Херо отказа на „Ботев” (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Херо отказа на „Ботев” (Пд)

Мнениеот калпазанчо » 01 юни 2012 17:28

green&white написа:
White Snake написа:[

Клубът ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. .

Пак ли ви дръпнаха шалтера :) :) :) Сега кой ли ще плаща пак май общината :twisted:

Нещо много бързо ти се качи самочуствието следствие на едно предизборно обещание ;) Както ти казах и в една друга тема: всичките зелени май една майка ви е раждала :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 01 юни 2012 19:13

green&white написа:

Клубът ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. .

Пак ли ви дръпнаха шалтера :) :) :) Сега кой ли ще плаща пак май общината :twisted:

Що, вие да не би да си плащате сметките към общината? Освен да ближете г*за на ботев пд, другото любимо занимание, от което имате жизнена необходимост, е да изливате помия, от където намерите, върху името на Черноморец Бургас :twisted: Това ви е кредото (ако знаете какво означава),
а не да гледате в собствения си двор. Докато имате гаулайтери като Кенефчо манталитета ви няма да се промени!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юни 2012 21:50

green&white написа:

Ние се чудим как да ви изкараме от реанемация, а ти се взе на сериозно ( след залъгалката Бойкова) и отиде на конкурс да си мериш чурката с тези на магаретата. Запри се малко бе човек. Положението е трагично и все още неясно. След такива поустове противно на природата ми ще ти рекна, че няма случайности на този свят. Черноморец не ви е дерт сега.
[offtopic]Баси. Като дъждовни червеи са някои фенчета на Нафтата. Скриват се при слънце и при гръмотевица и дъжда налазват. :roll:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 22:17

green&white написа:

Естествено , че общината ( макар че въобще не помагала на отбора ) ;) Не можа Черноморец да случи на собственик и това си е . Последните новини са , че Събев се е регистрирал в Подвис като безработен и от социалните помощи ще заделя за издръжка на отбора :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 22:33

Всъщност не разбирам какъв е проблема общината да плати при положение,че е съсобственик в клуба ??? А и не съм чул да дава някви други пари.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 23:03

subzero написа:Всъщност не разбирам какъв е проблема общината да плати при положение,че е съсобственик в клуба ??? А и не съм чул да дава някви други пари.

Проблемите са :
1. Стадиона не е собственост на общината . Няма логика тя плаща тока .
2. Клуба плаща наем за стадиона . Предполага се , че с тези пари се плащат консумативите .
3. Общината участва с апортна вноска в клуба . Не е поемала ангажимент да участва и с финансиране . Издръжката на клуба е изцяло задължение на другия съдружник . Доколкото знам общината е плащала сметките за ток и вода на двата стадиона , задължението на Черноморец към един мобилен оператор и задължението към една лизингова компания .
4. Парите с които общината плаща тези сметки са по същество парите на бургазлии . И ако трябва да съм честен , не съм съгласен с тях да се плаща нещо което трябва да се плаща от Събев . Вместо това примерно могат да се поканят на разноски на общината да прекарат известно време в Бургас , деца от Фукушима ... доста голяма част от които няма да могат да доживеят до нашата възраст .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 23:10

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Всъщност не разбирам какъв е проблема общината да плати при положение,че е съсобственик в клуба ??? А и не съм чул да дава някви други пари.

Проблемите са :
1. Стадиона не е собственост на общината . Няма логика тя плаща тока .
2. Клуба плаща наем за стадиона . Предполага се , че с тези пари се плащат консумативите .
3. Общината участва с апортна вноска в клуба . Не е поемала ангажимент да участва и с финансиране . Издръжката на клуба е изцяло задължение на другия съдружник . Доколкото знам общината е плащала сметките за ток и вода на двата стадиона , задължението на Черноморец към един мобилен оператор и задължението към една лизингова компания .
4. Парите с които общината плаща тези сметки са по същество парите на бургазлии . И ако трябва да съм честен , не съм съгласен с тях да се плаща нещо което трябва да се плаща от Събев . Вместо това примерно могат да се поканят на разноски на общината да прекарат известно време в Бургас , деца от Фукушима ... доста голяма част от които няма да могат да доживеят до нашата възраст .

А защо тогава го прави ?? И защо Херо се е ядосал на срещата с кмета,ако общината дава някакви пари?? За децата от Фукушима съм съгласен,ама едва ли Бургас е най-добрата дестинация в България. ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 23:36

subzero написа:А защо тогава го прави ?? И защо Херо се е ядосал на срещата с кмета,ако общината дава някакви пари?? За децата от Фукушима съм съгласен,ама едва ли Бургас е най-добрата дестинация в България. ;)

Повярвай ми , Херо се ядосва по съвсем друга причина . Той много добре е наясно , че субсидията за клуба трябва да минава през общински съвет , да се гласува и да се одобри от финансовия министър . Просто кмета е обещал доста неща на Херо за да го навие да стане треньор на Черноморец . Което се оказа добър предизборен ход . Неща които не е в състояние да изпълни , защото не зависят от него . Едното е , че ще му осигурят възможност да изгради отбор , без да го разпродават . ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 23:41

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:А защо тогава го прави ?? И защо Херо се е ядосал на срещата с кмета,ако общината дава някакви пари?? За децата от Фукушима съм съгласен,ама едва ли Бургас е най-добрата дестинация в България. ;)

Повярвай ми , Херо се ядосва по съвсем друга причина . Той много добре е наясно , че субсидията за клуба трябва да минава през общински съвет , да се гласува и да се одобри от финансовия министър . Просто кмета е обещал доста неща на Херо за да го навие да стане треньор на Черноморец . Което се оказа добър предизборен ход . Неща които не е в състояние да изпълни , защото не зависят от него . Едното е , че ще му осигурят възможност да изгради отбор , без да го разпродават . ;)

Т.е. общината плаща сметките заради обещанията на кмета към Херо?? :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 23:50

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

Т.е. общината плаща сметките заради обещанията на кмета към Херо?? :roll:

По скоро плаща , защото другия акционер не си изпълнява задълженията . Другия вариант е , да не плати и стадиона да няма ток докато на събев не му дойде музата . Лошото е , че събев усети че му минава номера и започна редовно да практикува номера с неплащането на различни сметки . Грешката на кмета е , че е поел ангажименти към Херо , от името на събев , които събев не спазва.

Върни се в “Черноморец”