Черноморец (Бургас)-Спортист (Своге) 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас)-Спортист (Своге) 3:0

Мнениеот maldin1 » 29 авг 2009 23:54

jembajemba написа:5лв. пак не е малко, аз за 5лв. гледах ЦСКА и Динамо М.
Тука наште очакват да гледаме Спортист Своге , Ботев , Локо Мездра и все такива грандове на цени от 5 до 20 лева РОФЛ.....
+200 за ложите.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 30 авг 2009 00:17

Ами какво толкова има за коментар....то такива тимчета танцуват точно по един сезон.Тя разликата е светлинни години,е друга е темата че нашите смърдящи приятели от Долно езеро/ колко много ви отива да играете на фона на комините от НХК-то/ не можаха да ги надиграят в най-важния за тях мач,мача за оцеляването им като отбор.И стига са
лъгали цяла БГ.,че мача бил даден ,защото не е!Просто мазутите са уморени ,куци коне ,а нали знаете какво им се случва на тях?
Шоколадите иначе са много далече от футбола игран и от Локо П-в и Черно море и Берое,така че това 3-0 си е направо успех за тях.

alek1373
Контакти:

Мнениеот alek1373 » 30 авг 2009 00:36

Защо тук всички пишат за билета ,а никой не е ходил на мач?Няма билет от 5 лв. най-евтения е 7.А чест е за шоколадите това ,което направиха.Играха открито дори и при 3:0.Няма да останат в А група ,но поне се опитват да играят и е печелившо с/у някой отбори.Наистина нашите се отпуснаха 2-рото полувреме и дори Бала побесня.Най- слабото полувреме от сезона за Акулите ,но ще си го отнесат.Своге до момента показаха ,че дори и за кратко в А,ще вгорчат доста отбори.Макар ,че заради Събев са тук ,а не Другия наш клуб -признавам им хъсът

alek1373
Контакти:

Мнениеот alek1373 » 30 авг 2009 00:46

Когато някой от вашите отбори събере 2000 човека със Своге на цена 7 лв. и 5000 за предните мачове обадете се ,а за агитки-тук гледаме футбол ,аз лично водя две деца които искат спорт ,а не хулигани и черепи,това ,че на нашия стадион 2000 мизглеждат ,като 100 човека на тича и Берое си е ваш проблем с обема.а и там където снимат камерите пече слънце ,а отсреша си е пълно и е на 10 лв.

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 30 авг 2009 00:53

Жалко че живея надалече и немога да хода на мачовете иначе бих дал и 15 лева стига да гледам футбол а не махленска игра като някой други :roll: :roll: :roll: :roll:
България

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 30 авг 2009 01:11

alek1373 написа:Когато някой от вашите отбори събере 2000 човека със Своге на цена 7 лв. и 5000 за предните мачове обадете се ,а за агитки-тук гледаме футбол ,аз лично водя две деца които искат спорт ,а не хулигани и черепи,това ,че на нашия стадион 2000 мизглеждат ,като 100 човека на тича и Берое си е ваш проблем с обема.а и там където снимат камерите пече слънце ,а отсреша си е пълно и е на 10 лв.

То бива, бива, ама ти направо се забрави в изхвърлянето! Приятелче, мача го даваха по телевизията! ;) И като публика се виждаха 50-60 човека от агитката с безплатните билети + още около 300 свободни електрони, дето само чоплеха слънчоглед и сигурно половината са роднини или приятели/ки на футболистите.

И сега, ако ми кажеш, че в сектор "А" и на официалната трибуна е имало още 1700 души, за да достигнем споменатата от теб бройка, вече ще започна да се смея с глас! :mrgreen: :)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 30 авг 2009 08:11

На теб ,май основно занимание ти е да броиш публиката на нашия стадион.ДА, не е случайно ,че ти изписах нaшия стадион, в някои от по-горните постове ти го бях обеснил как Митко Събев си го е купил и следователно след като отбора е негова собственост ,то и стадион Лазур си е нашия стадион!Така ,че брой си посетителите в Долно езеро!Ама вие и в Созопол ходихте доста хорица,събрахте се в два москвича!
Темата все пак засяга 2 отбора от А РФГ,тук не става дума за отбори като Мазута,Глиган Грудово,Уражай Българово и др.Мен шоколадите не ми харесаха като отбор, слабички са,аз не го видях този открит отбор.Замен те си бяха обречени ,като мазути на бараж!!!
Последна промяна от El greco на 30 авг 2009 11:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 авг 2009 11:04

TojaRaSaN написа:я не лъжи хората ве ей, 7 лвл,
5 лвл е входа...
стигат ви толкова, с/у левски и цска ще имате малко повече спх.
муахахахахах

Бил ли си на мача?НЕ!Имаше изрично написана табела-"Билети от 5 лв няма!!!", имаше само от 7 (най-евтините), до 200 (за ложата). :evil:
[center]Изображение[/center]

TojaRaSaN
Контакти:

Мнениеот TojaRaSaN » 30 авг 2009 11:45

слабо ме интересува ве, нямате пари кво сме виновни ние... хаьхахь
събефф и мангала искат да си върнат малко пари от 500-те зрители които изпълват до краен предел стадион "Лазур" :lol:
оправданието ви е че са скъпи билетите ?!?!?!?
ьхаххха бахти клошарските фенчита
<N>

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 авг 2009 13:06

TojaRaSaN написа:слабо ме интересува ве, нямате пари кво сме виновни ние... хаьхахь
събефф и мангала искат да си върнат малко пари от 500-те зрители които изпълват до краен предел стадион "Лазур" :lol:
оправданието ви е че са скъпи билетите ?!?!?!?
ьхаххха бахти клошарските фенчита

Няма оправдания, на българския народ, каквото и да си говорим 7 лв ни се струват много, с някои изключения.Аз примерно бих дал и 20 лв, както и останалата агитка, но някои други семкаджии няма да дадат толкова и затова е празен.
[offtopic]Спри с провокациите!Научи се, как трябва да се държиш във форума и тогава влизай![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”