petkan написа:BRF написа:Успех в гоненето на целта.Много се надявам,че искрено го вярваш!Защо по дяволите да не се случи.
Без думи брат
Аз пък обещавам , че ако това се случи ... цяла година няма да кажа нищо лошо по адрес на Събев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:BRF написа:Успех в гоненето на целта.Много се надявам,че искрено го вярваш!Защо по дяволите да не се случи.
Без думи брат
subzero написа:Искам си Акаунта написа: Е аз какво казвам ... ако си беше вкарал положенията щеше да е на гол преди Мораес
Ейййй,верно,бе!Вероятно това го е сковало
subzero написа:Искам си Акаунта написа: Тук имам определена вина ... ама за свое оправдание ще кажа , че нямах възможност да пия бира преди и по време на мача
За мача със Славия сядаш с две-три каси.
Искам си Акаунта написа:petkan написа:BRF написа:Успех в гоненето на целта.Много се надявам,че искрено го вярваш!Защо по дяволите да не се случи.
Без думи брат
Аз пък обещавам , че ако това се случи ... цяла година няма да кажа нищо лошо по адрес на Събев
BRF написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа: Е аз какво казвам ... ако си беше вкарал положенията щеше да е на гол преди Мораес
Ейййй,верно,бе!Вероятно това го е сковало
навсякъде битката е между нас за шампион за най-добра защита за най-добро нападение за най-добър голмайстор
[/center]Искам си Акаунта написа: Аз пък обещавам , че ако това се случи ... цяла година няма да кажа нищо лошо по адрес на Събев
[/center]BRF написа:навсякъде битката е между нас за шампион за най-добра защита за най-добро нападение за най-добър голмайстор
[/center]BRF написа:Искам си Акаунта написа: Аз пък обещавам , че ако това се случи ... цяла година няма да кажа нищо лошо по адрес на Събев
това явно значи много за теб
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта