Черноморец изпревари ЦСКА и поведе в "А" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец изпревари ЦСКА и поведе в "А" група
Много се радвам за Черноморец.Донесоха ми и 20 евро в спортингбет.Първи мач без гол.0-0 на точен,а втория 0-1 точен Евала 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
myuyuta написа:Що се отнася до Черноморец, и аз предполагам, че няма да издържат до края на сезона на такова темпо.
Кой от отборите след тях ще им мине темпото?
Атрофиралия от правилен футбол Литекс, разскъсания и хаотичен Черно море, Левски на който не се вижда края на кризата, кой?
Единствено Локо Сф. може да им опонира към този момент, а кой ще е шампион това в 9-тия кръг не може да се каже.

PFC Litex написа:athom написа:originalni.be написа:Аз серионо се замислям да ли Черноморец няма силата за титла тази година ?>?
За сили те сили имат, но няма кой да ги пусне да станат шампиони.
Какво значи, НЯМА КОЙ ДА ГИ ПУСНЕ?
Иска да каже, че в нашето "мило", "родно" и т.н. първенство все още извънфутболните средства (съдии, БФС, лобита, сателити и т.н.) са решаващи за това кой ще е шампион.
Има логика, успях да гледам някой и друг мач на Черноморец и определено ги рязаха здраво миналите кръгове (червения картон с/у Берое, голът от явна засада на Пирин, още два пъти играха с човек по-малко и още куп обратни отсъждания).
За да могат дори да мечтаят за титла трябва да са поне класа над конкурентите си, а не са толкова силни. Поне не и този сезон. Така че тази година максимумът им е 3-то, най-много (но с много голям късмет) 2-ро място. Още на полусезона ЦСКА ще са доста пред втория (за съжаление).
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Обратно на темата.
Не смятате ли, че Мартин Тошев е пълно дърво и трябва да си ходи обратно в ЦСКА?
Не смятате ли, че Мартин Тошев е пълно дърво и трябва да си ходи обратно в ЦСКА?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- fabregas_949
- Контакти:
ROSONERA1899 написа:fabregas_949 написа:Браво на тях, въпреки че няма да е за дълго... Да се развиват и да радват!
Защо мислиш така ЧЕРНОМОРЕЦ поне ще си остане в А група,а не като цска който ще ходи във В.Накрая на шампионата ще разбереш закакво говоря така!1-ин път вече ви изхвърлиха да не играете за Шам. Лига,сега малко ще си поиграете във В да ви дойде малко ъкъла!
Пич, мисли преди да пишеш, защото бълваш глупост след глупост
1. Не съм от ЦСКА
2. Не съм казвал нищо лошо за Черноморец
3. 10 годинки имаш ли?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Sword Coast Boys написа:Обратно на темата.
оооох жалко,че нищо неможеш да направиш по въпроса
- unist_gp
- Контакти:
Черноморец събира досега доста точки и заформя нещо като серия, която все някога ще свърши. Важното е да се завърши в тройката и трябва да се трупат точки, че ще има и негативни серии. Мисля,че Черноморец НЕ може да спечели срещу ЛокоСофия или Литекс, а пък е сезонът е дълъг. Да не се забравя,че миналият кръг направиха само 0-0 с Монтана в Бургас.
- ralimavridov
- Контакти:
Само не знам какъв е смисъла от отбори с 10 незнайни чужденци!Какво точно дават на бг футбола?днес са тук утре ги няма!
- fabregas_949
- Контакти:
unist_gp написа:Да не се забравя,че миналият кръг направиха само 0-0 с Монтана в Бургас.
1:1 не беше ли
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Черноморец не блесна с игра