Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Черноморец пуска безплатен вход срещу Литекс

Мнениеот Converse » 16 апр 2011 13:10

magga написа:
Converse написа:И кое ни е еднодневното бе пуканке ?
Черноморец го е имало и винаги ще го има !

вярно е,че пуканчо се заяждаше с мен,но я да те питам защо на аватара ти пише стадион Черноморец и ми кажи на кой стадион играете вие сега ? И от къде се пръкнахте както ви нямаше никъде е Дражев ви затри :? я кажи сега,че ми е интересно? Жалко че няма един фен на Нафтата тук да ви подреди всичките ,че да млъкнете

Защото нашият стадион не се казва стадион Нефтохимик, а стадион Черноморец. За съжаление поради лошото управление на ръководството и паразита дражеф се налага да играем временно на чуждия стадион. Но какво можем да направим ние феновете - нищо. ФК Черноморец беше затрит от дражеф и се възроди под името ПСФК Черноморец. Феновете на Нафтата са силни само по форумите, а по улиците могат само 10 на 1.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:17

Какво ще ми каже фен на Нафтата на мен, като аз съм бил футболист там? Какво може да ми каже повече от това, което знам? Нафтата беше сателит на Черноморец в годините, когато Акулите бяха по-долюбвани, после стана обратното и черноморски футболисти отидоха в Нафтата и станаха играчи. Има/ше 2 паразита в Бургас, които се опитаха да съсипят футбола и един сега, който се опитва да го направи, дано се лъжа, но човека поне евала, че си дава парите! Утре съм на мач на стадиона в Долно Езерово да гледам другия бургаски отбор, с приятели, фенове точно на тази Нафта! Малко си объркан, като говориш за лицензи, затриване и прочие. Нека ние да знаем повече от теб? Защото ако те питам сигурно ще кажеш, че на Черноморец раздават сандвичи, а на Нефтохимик - чушкопеци!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:19

И за вече редовния писар тук да спомена - Черноморец го е имало, преди комунягите да създадат ЦСКА :) Има-няма около 30 години разлика :) Така, че не ми говори за еднодневка, симпатяго :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 апр 2011 13:21

вярно е,че пуканчо се заяждаше с мен,но я да те питам защо на аватара ти пише стадион Черноморец и ми кажи на кой стадион играете вие сега ? И от къде се пръкнахте както ви нямаше никъде е Дражев ви затри :? я кажи сега,че ми е интересно? Жалко че няма един фен на Нафтата тук да ви подреди всичките ,че да млъкнете[/quote]

Защото нашият стадион не се казва стадион Нефтохимик, а стадион Черноморец. За съжаление поради лошото управление на ръководството и паразита дражеф се налага да играем временно на чуждия стадион. Но какво можем да направим ние феновете - нищо. ФК Черноморец беше затрит от дражеф и се възроди под името ПСФК Черноморец. Феновете на Нафтата са силни само по форумите, а по улиците могат само 10 на 1.[/quote]

колко временно а ? до живот като ви гледам,вземете стадиона си и си го оправете,ако ми кажете че Събев няма връзките и парите да го направи значи няма какво да си говорим,а и нали сте европейски отбор идете при него лично и говорете да ви намали билетите,да ви върне стадиона нали сте паричковци, Акули? А на онова фенче което каза,че Левски и ЦСКА не са направили нищо в последните 2 години нека го питам кога е виждал европейски отбор да играе с Черноморец,защото май но го е и да говорите,че ние нямаме нищо ще ви питам вас вие то кога не сте виждали купа каквато и да е ;) айде със здраве,Риби

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 16 апр 2011 13:24

magga, не си в ред с нещата, затва по-добре замълчи. Нямам намерение да ти обяснявам неща, писани стотици пъти в този форум.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 апр 2011 13:26

Това малко ми прилича на линейката в Каварна.БФС нареди мача да е в петък,но все пак не стана на тяхното.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:30

Магга (за съжаление не разбирам дали си мъж или жена с този ник) да ти кажа 2 приказки, та да ти запуша леко устата. Аз лично не искам да виждам Черноморец с голова разлика 1:386238742 в Европа и да стана за резил като всички ме наричат евроидиот :) И още нещичко, спомням си сълзи, драги/а, сълзи на ония ревльо Иванков, като дойдеше в Бургас и като му се вкарваха по 4-5 гола и като последния кръг ядеше бой като теле в дувар и аха-аха да вземат титлата Левски и ... За малко... Многомилионната публика на Левски си тръгваше разплакана :) Тежко, много тежко! Имаш право да не харесваш Бургас, но и ние не таим добри чувства към теб :) (калсификацията на чифтокопитно, мучащо, няма да я слагам, за да се сетиш сам как бих те нарекал :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:32

hetfield написа:Това малко ми прилича на линейката в Каварна.БФС нареди мача да е в петък,но все пак не стана на тяхното.

Смея да твърдя, че проблемът не е в Черноморец и в стадион "Лазур". Знам, че всеки търси световна конспирация, ама сме си такива българите, мнителни и само се чудим каква интрига да завъртим. Така, че сравнението с линейката според мен не е удачно. По-скоро стана като миналата година, когато електропреносната мрежа на ЕВН не издържа...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2011 13:36

И поздрав за магга-та, виждали сме го това и тук се е случвало, че представи си и с Черноморец да играе в европейски турнир. Вече сме катили, а? :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 апр 2011 13:42

кофти аз може да съм говедо ама съм мъж,а вие сте цаци,които се припознават в някакъв странен Бургаски отбор,който аха да направи нещо и потъва в посредственост :lol: и ако ще се радвате,че 1 път на 3-4 сезона ни биете какво да кажа аз :lol: щом и онзи етбор на Дражев е бил Черноморец как е 10-0 а :lol: айде със здраве и ви чакам на стадиона,ако ви има дотогава :lol: ,че да хапнем прясна цаца и в София

Върни се в “Черноморец”