Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0
Жалко, че Койта го няма, той можеше да го закара без проблем и без това друго не правеше на терена 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0
Bartolomej написа:Bourgas написа:Bartolomej написа:Сега кат го гледам мача на записа ясно се виждат "неволните" грешки на съдиите .В 21 минута Асис излиза очи в очи са Караджов , положението е идентично като второто гол на Локо Пд , но ...
Засада ли?
фаул в нападение
А ти да се очаквал нещо друго от придворния слуга на Г.Ганчев,все пак трябва да добутат това отборче до евротурнирите,през купата не е сигурно дали ще стане,по-лесно в момента е да стане за сметка на нас,Славия и Цска.Трябва да се продават китайските боклуци
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Devian написа:А ти да се очаквал нещо друго от придворния слуга на Г.Ганчев,все пак трябва да добутат това отборче до евротурнирите,през купата не е сигурно дали ще стане,по-лесно в момента е да стане за сметка на нас,Славия и Цска.Трябва да се продават китайските боклуциПървото полувреме здраво накъса мача,проспана засада при първия гол на Локо,нищо че на Конан му се привиждат балонни топки и грешка на Колев,може би той беше отговорен да пази озовалите се пред него Бенжалюн и Карвальо,който беше в очевадна засада в момента на удара.При удара на Лазаров топката получи странна парабола,Колев в първия момент тръгна да я избива от главите на изпуснатите от нашите защитници,в следващия момент усети,че топката не е толкова балонна колкото му се вижда на Конан на екрана и че ще го прехвърли и направи малка крачка назад,а след това се хвърли назад и с върха пръстите на ръката изби топката в гредата.И ще го повторя пак топката излъга не само него,но и изскочилите пред него Карвальо и Бенжалюн,за които беше предназначена и които също останаха под топката
Даааа! Пак повтарям!! Отбора игра слабо,но с друг съдия или с други отсъждания... нищо не се знаеше!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
Devian написа:А ти да се очаквал нещо друго от придворния слуга на Г.Ганчев,все пак трябва да добутат това отборче до евротурнирите,през купата не е сигурно дали ще стане,по-лесно в момента е да стане за сметка на нас,Славия и Цска.Трябва да се продават китайските боклуциПървото полувреме здраво накъса мача,проспана засада при първия гол на Локо,нищо че на Конан му се привиждат балонни топки и грешка на Колев,може би той беше отговорен да пази озовалите се пред него Бенжалюн и Карвальо,който беше в очевадна засада в момента на удара.При удара на Лазаров топката получи странна парабола,Колев в първия момент тръгна да я избива от главите на изпуснатите от нашите защитници,в следващия момент усети,че топката не е толкова балонна колкото му се вижда на Конан на екрана и че ще го прехвърли и направи малка крачка назад,а след това се хвърли назад и с върха пръстите на ръката изби топката в гредата.И ще го повторя пак топката излъга не само него,но и изскочилите пред него Карвальо и Бенжалюн,за които беше предназначена и които също останаха под топката
Пък ако вземеш и някой правилник да попрочетеш , още по компетентно ще се изказваш . Най -вече за засадите . колкото до Колев ... явно с Картаго страдаме от едни и същи халюцинации ( и не сме само двамата ) .
Искам си Акаунта написа:Devian написа:А ти да се очаквал нещо друго от придворния слуга на Г.Ганчев,все пак трябва да добутат това отборче до евротурнирите,през купата не е сигурно дали ще стане,по-лесно в момента е да стане за сметка на нас,Славия и Цска.Трябва да се продават китайските боклуциПървото полувреме здраво накъса мача,проспана засада при първия гол на Локо,нищо че на Конан му се привиждат балонни топки и грешка на Колев,може би той беше отговорен да пази озовалите се пред него Бенжалюн и Карвальо,който беше в очевадна засада в момента на удара.При удара на Лазаров топката получи странна парабола,Колев в първия момент тръгна да я избива от главите на изпуснатите от нашите защитници,в следващия момент усети,че топката не е толкова балонна колкото му се вижда на Конан на екрана и че ще го прехвърли и направи малка крачка назад,а след това се хвърли назад и с върха пръстите на ръката изби топката в гредата.И ще го повторя пак топката излъга не само него,но и изскочилите пред него Карвальо и Бенжалюн,за които беше предназначена и които също останаха под топката
Пък ако вземеш и някой правилник да попрочетеш , още по компетентно ще се изказваш . Най -вече за засадите . колкото до Колев ... явно с Картаго страдаме от едни и същи халюцинации ( и не сме само двамата ) .
Ами цитирай ми правилника,а също така ми кажи къде беше Карвальо в момента на подаването/центрирането и дали тръгна за топката или остана на място
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В интерес на истината гледах сега и наистина има засада при удара на Здраво Лазаров, въпреки, че Базил не играе с топката.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Devian написа:Ами цитирай ми правилника,а също така ми кажи къде беше Карвальо в момента на подаването/центрирането и дали тръгна за топката или остана на място
Пряк свободен удар . Удар / центриране към вратата . Карвальо е зад защитата , но не оказва влияние на играта . Ако играе с топката е засада . Ако топката рикошира в гредата и след това той играе с топката - засада . Ако вратаря избие топката и той играе с нея - засада . Ако топката влезе директно във вратата - гол . Ако топката рикошира в гредата , или вратаря я избие и тя попадне в противников играч който в момента на удара/подаването не е бил в положение на засада , играта продължава . Ако наказателния удар беше непряк , тогава щеше да е засада във всеки случай .
п.п Карвальо и другия играч ( май Бенжелюн беше )нямаха никаква възможност да играят с топката , затова позицията им се води "пасивна засада" .
Bourgas написа:В интерес на истината гледах сега и наистина има засада при удара на Здраво Лазаров, въпреки, че Базил не играе с топката.
Не съм го забелязал, дори и да не играе с топката, ако влияе на ситуацията ( т.е., ако с движение пречи на Колев ), то тогава и засада трябва да има! Въпреки това, вратар с опита на Колев трябваше по-добре да реагира ( лично мнение), както и мое мнение си е, че гола на Боли е редовен! Не е казано, че не трябва да се докосва вратаря! На едно безумно отиграване на Паланков ( беше сам, а изчисти в корнер, не в тъч?!) след което при ъгловия, Ицо ми каза, че е имало дузпа за Локото ( аз не видях, бях се ядосал на Паланков и палех цигара), днес като гледах мача, не успях да се убедя, че е имало нарушение! Много яко се тръшна тоя, все едно го бяха шибнали с бита по главата, а не се вижда такова нещо!

- Искам си Акаунта
kartago написа:Bourgas написа:В интерес на истината гледах сега и наистина има засада при удара на Здраво Лазаров, въпреки, че Базил не играе с топката.
Не съм го забелязал, дори и да не играе с топката, ако влияе на ситуацията ( т.е., ако с движение пречи на Колев ), то тогава и засада трябва да има! Въпреки това, вратар с опита на Колев трябваше по-добре да реагира ( лично мнение), както и мое мнение си е, че гола на Боли е редовен! Не е казано, че не трябва да се докосва вратаря! На едно безумно отиграване на Паланков ( беше сам, а изчисти в корнер, не в тъч?!) след което при ъгловия, Ицо ми каза, че е имало дузпа за Локото ( аз не видях, бях се ядосал на Паланков и палех цигара), днес като гледах мача, не успях да се убедя, че е имало нарушение! Много яко се тръшна тоя, все едно го бяха шибнали с бита по главата, а не се вижда такова нещо!
Ааа , тук сме на едно мнение - дузпи нямаше никакви .
-
k.dimitrov
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Devian написа:Ами цитирай ми правилника,а също така ми кажи къде беше Карвальо в момента на подаването/центрирането и дали тръгна за топката или остана на място
Пряк свободен удар . Удар / центриране към вратата . Карвальо е зад защитата , но не оказва влияние на играта . Ако играе с топката е засада . Ако топката рикошира в гредата и след това той играе с топката - засада . Ако вратаря избие топката и той играе с нея - засада . Ако топката влезе директно във вратата - гол . Ако топката рикошира в гредата , или вратаря я избие и тя попадне в противников играч който в момента на удара/подаването не е бил в положение на засада , играта продължава . Ако наказателния удар беше непряк , тогава щеше да е засада във всеки случай .
п.п Карвальо и другия играч ( май Бенжелюн беше )нямаха никаква възможност да играят с топката , затова позицията им се води "пасивна засада" .
Миро, сега прегледах записа. Ако ти на това казваш, че няма засада, ще реша, че или си пиян, или нищо не разбираш от футбол. Какво значение, че Карвальо не е играл с топката, когато центрирането е към него и той бяга към топката и явно пречи на вратаря да я хване или избие. Какво разбираш под "не оказва влияние", а кога оказва влияние, ако не и в този случай! По всички правилници е засада!