Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот калпазанчо » 19 сеп 2011 15:51

Срещата между Черно море и Лудогорец, завършила с минимална победа за гостите с 1:0, бе наблюдавана от старши треньорa на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров. Той разучаваше играта на „моряците”, на които неговият тим гостува в началото на октомври. "Дойдох на стадиона повече като фен и като такъв очаквах повече от Черно море”, коментира Херо пред "ВарнаУтре".
Вратарят на Лудогорец Урош Голубович пък уточни, че вече 9-ти сезон играе мачове на "Тича", но още няма загуба на този стадион. Урош е пазил в тези срещи за Спартак (Варна), Литекс и Локомотив (София). "В Лудогорец мислим мач за мач. Искаме да се развиваме в правилната посока и след като сезонът приключи, ще разберем каква работа сме свършили", коментира Урош.
[center]Member of Old School Boys [/center]

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 19 сеп 2011 18:34

Аре стига бе писна ми всеки път като дойде някои добър футболист при нас и направи 2,3 силни мача и да го пращат при шопарите впрочем кои бяха тези? дето малоумниците на цяла европа ги тупат кат брашнян чувал ли.Лошото е че на играчи като Жужу още с идването си в БГ им се втълпява че едва ли не е задължително да играят в някой от родните ''ГРАНДОВЕ".Дано поне този път малумника Събев прояви здрав разум и остави Херо да работи.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 сеп 2011 10:53

калпазанчо написа:Срещата между Черно море и Лудогорец, завършила с минимална победа за гостите с 1:0, бе наблюдавана от старши треньорa на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров. Той разучаваше играта на „моряците”, на които неговият тим гостува в началото на октомври. "Дойдох на стадиона повече като фен и като такъв очаквах повече от Черно море”, коментира Херо пред "ВарнаУтре".
Вратарят на Лудогорец Урош Голубович пък уточни, че вече 9-ти сезон играе мачове на "Тича", но още няма загуба на този стадион. Урош е пазил в тези срещи за Спартак (Варна), Литекс и Локомотив (София). "В Лудогорец мислим мач за мач. Искаме да се развиваме в правилната посока и след като сезонът приключи, ще разберем каква работа сме свършили", коментира Урош.

Много странно, но не и невъзможно. Към 12.30 часа в неделя ( деня на мача Ч.Море- Лудогорец от 17 часа) Херо е бил в зала Младост за награждаването на малчуганите в един футболен турнир организиран от ДФШ" звездичка " на Анатоли Нанков. Щерка ми беше мажоретка там :) Тръгнахме си преди награждаването, но засякох Херо с джипа си в търсене на паркинг място ( за втори път същата седмица). Явно е отпътувал за Варна след това...За такива "подвизи" трябва да си или страхотен професионалист, или болен футболен фен. Може пък и двете заедно. В тази връзка на мисли се сещам за едно инфо от миналата седмица, когато действащия още национален селекционер Лотарчо обитаваше испанските плажове в компанията на поредната му кукла за интимен кеф и то в момент, когато 2/3 от "избраниците му" играеха помежду си ( Левски и Литекс)...Та жертвите и ангажиментите на Херо изглеждат наистина героични в сравнение с тези на разгонения нерез, който за цялото си пребиване в родината ни успя да вземе над един милион пари и да сноши 5-6 различни красавици...Херо трябва да се вземе в ръце и да влезе в час. Само с футбол в главата не става :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2011 14:06

Гардимарин, съгласен съм с тебе че като се появи някой класен се набутва веднага на сергията, но не мисля че Жужу имаше предвид Левски и Цска под големите отбори. Слушай интервюто и ще видиш че казва че иска с добрата си игра да бъде забелязан от голям отбор. Едва ли има предвид шопските говеда или чорбари. При условие че се коментират цени около 300-400 хил евро и отбори от Франция, Русия, Турция и Португалия, едва ли ще се съгласи да го продадат тук. Пък ако ще и да става дума за 2рите нива в тези държави.
Тъпите лизачи и драскачи много ме дразнят като си измислят или дори откровено лъжат като стане въпрос за говедата или чорбетата. Тия бръшняни чували ако са големи отбори аз съм космонавт. Подпират ги постоянно със дузпи,дузпички, фалове, фалчета, тъчове и корнери и после ги дерат кат' попчета в Европа.
И дано наистина Събев остави Херо да си върши работата.
Последна промяна от калпазанчо на 20 сеп 2011 14:18, променено общо 1 път.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 20 сеп 2011 14:09

Черноморец се прицели в тройката

Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Пламен Киряков изрази задоволството си от представянето на тима от началото на сезона.

"Димитър Димитров - Херо е виновник за всичко. Оценката ми няма как да не е добра. Направихме неочаквано добър старт. Тепърва обаче предстоят истински мачове, които ще отредят на тима полагаемото му се място в класирането.

Преди началото на сезона нямаше големи очаквания към нас. Може би те бяха породени от факта, че хората не знаеха какво може тимът ни. Радвам се, че опровергахме скептиците. Излишно е да изброявам старите проблеми, които наистина бяха много.

Всички обаче се справиха. На практика ние изградихме изцяло нов отбор. Бе назначен нов треньор, а само един от помощниците запази работата си при нас - Любомир Шейтанов (б.а. - треньорът на вратарите). Много малка част от футболистите доказаха, че имат място в състава и на тях не бяха прекратени договорите.

Най-важното за нас а и най-радващото, освен солидния точков актив, е, че отборът вече играе модерно, агресивно и ефективно", посочи Киряков.

Той допълни, че стегнатата селекционна политика по отношение на привличането на чужденци също дава резултати. В момента Жужу, Асис, Фо-Поре и Анеси Абел са сред най-силно представящите се играчи в състава. "Каквото е било преди, е забравено.

Вече е ясно, че ще купуваме легионери единствено, след като те покажат качествата си пред треньора и имат неговото одобрение", заяви Киряков и посочи целите пред отбора. "Имаме амбиции, както и цели. Без такива просто не може. Въпреки рокадите през лятото обявих, че искаме да сме между трите най-добри отбора, независимо дали имаме всякакъв вид ресурс да го сторим.

В края на сезона ще видим какво сме постигнали и какво не. След това ще направим равносметка и ще отчетем какъв ресурс не ни е достигнал - финансов, кадрови или организационен", подчерта изпълнителният директор на акулите. Той призова и феновете да започнат да пълнят "Лазур".

"Очакваме хората, които обичат футбола да дойдат и да видят какво представлява тимът. Нека се докоснат до него и да изживеят приятни емоции. След като го направят веднъж, ще осъзнаят, че работим правилно", завърши Киряков.

Източник: в. "Тема Спорт"

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2011 14:21

Прави впечатление, че Киряков казва: основен виновник е Херо. Това е добре, щом не се бие в гърдите, а признава кой е истинския виновник. Дано го оставят тогава да работи.

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 20 сеп 2011 14:48

калпазанчо написа:Гардимарин, съгласен съм с тебе че като се появи някой класен се набутва веднага на сергията, но не мисля че Жужу имаше предвид Левски и Цска под големите отбори. Слушай интервюто и ще видиш че казва че иска с добрата си игра да бъде забелязан от голям отбор. Едва ли има предвид шопските говеда или чорбари. При условие че се коментират цени около 300-400 хил евро и отбори от Франция, Русия, Турция и Португалия, едва ли ще се съгласи да го продадат тук. Пък ако ще и да става дума за 2рите нива в тези държави.
Тъпите лизачи и драскачи много ме дразнят като си измислят или дори откровено лъжат като стане въпрос за говедата или чорбетата. Тия бръшняни чували ако са големи отбори аз съм космонавт. Подпират ги постоянно със дузпи,дузпички, фалове, фалчета, тъчове и корнери и после ги дерат кат' попчета в Европа.
И дано наистина Събев остави Херо да си върши работата.

;) Да вкарах повече емоция от необходимото но повлиян от ето това заглавие в Новспорт
(Жужу: Най-важното е да вкарвам, за да ме забележат Левски и ЦСКА) дано наистина оставят Херо сам да решава кога,кой и къде да продава но се ми се върти че уж закъсалия Събев при първата по-добра оферта и ще се юрне да продава.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 сеп 2011 15:06

Жужу все пак каза, че иска да бъде забелязан от "по-големи отбори защо не Левски и ЦСКА" или поне превода беше такъв. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2011 15:23

Не знам аз лично го разбрах другояче. Човека си игра страхотно (като изключим мача с Калиакра) отнаалото - показва страхотна техника, бързина, финтове, вкарва си 4 гола от 6 мача и т.н. Естествено е да има интерес към него - или поне разните наши мениджъри веднага им излизат торби със жълтици в очичките и си казват - а ето добра възможност за печалба. И почват да го тикат навсякъде като оферта. Кой където има контакти. И нормално, има заинтересовани отбори (това не значи че всички непременно искат да го купят на всяка цена), гледат играча, гледат цената, следят го още известно време, и ако е постоянен - правят оферта, ако не се приеме правят 2ра 3та и така докато са доволни и от стоката и от цената.
Само че той досега винаги си е бил в неговия си отбор, едва миналата година си заминава да си търси късмета. И ето тук идва изказването му в интервюто - искам да показвам добра игра и да ме забележат големите отбори. Тогава нашите тъпи драскачи естествено (фенове винаги или на Левски, или на ЦСКА) задават тъпите въпроси със зинали уста от която текат лигите: Ами Левски и ЦСКА...? И той какво да каже човека - ами не ли да каже, искам в Барса и Реал...И казва защо не, нали не иска да напишат заглавие от сорта - Жужу вкара 4 гола и се помисли за Роналдо, не иска в Левски (Или ЦСКА).
+ това че не знае дали тази негова добра форма ще продължи и дали няма наистина накрая единствените кандидати да се окажат точно Левски и ЦСКА. То и Дембелето уж го искаха от всички грандове, а ко' стана?
В КРАЙНА СМЕТКА ОТ ЛЮБЕЗНОСТ КАЗВА ЗАЩО НЕ, И ТО НА УТОЧНЯВАЩ ВЪПРОС, А НЕ КАЗВА ДИРЕКТНО ИСКАМ В ЛЕВСКИ И ЦСКА, СЛЕДОВАТЕЛНО ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО! ПЪК И ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА НАУЧЕНИ КАКВО ДА КАЗВАТ И КАКВО ДА НЕ КАЗВАТ В ИНТЕРВЮТА. И ЕДНО ОТ ТЯХ Е НИКОГА ДА НЕ КАЗВАТ НИКОГА (В СЛУЧАЯ НЕ ИСКАМ ДА СТАНА ГОВЕДО ИЛИ ЧОРБАР)
Аз така го разбирам, може и да не е точно така, но със сигурност не е казал АЗ ИСКАМ, а по-скоро АМИ ЗАЩО НЕ, АКО НЯМА ДРУГИ КАКНДИДАТИ (ТОЧНО ОТ ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ)

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 20 сеп 2011 15:26

ntodorov написа:Жужу все пак каза, че иска да бъде забелязан от "по-големи отбори защо не Левски и ЦСКА" или поне превода беше такъв. :roll:

Да именно затова и аз го написах малко по-нагоре
gardimarin написа:Лошото е че на играчи като Жужу още с идването си в БГ им се втълпява че едва ли не е задължително да играят в някой от родните ''ГРАНДОВЕ"

Върни се в “Черноморец”