subzero написа:Пичуи,аре да пийте по една-две бирички и заради мен,а?!И да пикайте заради мен край магистралата,и да викате заради мен.Аз ще ви гледам по ТВ-то и ще ви се радвам!Айдеее,акулиииии!!!!
Aз съм с другите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Пичуи,аре да пийте по една-две бирички и заради мен,а?!И да пикайте заради мен край магистралата,и да викате заради мен.Аз ще ви гледам по ТВ-то и ще ви се радвам!Айдеее,акулиииии!!!!
ntodorov написа:subzero написа:Пичуи,аре да пийте по една-две бирички и заради мен,а?!И да пикайте заради мен край магистралата,и да викате заради мен.Аз ще ви гледам по ТВ-то и ще ви се радвам!Айдеее,акулиииии!!!!
Aз съм с другите.Каквото правят те такова ще правя и аз.
...Обещавам.
Искам си Акаунта написа:ntodorov написа:subzero написа:Пичуи,аре да пийте по една-две бирички и заради мен,а?!И да пикайте заради мен край магистралата,и да викате заради мен.Аз ще ви гледам по ТВ-то и ще ви се радвам!Айдеее,акулиииии!!!!
Aз съм с другите.Каквото правят те такова ще правя и аз.
...Обещавам.
баси ... само аз няма да го гледам мача никъде
[/center]cena62 написа:petkan написа:Ако въпросът ти е провокиращ, ти признавам - не можем да си мерим пишките с васПо-напред сте с матряля. Ама знае ли човек, както е тръгнала работата може някой ден и ние да го извадим голям
![]()
Ако питаш сериозно - не знам. Някой от агитката може да ти отговори вероятно.
Е колко да сме били най-много 40/50 , това е , колкото и да не е за казване
[/center]Muscarin написа:Жалко, че бихте толкова път! Все пак евала, че дойдохте! Поздрави от Пловдив!
ntodorov написа:Muscarin написа:Жалко, че бихте толкова път! Все пак евала, че дойдохте! Поздрави от Пловдив!
Жалко, че загубихме, но не съжалявам за "бития" път. Бяхме страхотна компания, пихме ви бирата ( тъмно столично, не Каменица), запознахме се с готини Пловдивчани и се прибрахме. Дойдохме, като аслани и се прибрахме, като посра*ни, но пък имахме ново запознанство.
ntodorov написа:Muscarin написа:Жалко, че бихте толкова път! Все пак евала, че дойдохте! Поздрави от Пловдив!
Жалко, че загубихме, но не съжалявам за "бития" път. Бяхме страхотна компания, пихме ви бирата ( тъмно столично, не Каменица), запознахме се с готини Пловдивчани и се прибрахме. Дойдохме, като аслани и се прибрахме, като посра*ни, но пък имахме ново запознанство.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта