Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Петьо, абсолютно си прав - има зашаматяващ, взривен старт - на 3 сек е на 120 км/ч, плюс това не лоша техника на скорост !
ntodorov написа:kartago написа:Да са таковам, аз пък що виках????? Сега ме дере гърлото, а не мога да се изкашлям ( или го правя по много странен начин, с приклякане)! Тука ми се хилеха в кръчмата! "Мнооого благодаря" и на момчетата около мен, които ме прегръщаха след всеки гол, особенно моите ребра им благодарят!!! Сериозно и аз забравях, че ме боли, вдигам двете ръце, срязва ме, и оставам само с дясната като Зиг Хайл! Владо, аз дето бях скептичен към Болито, днес много ми хареса, споделих го с Миро, голяма крачка, тоя просто "ядеше" терена на моменти, а защитниците на морето само подтичваха след него!
Болито наистина беше машинка днес, а за ребрата ти...съжалявам Петьо. Ще ти минат за толкова дни на, колкото години си, а ако имаш късмет може и след месец да се пооправиш.
Айде, още един "успокоител"! Ма квот такова! Не съжалявам, че съм като РОБОКОП, върна ми се една стара позабравена емоция! Всички ми се смеете, че съм плонжирал, ама аз така играя! Или го правиш, или не! Беше яко, докато не ме заболя много и не можех да дишам!
- калпазанчо
- Контакти:
Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадиона
Да живее демокрацията, нЪл тъй..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Още на мача с Добруджа (контролата ) Болито го показа тъй нящо . Зема топката изфърча с 300 , навързва 45-6 човека и .. дотам , ама и тренера на Добруджа го хареса много и каза ,че е машина
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадионаДа живее демокрацията, нЪл тъй..
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадионаДа живее демокрацията, нЪл тъй..
Вие сте се целували на задните редове. Така ли ?...Докато си губех гласа ?
Уффф,хубу,че само си пляскахме....ръцете. С Владо.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Между другото след като тръгнахме от капаните с колата на Ицо, паркирахме на паркинга до входа за гости. Там се засякохме с около 10ина момчета със зелени фланелки. Минахме покрай тях и си плеснахме дружески ръцете и си пожелахме успех на мача! После да ми пишат разните сайтове, че били в лоши отношения двете агитки...А то на капаните заедно на бира...
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Две фенки на 20-годишен канадец признаха какво са правили "Миналото лято"
Живеем във времена, в които свободомислието е издигнато в култ, а задръжките са оставени в ъгъла. Изключение не прави и пуританска Америка, откъдето дойде снимката на деня, а защо не и на годината.
Името на хокеиста Тайлър Сегуин обиколи света, след като две негови фенки опънаха култов плакат на последния мач на тима му - шампионът в НХЛ Бостън Бруинс.
„Тайлър, ние ти ла**хме пиш**та в гимназията! Помниш ли ни“? Шокиращото признание на двете момичета предизвика вълна от смях и удивление в цял свят, а 20-годишният канадец се усмихна щедро на откровението на своите фенки.
Младата надежда на канадския хокей е учил по време на гимназията в Онтарио, а тази информация ни кара да мислим, че там е раят за спортните звезди.
ехх канада, еххх канада
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
hristo1306 написа:Петьо, абсолютно си прав - има зашаматяващ, взривен старт - на 3 сек е на 120 км/ч, плюс това не лоша техника на скорост !
Ти с мен кога ще се запознаеш бре? А иначе отзад не само се целувахме, ако знаеш и къде се пипахме...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Bourgas написа:hristo1306 написа:Петьо, абсолютно си прав - има зашаматяващ, взривен старт - на 3 сек е на 120 км/ч, плюс това не лоша техника на скорост !
Ти с мен кога ще се запознаеш бре? А иначе отзад не само се целувахме, ако знаеш и къде се пипахме...![]()
Ми той човека искаше,ама ти Одиш кат гламав из стадиона.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]