Спасение му е майката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Спасение му е майката

Мнениеот ntodorov » 08 дек 2013 14:35

James Beattie написа:
b.s.crew написа:Ще трябва да се спасяваме ми се струва акули.Гледам сега "Трето полувреме".Тези беройци много задружни и футболисти и ръководство и града целият.Ще трябва пълна мобилизация и при нас за да се спасим.Без серия няма да стане работата пет-шест победи и всичко като юмрук няма друг начин.Много тумори има в отбора като почнеш от ръководство ,през портиери ,че и по трибуните.После ще се чистят сега целта е ясна борба със берое до края (да кажем ,че шопите ще живнат)
Как ги виждате вие нещата?.
Ние точки сигурно ще разменяме само с три отбора.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Човек, излез малко да подишаш чист морски въздух и да те повее малко ветреца, че нещо ти е замътена главата.
Разликата между Берое и Черноморец в момента е 8 точки. Имаме домакинства с Пирин и Любимец.
Викаш 5-6 победи и всичко ще се нареди :) Кажи ми, от къде ще ви дойдат тези 5-6 победи - Левски (Г) , Славия (Г) , ЦСКА (Д) , Локо (Пд) (Г) , Берое (Д) ?
След тези мачове, сигурно ще има непосилна за преодоляване разлика между Берое, Славия, Локо - Черноморец. Бат Венци няма да позволи Славия да изпадне, Берое ще си останат защото имат добри футболисти и с малко напън ще дойдат точки. Имате шанс , само с Локото да направите врътка, ако и те не се засилят с 2-3 победи.

Този човек е в североизточна Англия в момента и със сигурност мисли по-трезво от нас...
Дано е станал "сврака" ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 дек 2013 15:03

ntodorov написа:Аз пък мисля, че дори и да не се спасим няма да е фатално, дори напротив.
На този отбор му трябва оздравяване, пък независимо в коя група.
На стадиона се чувствам най-добре, когато съм/сме в компания на съмишленици - бургазлии, които истински милеят за отбора.
Снощи в студа бяхме само такива и се чувствах сред свои. Топлеше ми се душата.
ПС: И друг път съм писал. На помпозния, надут и натруфен по Балъково време Черноморец съм ходил само на 4-5 мача. Безплатно съм го гледал само с Академик Сф преди 3 сезона, в мача на откриването. Очистването, което се наблюдава сред публиката трябва да продължи и сред ръководители, футболисти и ангажираните с каузата Черноморец.

Ако едно отпадане,означава ново начало аз съм ЗА. Ако обаче продължаваме да кретаме,по-добре в А група да го правим. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 дек 2013 15:39

James Beattie написа:

Човек, излез малко да подишаш чист морски въздух и да те повее малко ветреца, че нещо ти е замътена главата.
Разликата между Берое и Черноморец в момента е 8 точки. Имаме домакинства с Пирин и Любимец.
Викаш 5-6 победи и всичко ще се нареди :) Кажи ми, от къде ще ви дойдат тези 5-6 победи - Левски (Г) , Славия (Г) , ЦСКА (Д) , Локо (Пд) (Г) , Берое (Д) ?
След тези мачове, сигурно ще има непосилна за преодоляване разлика между Берое, Славия, Локо - Черноморец. Бат Венци няма да позволи Славия да изпадне, Берое ще си останат защото имат добри футболисти и с малко напън ще дойдат точки. Имате шанс , само с Локото да направите врътка, ако и те не се засилят с 2-3 победи.

Гледам, следиш ни мачовете.... Що? Споко бе :)
Ама правете, струвайте, но преди 26-я кръг гледайте да сте поне на 4 точки пред нас ;)
[center]Изображение[/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 08 дек 2013 17:34

Лек,ще се разпределят 36 точки втория сезон.Берое ще зациклят точно щото не са добри футболисти.Една серия ще ни вдигне нас и си мисля ,че може да се спасим.Иначе на Зарата предимството е ,че са всички като един от ръководство до целият град.Вземем ли си обаче 27-30 точки сме над чартата вероятно.
П.С. Ветреца повярвай ми направо ще ме издуха

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 дек 2013 18:46

Стискам палци, късмет :!:
Изображение Изображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 дек 2013 22:43

FLANKER написа:
КироВарна написа:И аз ви желая късмет,защото в спорта и той е нужен.С треньор като Херо,спасението е напълно реално.Мисля,че ще останете в А група.Както всички "Моряци" и аз бих искал да видя Локото в Б група.А и Славия,също не ми е ясно какво прави в елита.Отбори с по 11 души публика,не са интересни даже на своите привърженици.Желая успех на Черноморец!

Ти лично ли изброи публиката?

Лично!И никак не ми беше трудно.Кой ви е виновен,че не ходите на мачовете на отбора си?

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 дек 2013 23:12

КироВарна написа:
FLANKER написа:
КироВарна написа:И аз ви желая късмет,защото в спорта и той е нужен.С треньор като Херо,спасението е напълно реално.Мисля,че ще останете в А група.Както всички "Моряци" и аз бих искал да видя Локото в Б група.А и Славия,също не ми е ясно какво прави в елита.Отбори с по 11 души публика,не са интересни даже на своите привърженици.Желая успех на Черноморец!

Лично!И никак не ми беше трудно.Кой ви е виновен,че не ходите на мачовете на отбора си?

Шегаджия имате 53-ма човека агитка и никога не сте идвали повече от 30 в София, а нас ще ни брои. За твое успокоение, ще ви преброя в сряда.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 дек 2013 23:27

petkan написа:
James Beattie написа:

Гледам, следиш ни мачовете.... Що? Споко бе :)
Ама правете, струвайте, но преди 26-я кръг гледайте да сте поне на 4 точки пред нас ;)

Следя ви мачовете, защото се надявам да спечелите точки и да преодолеете някой измежду "таксиджиите" Славия и Локо (Сф). Почти всичко ще се реши в мача ви със Славия в София. Това ви се пада като плейаут (плейоф за оставане). На хартия, нямате никакви шансове, поне до пролетта. Зимата ще е трансформираща за някои отбори. Въпроса е, ще намерите ли средства, за да се засилите малко.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 дек 2013 10:25

Pride написа:
КироВарна написа:
FLANKER написа:

Шегаджия имате 53-ма човека агитка и никога не сте идвали повече от 30 в София, а нас ще ни брои. За твое успокоение, ще ви преброя в сряда.

Публиката на всеки отбор е специфична.Отбори като Ботев Пд,Локо Пд,ЦСКА и Левски имат големи агитки и това е основната част от феновете им.Ако имаш телевизор,гледай някой мач на "Тича" и ще забележиш,че основната покрепа към отбора идва от сектор "А".Той на екрана не се вижда,защото остава под камерите,но основната маса е там и поне ше я чуеш.Има ред,наши си вътрешни причини,хората да не се идентифицират с "Агитката",но са на стадиона!Така е и на стадиона в Стара Загора.Хората се чуват,а не се виждат.А на вашия стадион съм бил не веднъж и знам как само агитка има на трибуните.Малка е но е в централния сектор,просто,защото няма други хора!И не ме разбирай погрешно.Мен ме боли за Локо Сф.Имахте страшна школа и добри свои футболисти.Един от тях Кольо Спасов дълги години игра за Черно море.Освен това като всеки нормален човек,интересуващ се от футбол,аз обожавам Атанас Михайлов.Но това,че сега стадиона ви е празен,е факт.

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 09 дек 2013 12:44

Тази година е ясно кой изпадат от самото начало и това са Нефтохимик,Черноморец,Гоцето и Любимец,колкото и да не ми се иска поне за първите два.Просто не ми се вярва бат Венци да остави Славия,които наскоро направиха 100 години да изпаднат ей така.Другото което е Гигов също няма да остави Локото,както и БФС ще направи така,че да ги спаси.Да не забравяме,че нито един от 4-те софийски отбора не е изпадал от "А" група и тая година няма да я бъде.Колкото до Берое те имат държавата и целия град зад себе си и с някой друга победа ще си подпечатат оставането!
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Върни се в “Черноморец”