Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 23:02

Чак пък скаути...Бяха само двама. Бая загледаха фланелките де.Но мисля, че просто дойдоха да ледат мача и после да предават на живо в техния форум какво е станало на мача. Така си мисля де. А може и да са се солидализирали със Черно море, нали и те са зелени :roll:
Майтапа настрана - много добър двубой за стандартите на А група! Казаха го и по Дарик веднага след двубоя, а жената каза, че по ТВ7 са казали: много добър мач, много добра атмосфера, Черноморец заслужава да играе в евротурнирите! А като гледам и повечето статии по сайтовете наистина журналистите смятат, че мача е бил много добър.
Поздравления за двата отбора! Жалко за двамата им контузени.
Атиф и Асис....нямат спирачки просто! Дори Боли беше уникален днес с тия финтове. Имаше случаи, когато навързваше по 4-5 човека един след друг! Ами Стоян Колев как се разгъна първото полувреме да спаси удара с глава след онази контра...Лудница. А колко съм треперил след първия им гол...Колко молитби съм отправил..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:05

Всички имаме проблеми с гласните струни, аз ги смазвам в момента. Дано помогне!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 23:06

Нейчо, видях след като се прибрах в махалата Коцето. Да не повярваш той още на 20тата минута беше като глухоням. Но пил един топъл чай и му се възвърнал. Говорихме си за мача и за нещо друго което ще ви кажа като се видим, но мисълта ми е да пробваш и ти с топъл чай..за гласа де

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 апр 2012 23:07

калпазанчо написа:Нейчо, видях след като се прибрах в махалата Коцето. Да не повярваш той още на 20тата минута беше като глухоням. Но пил един топъл чай и му се възвърнал. Говорихме си за мача и за нещо друго което ще ви кажа като се видим, но мисълта ми е да пробваш и ти с топъл чай..за гласа де

Нейчо и чай... Да му ръждясат червата.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 23:08

Между другото жената каза че много забавно било по тв към 92-3 минута се чувало как всички свирят с уста за край на мача. А още казали, че съдията бил на супер ниво, че бил незабележим, че не накъсвал играта...А колко познати пак видях на мача от махалата..и всички питат за тия фланелки..в началото бе словото (форума) :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 23:11

не знам , аз си изкарах свирката още на 87 минута и свирих за край на мача :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:12

Bartolomej написа:не знам , аз си изкарах свирката още на 87 минута и свирих за край на мача :)

Нещо ти избързва часовника, май май? :?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 23:13

Да са таковам, аз пък що виках????? Сега ме дере гърлото, а не мога да се изкашлям ( или го правя по много странен начин, с приклякане)! Тука ми се хилеха в кръчмата! "Мнооого благодаря" и на момчетата около мен, които ме прегръщаха след всеки гол, особенно моите ребра им благодарят!!! Сериозно и аз забравях, че ме боли, вдигам двете ръце, срязва ме, и оставам само с дясната като Зиг Хайл! Владо, аз дето бях скептичен към Болито, днес много ми хареса, споделих го с Миро, голяма крачка, тоя просто "ядеше" терена на моменти, а защитниците на морето само подтичваха след него!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 23:19

Задължително чай врял с лимончета :)
Амуи веднага след гола на морето почнах да свиря ,че наще малко са шашнаха :)
XXVII кръг

Черноморец -Литекс, TV7, събота, 5 май, 15:30
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2012 23:20

kartago написа:Да са таковам, аз пък що виках????? Сега ме дере гърлото, а не мога да се изкашлям ( или го правя по много странен начин, с приклякане)! Тука ми се хилеха в кръчмата! "Мнооого благодаря" и на момчетата около мен, които ме прегръщаха след всеки гол, особенно моите ребра им благодарят!!! Сериозно и аз забравях, че ме боли, вдигам двете ръце, срязва ме, и оставам само с дясната като Зиг Хайл! Владо, аз дето бях скептичен към Болито, днес много ми хареса, споделих го с Миро, голяма крачка, тоя просто "ядеше" терена на моменти, а защитниците на морето само подтичваха след него!

Болито наистина беше машинка днес, а за ребрата ти...съжалявам Петьо. Ще ти минат за толкова дни на, колкото години си, а ако имаш късмет може и след месец да се пооправиш. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”