Призив към феновете на Черноморец.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Призив към феновете на Черноморец.
Рилски спортист (Самоков) очаквано спечели гостуването си на последния Черноморец (Бургас) със 102:70 точки. В края на мача играчите от Самоков поведоха с 35 точки - 95:60. За тима на Росен Барчовски най-полезни бяха Христо Захариев със 17 точки, Мартин Маринов и Филип Вукосавлевич с по 15 точки и Анте Билобърк с 14 точки. За домакините Димитър Рошманов вкара 22 точки, а с 16 точки завърши Кирил Павловски................Маанииии,те много слабички Черноморец ве пичове!...Вижте кво! Утре и вдругиден Нефтохимик играе срещу Дунав трети и четвърти мач за шампионската титла,пак в зала Бойчо Брънзов.След двата мача в Русе резултата е 1:1 победи.Който обича баскета може да отиде...хем и ши изплакне окото 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се ) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Последна промяна от Ivo-Chernomoretz на 19 яну 2013 20:15, променено общо 1 път.
Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се Ивиан Горов ( имам и фейсбук) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Добре дошъл! Влизай по-често във форума, пиши по-често и следи кога си уговаряме срещи
[center]
[/center]
[/center]-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
petkan написа:Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се Ивиан Горов ( имам и фейсбук) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Добре дошъл! Влизай по-често във форума, пиши по-често и следи кога си уговаряме срещиТам е по-весело и от форума
Благодаря ! С удоволствие ще влизам !
Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се Ивиан Горов ( имам и фейсбук) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Добре дошъл и от мен. Пиши на воля...На мачовете знаеш ли къде да ни намериш ? ...Белязани сме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Добре дошъл и от мен! Имаме традиция, всеки нов черпи на следващото форумно лайф събиране, така че, не се покривай!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Призив към феновете на Черноморец.
Bourgas написа:Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се Ивиан Горов ( имам и фейсбук) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Добре дошъл и от мен! Имаме традиция, всеки нов черпи на следващото форумно лайф събиране, така че, не се покривай!![]()
Айде и от мен-добре дошъл. А колегата се шегува...новия черпи два пъти
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
subzero написа:Bourgas написа:Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте приятели ! Радвам се да се запозная с вас ! Фен съм на Черноморец и съм нов във форума ! Казвам се Ивиан Горов ( имам и фейсбук) ! Ще се радвам да се запонаем , да коментираме и да дискутираме ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
Добре дошъл и от мен! Имаме традиция, всеки нов черпи на следващото форумно лайф събиране, така че, не се покривай!![]()
Айде и от мен-добре дошъл. А колегата се шегува...новия черпи два пъти
Два пъти след първото черпане.
[center]
[/center]
[/center]Re: Призив към феновете на Черноморец.
Баси, тоз пич няма да стъпи повече тука
Гадове 
[center]
[/center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
Ами аз защо не идвам с вас. Ще ми изпиете пенсийката бре
! Не че нямам на сърце да почерпя !