Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 00:41

petkan написа:
k.dimitrov написа:
petkan написа:Ако влезе некой джедай тук и види кви сте ги наплещили.......

Той, единият участва в "наплещването" и изчезна, а другия вече рядко се вясва.

Хах, тоя другия, как го успахме а! :) Вързахме го , че сме готини пичове и вече хич не ни и проверява :twisted:
Ей ся му е майката да извихрим един як купон :mrgreen:

Аха!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 02 апр 2013 10:02

Не съм съгласен , че Трендо беше много по - добър специалист . Пак задавм въпроса си от по - горе , след като Трендо беше гении на въстановяването и подотовката защо се наложи смяната на изкуствения терен на Лазур . Херо защо не харесва Трендо , а предпочита Детелин ??? Знам го от него . Меко казано методите на Трендо не са особено адекватни . За възстановяването съм съгласен до някъде , както и за слабата предсезонна подготовка . Мисля обаче че от следващия мач нещата ще си дойдат на място .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2013 10:37

El greco написа:Не съм съгласен , че Трендо беше много по - добър специалист . Пак задавм въпроса си от по - горе , след като Трендо беше гении на въстановяването и подотовката защо се наложи смяната на изкуствения терен на Лазур . Херо защо не харесва Трендо , а предпочита Детелин ??? Знам го от него . Меко казано методите на Трендо не са особено адекватни . За възстановяването съм съгласен до някъде , както и за слабата предсезонна подготовка . Мисля обаче че от следващия мач нещата ще си дойдат на място .

Смяната на изкуствената настилка с естествена е по същата причина поради която беше сменена старата трева с изкуствена - напомпване на разходи . Отделно че старата трева беше една класа над тази в момента . На доста места отбори играят на изкуствена настилка без това да води до някакви тежки контузии . Но си прав донякъде и аз го казах . Изкуствения терен е доста по твърд , което води до кунтузии когато се играе на такъв . Но по времето на Балъков се контузваха най-вече противникови футболисти . ;)
Защо Херо предпочита Маслов а не харесва Терзийски . Оставяй настрана приятелските отношения ( които обаче не са маловажни в случая ) , Херо винаги е предпочитал да работи с футболисти които имат много добра линейна бързина . А това е амплоато на Маслов - преди всичко той е треньор на спринтьори , а след това кондиционен специалист .
Докато Тезийски си е типичен кондиционен спец . При него са застъпени всички компоненти - хранене , възстановяване , доста силови тренировки с големи тежести ( нещо на което Маслов е върл противник ) и изграждане на уникална издръжливост ... Всички си спомняте , че футболистите по времето на Балъков можеха да изиграят и по 3 мача наведнъж , без да се уморят .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 апр 2013 10:50

Аз имам "претенции" само към възстановяването на играчите. Що се касае за терените. Има го и това играчите да страдат от изкуствения терен, но пък миналата зима подготовката ни беше по същия сценарий...А, каква пролет направихме ? :roll: :P Още ми е готино, като се сетя... Миналата година точно по това време имахме един отбор в супер форма и много здрави играчи. За всеки пост Херо имаше алтернатива, а някъде и по две. Тази година по същото онова време имаме отбор в много лоша форма и лазарет пълен с играчи. :|
ПС: Моите уважения към Детелин Маслов, но след мач ( или натоварване )той трябва да бъде плътно до играчите. Това е основна част от заангажираното му време, а на спирките по заведенията той трябва да бъде...зад бара. :P
И все пак: Нещата са комплексни. Проблемите са много и опират единствено и само до финанси. Ние тук и да си плещим, какво и как е трябвало или трябва да стане дереджето няма да се промени или, както са казвали старите хора: "Пари ми дай - аз знам, какво да правя"
[offtopic]Акълиите сме много, тези с парите са малко. :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 02 апр 2013 11:09

Не разбирам нищо от кондиционна подготовка, но както пише и колегата по-горе, миналата година как играхме...... ееех. Ама по мое мнение с което не ангажирам никого, лани имахме повече чуждестранни футболисти (и то какви) които са се изграждали в чужбина (където явно разбират от тези неща) нямаха проблем с физиката и играеха от първата до послената минута на 100% ( ако искаха). А сега почти нямаме чужденци..... и резултата и видим за всички!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 13:41

Преди малко се засекох с Цонков и си поговорихме. Зададох му няколко въпроса, които ни интересуват.
Първо: Гошо до една седмица започва тренировки. Бил добре и се движел с тях.
Второ: Фо Поре наистина имал футболна болест и по всяка вероятност до края на сезона няма да играе. Ако заиграе след това, не се знае къде.
Трето: В нападение всички надежди са свързани с Арно. От него очакват много. Смята, че проблемът в момента е нападението и затова всички се радват, че Арно бързо навлиза във форма.
Четвърто: Очакват израстване при Юсеф, вече показва доста неща, но 3 месеца въобще не е пипал топка и все още това се чувства. Смята, че ще го налагат на левия бек и ще успее да запълни дупката.
Пето: С влизането на Гошо и Трифонов, и с Юсеф на бека, според него, защитата ще се укрепи и остава проблемът с нападението.
Очакват с нетърпение да видят как ще заиграят един до друг Уатара и Арно.
Шесто: Дано да няма повече контузии.
Последните му думи: В момента сме много, много слаби.
Последна промяна от k.dimitrov на 02 апр 2013 19:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2013 14:22

k.dimitrov написа:Преди малко се засекох с Цонков и си поговорихме. Зададох му няколко въпроса, които ни интересуват.
Второ: Фо Поре наистина имал футболна болест и по всяка вероятност до края на сезона няма да играе. Ако заиграе след това не се знае къде.
Трето: В нападение всички надежди са свързани с Арно. От него очакват много. Смята, че проблемът в момента е нападението и затова всички се радват, че Арно бързо навлиза във форма.
Четвърто: Очакват израстване при Юсеф, вече показва доста неща, но 3 месеца въобще не е пипал топка и все още това се чувства. Смята, че ще го налагат на левия бек и ще успее да запълни дупката.
Пето: С влизането на Гошо и Трифонов, и с Юсеф на бека, според него, защитата ще се укрепи и остава проблемът с нападението.

Седмо ... тъкмо когато Арно влезе в кондиция за цял мач , ще дойде лятната разпродажба ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2013 15:36

grud написа:Не разбирам нищо от кондиционна подготовка, но както пише и колегата по-горе, миналата година как играхме...... ееех. Ама по мое мнение с което не ангажирам никого, лани имахме повече чуждестранни футболисти (и то какви) които са се изграждали в чужбина (където явно разбират от тези неща) нямаха проблем с физиката и играеха от първата до послената минута на 100% ( ако искаха). А сега почти нямаме чужденци..... и резултата и видим за всички!

Напълно съм съгласен с това мнение.
И какво излиза че чужденците са научени още в детските си години да играят по този начин,а тука бг. футболистите се опитват да ги научат като влязат в мъжките отбори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 19:12

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Преди малко се засекох с Цонков и си поговорихме. Зададох му няколко въпроса, които ни интересуват.
Второ: Фо Поре наистина имал футболна болест и по всяка вероятност до края на сезона няма да играе. Ако заиграе след това не се знае къде.

Седмо ... тъкмо когато Арно влезе в кондиция за цял мач , ще дойде лятната разпродажба ;)

Арно няма да бъде продаван, освен това, дотогава ще израстнат и Милчо, а и Живко.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 апр 2013 21:44

ТрендаФил Терзийски напусна Черноморец още при идването на Георги Василев , тъй чи не знам защо го коментирате въобще
Отделно при него се е наблягало и доста на 8-) "витаминозното възстановяване"
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”