Тука наште очакват да гледаме Спортист Своге , Ботев , Локо Мездра и все такива грандове на цени от 5 до 20 лева РОФЛ.....jembajemba написа:5лв. пак не е малко, аз за 5лв. гледах ЦСКА и Динамо М.
+200 за ложите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Тука наште очакват да гледаме Спортист Своге , Ботев , Локо Мездра и все такива грандове на цени от 5 до 20 лева РОФЛ.....jembajemba написа:5лв. пак не е малко, аз за 5лв. гледах ЦСКА и Динамо М.
alek1373 написа:Когато някой от вашите отбори събере 2000 човека със Своге на цена 7 лв. и 5000 за предните мачове обадете се ,а за агитки-тук гледаме футбол ,аз лично водя две деца които искат спорт ,а не хулигани и черепи,това ,че на нашия стадион 2000 мизглеждат ,като 100 човека на тича и Берое си е ваш проблем с обема.а и там където снимат камерите пече слънце ,а отсреша си е пълно и е на 10 лв.
TojaRaSaN написа:я не лъжи хората ве ей, 7 лвл,
5 лвл е входа...
стигат ви толкова, с/у левски и цска ще имате малко повече спх.
муахахахахах
[/center]TojaRaSaN написа:слабо ме интересува ве, нямате пари кво сме виновни ние... хаьхахь
събефф и мангала искат да си върнат малко пари от 500-те зрители които изпълват до краен предел стадион "Лазур"![]()
оправданието ви е че са скъпи билетите ?!?!?!?
ьхаххха бахти клошарските фенчита
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта