Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:46

ntodorov написа:BRF, Вальо ми беше изпратил съобщение ( безпристрастно) , че според него гол е имало. Сега и аз гледах повторението...Мисля, че можеше да се зачете голът, но това не променя тревогите ни относно късата резервна скамейка и безидейната ни игра...Момчета. Та ние имахме само един точен удар ( без отменения гол) по посока на вратата и общо два въобще към вратата.Изображение

При равностойни отбори ударите към вратата се броят на пръсти, понякога и един решава мача. Важното е, че до излизането на Траян ние водихме играта и притискахме противника. Проблемът е наистина в късата резервна скамейка и мен ме е яд, че освободихме футболисти, които бяха доказали, че стават и играят със сърце за отбора.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 17:47

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:49

Данчо, видя ли транспаранта!!!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 17:57

Беше много далеч, за да го видим, почти всички казаха, че бил редовен. А аз тези положение никога не съм ги разбирал, например вратаря се мята върху нападателя и ... фал. Но съдията като не го е зачел, ние тука и да си чешим езиците, файда няма :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 17:58

http://livenews.bg/Lokomotiv-Plovdiv---CHernomorets-2-0--(tsyal-mach)_g_3869 Целия мач и отново благодарение на Гълъба.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 11 мар 2012 18:07

Браво за подкрепата! Това е ясен знак, че отборът върви в правилната посока. За някои може да не е най-правилната, но при наличните условия - толкова.

Относно съдийството. По принцип и аз бързо се ядосвам щом става дума за съдийство, но ще ви споделя думите на един мой познат, германец, който доста години се занимаваше с треньорство. Беше нещо от сорта: "Няма нужда да се ядосваш на съдиите след загубен мач, защото не те, а ние ще трябва да вкарваме головете следващия уикенд".
Мисля, че това пасва на ситуацията и аз вярвам, че отборът има силите да не позволи да влезе в психологическата дупка от миналата пролет.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 18:08

Капитана написа:

Браво за подкрепата! Това е ясен знак, че отборът върви в правилната посока. За някои може да не е най-правилната, но при наличните условия - толкова.

Относно съдийството. По принцип и аз бързо се ядосвам щом става дума за съдийство, но ще ви споделя думите на един мой познат, германец, който доста години се занимаваше с треньорство. Беше нещо от сорта: "Няма нужда да се ядосваш на съдиите след загубен мач, защото не те, а ние ще трябва да вкарваме головете следващия уикенд".
Мисля, че това пасва на ситуацията и аз вярвам, че отборът има силите да не позволи да влезе в психологическата дупка от миналата пролет.

Капитане, а ти беше ли на мача или по тв-то?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 18:15

Сега кат го гледам мача на записа ясно се виждат "неволните" грешки на съдиите .В 21 минута Асис излиза очи в очи са Караджов , положението е идентично като второто гол на Локо Пд , но ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 18:16

Bartolomej написа:Сега кат го гледам мача на записа ясно се виждат "неволните" грешки на съдиите .В 21 минута Асис излиза очи в очи са Караджов , положението е идентично като второто гол на Локо Пд , но ...

Засада ли?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 18:21

Bourgas написа:
Bartolomej написа:Сега кат го гледам мача на записа ясно се виждат "неволните" грешки на съдиите .В 21 минута Асис излиза очи в очи са Караджов , положението е идентично като второто гол на Локо Пд , но ...

Засада ли?

фаул в нападение

Върни се в “Черноморец”