Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 14:03

Bartolomej написа:Факли , димки , конфети .. напълно безобидни и бих казал красиви неща бяха конфискувани

Да. Те трябваше да бъдат похода към сърцата на децата. Въпреки това щерка ми, колкото и неистово да ми беше отказвала да идва на мач. Този път се съгласи и вече ме пита за следващия..., което пък не значи, че интересът и към играта футбол е вече с константна величина де. Но се зарази от скандиране, суматохата и радостта от гола. Пя с нас, вика с нас. Племенникът ми е ясен. Дано де.
ПС: С пиротехниката щеше да бъде красиво и естетически приятно. Тъкмо започнахме да ставаме публика и да си мерим перките с по-големите и ни отрязаха хрилете. И то - наши хора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 14:11

BRF написа:
Bartolomej написа:Факли , димки , конфети .. напълно безобидни и бих казал красиви неща бяха конфискувани

Ми то и ние бяхме само с факли и пиратки за шум!

Вальо такова масово присъствие на жандармерия на мач аз не бях виждал , а в крайна сметка тази козирка е пълна с Бургазлии и се предполага ,че те си подкрепят отбора . Тези , които харесват ЦСКА са си от другата страна . Аджеба какво търсеха полицаите и какво респектираха не ми стана ясно . Само дето убиха футболния ентусиазъм
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 14:13

Слагайте си го на оная работа и така. Каквото и да говорим си беше простотия. Не си и струваше, защото до сега аз не си спомням да е имало нещо лошо, което са направили фенове на бургаски отбор на бургаски стадион. Пресилена работа си беше това, язък за хубавите димки, които трябваше да бъдат 45. Както и за мигащите факли, както и за конфетите.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 авг 2012 14:16

Bourgas написа:Слагайте си го на оная работа и така. Каквото и да говорим си беше простотия. Не си и струваше, защото до сега аз не си спомням да е имало нещо лошо, което са направили фенове на бургаски отбор на бургаски стадион. Пресилена работа си беше това, язък за хубавите димки, които трябваше да бъдат 45. Както и за мигащите факли, както и за конфетите.

Що бе Тоше, след мача не ги ли върнаха?
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 14:17

Нищо не са върнали, даже написаха акт на момчето, което отиде да ги вземе, днес е привикан в 5-то, а един друг е съден за... И аз не знам какво?!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 авг 2012 14:20

А между другото, лизането на началнически г*зове е типична проява на провинциалните чиновници от край време! Началника щом е от София винаги трябва да му се угоди.... и тогава лъсва селянията на родния "около бургаски" милиционер!
Последна промяна от grud на 20 авг 2012 14:28, променено общо 1 път.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 14:25

Имах 2 авери на мача, полицаи, но не бяха в нашето обкръжение и двамата ми се оплакоха, че са били в почивка вчера и са ги викнали извънгредно. Предполагам сме бая агресивна публика.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 авг 2012 14:26

Bourgas написа:Нищо не са върнали, даже написаха акт на момчето, което отиде да ги вземе, днес е привикан в 5-то, а един друг е съден за... И аз не знам какво?!

Че това си направо незаконно самоуправство от съответното длъжностно лице... може (и трябва) да се даде жалба до прокуратурата или/и до по-високи инстанции... за незаконно отнето имущество! Най-добре и клуба в лицето на Киряков да вземат отношение пред органите на милицията (в истинския смисъл) :evil:

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 авг 2012 14:31

Bourgas написа:Имах 2 авери на мача, полицаи, но не бяха в нашето обкръжение и двамата ми се оплакоха, че са били в почивка вчера и са ги викнали извънгредно. Предполагам сме бая агресивна публика.

Не помниш ли преди мача с Рязград как беше, направо бяхме сатанизирани! И пак пуснаха конфетите... тц тц тц... то бива престараване но тук ми прилича и на превишаване правомощията на длъжностното лице (сурат)! :mrgreen:

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 авг 2012 14:33

Тоше .... аватара нещо ....ааа ;)

Върни се в “Черноморец”