Мистериозна глоба за Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Мистериозна глоба за Херо
Не разбрахте ли че за изказвания в медиите следи наследника на Гьобелс,пресаташето Павел Колев и всички наказания за изказвания по медиите са по нареждане на неуспелия, некадърен журналист Колев.Няма да кажа фен на кой отбор е.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- hristo1306
- Контакти:
Да живее БФС !!!
БФС - на Златките/ съдиите/, на Къцитата - дежурните съдии, на перуките - лапачите, на презитентите - слагачите !!! А на нас зяпачите - кучета на яли ! Не дойде ли вече време разделно ????
tsonpen написа:Кога ще проумеете, че когато някой нарушава правилата и оронва престижа на колегите си с непремерени твърдения, това няма как да заслужава похвала. Какъвто и професионалист да е Херо, за мен с тези си прояви пада много ниско.
Сложили сте го на някакъв пиедестал и утре човек да убие ще му простите. Къде са ви главите?
Протест, изказване на мнение е едно, но когато го правиш за сметка на други и в нарушение правилата и правата на други хора е недостойно. Когато приключи с футбола ще звучи приемливо и задника си да показва в ефир. Сега е в играта и всички тези неща идват от позицията му на заинтересован. Ама нищо кой знае какво, де. Циркове много съм гледал, но се притеснявам като гледам как масово му ръкопляскате.
Айде сега да се изредите да ме плюете преди да са ме изтрили. Но поне помислете над думите ми. И да дано малко се поспре за да коментираме играта на отбора му, не как нахлул на терена или обидил някого в ефир, който и без това се чуди как да си изпълнява задълженията без да го линчуват.
Колкото по-малко уважаваме съдиите, толкова свестните съдии ще стават все по-малко и това е затворен кръг. Не може без грешки. Гледайте на Запад - да не би там да няма и то дори по-фрапантни. Но никой не си позволява цирковете за които говорим, защото там се реже веднага и без съжаление, особено за умишлени дийствия.
По-големи тъпунгерщини не бях чел скоро.....
Вземи си прочети пак поста и виж какви олегофрении си написал.....
Даже и гнусният Боби би се засрамил от простите ти писания
subzero написа:Аз си мисля,че ако Черноморец и Лудогорец са в същата форма.както в момента,една победа в Разград не е изключена. Разбира се,ако не вземем предвид съдията.![]()
Те тия неща никога не се знаят - кой кого ще победи. Макар че имам мнение и за сегашната форма, ама хайде да го запазя за себе си
Сигурен съм, че всички искаме незабележим съдия. Но това значи и да не се правят нарушения
[center]
[/center]
[/center]Re: Мистериозна глоба за Херо
tsonpen написа:Кога ще проумеете, че когато някой нарушава правилата и оронва престижа на колегите си с непремерени твърдения, това няма как да заслужава похвала. Какъвто и професионалист да е Херо, за мен с тези си прояви пада много ниско.
Сложили сте го на някакъв пиедестал и утре човек да убие ще му простите. Къде са ви главите?
Протест, изказване на мнение е едно, но когато го правиш за сметка на други и в нарушение правилата и правата на други хора е недостойно. Когато приключи с футбола ще звучи приемливо и задника си да показва в ефир. Сега е в играта и всички тези неща идват от позицията му на заинтересован. Ама нищо кой знае какво, де. Циркове много съм гледал, но се притеснявам като гледам как масово му ръкопляскате.
Айде сега да се изредите да ме плюете преди да са ме изтрили. Но поне помислете над думите ми. И да дано малко се поспре за да коментираме играта на отбора му, не как нахлул на терена или обидил някого в ефир, който и без това се чуди как да си изпълнява задълженията без да го линчуват.
Колкото по-малко уважаваме съдиите, толкова свестните съдии ще стават все по-малко и това е затворен кръг. Не може без грешки. Гледайте на Запад - да не би там да няма и то дори по-фрапантни. Но никой не си позволява цирковете за които говорим, защото там се реже веднага и без съжаление, особено за умишлени дийствия.
Няма да ти коментирам поредните словоблудства. Само ще цитирам един наш съфорумник: Какво да очаква човек от една домусчиева подлога?!
[center]
[/center]
[/center]Re: Мистериозна глоба за Херо
Колко си жалък. Цялата футболна общественост е пропищяла от управлението на отбора на Лудогорец и плюе наред , ти си мислиш , че дъжд вали.Ще дойде време и то скоро и палачинката ще се обърне.Ще дойде друга власт , други хора и вземат ли да ви режат друга песен ще запееш. И не говори за хора които не познаваш лично. И когато в Разград се роди такава спортна личност като Димитър тогава пиши.
трябва масово всички да застанем зад Херо,във всеки един форум или пред всяка една медия или камера....повръща ми се вече от тези на ИА 2
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Твърдо зад ХЕРО !
- Tribune East 1912
- Контакти:
гарфилд написа:Херо е неудобен на малоумните кратуни в БФС,затова го брулят,както им падне.ИДИОТИ.
Не им викай идиоти, че ще вземат да те глобят и теб
-
Гочето1913
Абсурдна глоба, за казани много истини, че съдийство в България е гнусно и поръчково за огромно съжаление!Явно Херо им е много неудобен!За казани истини - глоба!РУК за БФС!
Опс - да не ме глобят и мен!
Опс - да не ме глобят и мен!