Херо сменя Гочето в Черноморец ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Херо сменя Гочето в Черноморец ?

Мнениеот Eminem » 30 май 2011 14:50

PFC Litex написа:Aко преди това не е работил в Левски ще се съглася, но при положение, че е бил там, знае за какво става дума, знае какви са целите то едва ли става дума за притеснения и страхове.
Истината никога няма да научим каква е.

Ами добре. Да излезе и да каже, че Гонзо е виновен. Илиан Илиев вече го направи. Причината заради, която Херо отказа на Левски според него е,че очаква оферта от национален отбор.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 май 2011 15:07

Аз не мисля ,че проблема е в треньорът , а в футболистите ;)

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 30 май 2011 15:11

Eminem .... коя е тая мацка дето си прехапва устните в подписа ти лелеле невероятни тръпчинки влюбих се :oops:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2011 15:12

Angoff написа:Eminem .... коя е тая мацка дето си прехапва устните в подписа ти лелеле невероятни тръпчинки влюбих се :oops:

Джина Карано :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 15:35

Не се и съмнявайте,че още на първата си пресконференция Херо ще си каже,за какво става дума,няма смисъл да гадаем.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 май 2011 15:55

Добра новина за Черноморец,бих я подкрепил с една извадка от интервю на Марсио Нуньо:
В България те доведе Димитър Димитров – Херо. Какво е мнението ти за него?
- За мен той е треньор номер 1 в България. Бе удоволствие да се играе под негово ръководство. Но трябва да благодаря и на Диян Петков и Георги Чиликов. Петков ме наблюдава в един мач в Португалия и реши, че ставам за ново попълнение. След това и Чиликов помогна за трансфера ми, той ми купи билети. Иначе Херо обяснява много добре тактиката на футболистите си, и знае какво може да извлече от всеки, как да подобри представянето на играчите. Тренировките му са отлични. Според мен е от голяма класа.

При Красимир Балъков Черноморец финишира на трето място през есента...
- Г-н Балъков също свърши отлична работа в клуба. Отборът е на добра позиция. Той също е качествен специалист, но за мен Херо е номер 1. А и методите на Красимир Балъков са малко по-различни.

Това,което може да очакваме със сигурност е отборът отново да играе качествен футбол,играчите да знаят защо са на терена и какво се иска от тях,а и новопривлечените най-вече чужденци със сигурност няма да са като тези от ерата на Балъков и след него,а това Херо вече го доказа откривайки за българския футбол играчи като Платини и Нуньо 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 30 май 2011 16:56

Херо удари як шамар на подлогата Гонзо и на другаря Батков !!! :lol: Това не е Левски -Това е ФК Батков с треньорчето Гонзи !!!

sten_pla
Контакти:

Мнениеот sten_pla » 30 май 2011 17:23

Като бургазлия приемем Херо като "спасителя" на Черноморец. Човек наистина доказал че обича Бургаския футбол. Истината е че бургазлии не харесват нашия отбор да пада като домакин от неизвестни отбори, това е и основната грешка на мистър Василев. Така и не видях отбора ни да търси победата, и до колкото помня май головите ни през пролетта са от дузпи и авотголове. Но както и да и да е. Колкото и да е добър Гочето, след няколко то дадени интервюта се видя колко е професионалист и що не остана в германия едно време.
:mrgreen: Имам едни леки съмнения че под назначението на Херо може да има и икономически интереси. Две години в арабския свят Херо може да се е запознал с богат шейх их бин някой си и току виж, Черноморец стане новия Ман Сити на Балканите. А дано, ама на дали :lol:

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 30 май 2011 17:52

sten_pla написа:Като бургазлия приемем Херо като "спасителя" на Черноморец. Човек наистина доказал че обича Бургаския футбол. Истината е че бургазлии не харесват нашия отбор да пада като домакин от неизвестни отбори, това е и основната грешка на мистър Василев. Така и не видях отбора ни да търси победата, и до колкото помня май головите ни през пролетта са от дузпи и авотголове. Но както и да и да е. Колкото и да е добър Гочето, след няколко то дадени интервюта се видя колко е професионалист и що не остана в германия едно време.
:mrgreen: Имам едни леки съмнения че под назначението на Херо може да има и икономически интереси. Две години в арабския свят Херо може да се е запознал с богат шейх их бин някой си и току виж, Черноморец стане новия Ман Сити на Балканите. А дано, ама на дали :lol:

Херо е лъжец (припомни си какво говореше от 05.2004г. досега и как променяше мисленето и възгледите си) и обича парите, не бургаския футбол! Само с боя не става, дори и Ман. Сити го знаят!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 май 2011 17:59

sten_pla написа:Като бургазлия приемем Херо като "спасителя" на Черноморец. Човек наистина доказал че обича Бургаския футбол. Истината е че бургазлии не харесват нашия отбор да пада като домакин от неизвестни отбори, това е и основната грешка на мистър Василев. Така и не видях отбора ни да търси победата, и до колкото помня май головите ни през пролетта са от дузпи и авотголове. Но както и да и да е. Колкото и да е добър Гочето, след няколко то дадени интервюта се видя колко е професионалист и що не остана в германия едно време.

Не знам за арабски шейх,но явно Д.Николов се е заел с проекта Черноморец и очаквам в скоро време да ангажира и българския шейх В.Златев :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”