Чиликов помогна за трансфера ми, той ми купи билети. Иначе Херо обяснява много добре тактиката на футболистите си, и знае какво може да извлече от всеки, как да подобри представянето на играчите. Тренировките му са отлични. Според мен е от голяма класа.
При Красимир Балъков Черноморец финишира на трето място през есента...
- Г-н Балъков също свърши отлична работа в клуба. Отборът е на добра позиция. Той също е качествен специалист, но за мен Херо е номер 1. А и методите на Красимир Балъков са малко по-различни.
Това,което може да очакваме със сигурност е отборът отново да играе качествен футбол,играчите да знаят защо са на терена и какво се иска от тях,а и новопривлечените най-вече чужденци със сигурност няма да са като тези от ерата на Балъков и след него,а това Херо вече го доказа откривайки за българския футбол играчи като Платини и Нуньо