Converse написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Забравих да си дам оценките - пасивни бекове, с изключение на 2-3 влизания на Старокин, прекалено страхливи халфове - Андре го нямаше, а за Паланков съм си казвал мнението, че не става за отборът, колкото и да ме плюете после... Борел спаси всичко, що можа да бъде спасено - остава му несигурността обаче в центриранията, Траян трябваше да е на терена 90 мин, защото се видя, че сме много слаби точно при тези центрирания! Лис беше наистина неоткриваем на терена, Савио имаше прекалено много желание за самодоказване и игра почти винаги на ръба на правилата (тук естествено се очаква да кажа трагичните отсъждания на съдията, нереалните 90% от засади, които вдигнаха 2 лайнсмени -единия позна 20%, а този от далечната страна нямаше правилно вдигната засада... И всяко подбутване беше свирено фал...Ех къде си Премиършип?) Андонов беше най-добър според мен, тъй като Хайри като централен защитник, заедно с Терзиев носят вина за всичките изтръпващи моменти при центриранията. Това е, дано не съм ядосал някой!
Оценки ??? Безумно съдийство - непоказани 3 червени картона , един куп грешни отсъждания . Единствено Сакалиев от 22-та на терена се опитваше да играе футбол ... донакъде и Крумов , който необяснимо беше заменен . От Черноморец мога да "отлича" само Насерейко ли беше - 1-ца по 10 балната система . Единственото с което ще го запомня е това , че не беше изгонен ... но и там заслугата е повече на съдията .
Conan, ти ли си ?
Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Според мен скоро ще си върнеш акаунта. Преди месец беше станало същото и с Parmalat. 
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Converse написа:Според мен скоро ще си върнеш акаунта. Преди месец беше станало същото и с Parmalat.
При мен е от миналата година . Ама все не ми оставаше време да седна пред компа
Re: Оценки: Академик - Черноморец
Капитана написа:Здравейте! Мисля да започна с такава тема и се надявам да не е срещу правилата на форума. Дайте вашите оценки за играчите на Черноморец в мача. Ето моите:
Борел - 5
Неуверен, глупав жълт картон. Вратарят играе много важна роля за увереността и самочувствието на защитата.
Филипов - 5
Очевидно не е готов за А група. Добре ще е, обаче да получава минути при домакински мачове срещу по-скромни отбори.
Терзиев - 6
Сравнително стабилен и без много грешки. Нулев принос при изнасяне на топката.
Хайри - 7
Свърши много работа и захапа здраво (персонално) Сакалиев, след като се видя, че Филипов издиша срещу него. Помогна на няколко пъти за изнасяне на топката.
Старокин - 7
Един от малкото, който няма от какво да се срамува в този слаб мач. Като цяло си изпълни задачите.
Паланков - 4
Кошмарна форма. Зачудвам се дали не са това и пълните му възможности. Дори и да е опорен халф, той все пак трябва да може даде поне един точен пас.
Крумов - 7
Направи няколко добри пробива. Изкара жълт (задължителен червен) картон на Бомфин, но трябваше да играе по-прибран поради наличието на дебютант зад гърба му.
Андре - 5
Поредният халф в ужасна форма. Няма как да не е така при условие, че няма кой знае каква конкуренция на неговия пост. Заспал е в зимен сън.
Андонов - 7
Изключително полезен и то не само заради гола, но и борбата и раздаването. Голът му беше много майсторски.
Савио - 6
Вижда се, че е тактически грамотен. Покрива голям периметър, но му липсват игрови минути. Изостава в определени ситуации, но при него има надежда за подобрение. Трябва да благодари на съдията, че не го изгони. Моята прогноза е, че той ще е готов за мача с Левски и ще закове бека им за целия мач в полето им.
Мутийс - 6
Чудесен за контра-атаки, но в такива мачове с борба в наказателното поле беше добре покрит от Бонфим и Мбемба. Доказателство на думите ми е играта му през втората част, когато Академик прибра и халфовете си в защита и Мутийс изчезна.
Койта - 6
Здрава борба. Задължително трябваше да започне от началото на мача и да си разменят местата със Савио. При отворен мач Мбемба ще попадне от грешната страна и нещата за вратарят стават лоши.
Тошев - 5
Незабележим. Наложи му се да играе в халфовата линия, тъй като нападателите станаха повечко и се загуби.
Дянков
Игра прекалено малко за оценка, но тук оценката отива при Велков - 1.
Добре дошъл във форума, колега!
Доста справедливи оценки си дал.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
О, Конан, къде се губиш бре, юнак?
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта
Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.
Както и да е - бият или не - това е нашия отбор и ние си го обичаме, но имаме право и да изискваме от играчите да се раздават повече за клуба.
Нова седмица - нов мач - нов късмет....Да видим какво ще ни донесе той
Както и да е - бият или не - това е нашия отбор и ние си го обичаме, но имаме право и да изискваме от играчите да се раздават повече за клуба.
fred написа:Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.
Препоръчвам на всички фенове на Черноморец да седнат в сектор В, защото се готви грандиозна хореография с вдигане на синьо-бели картончета за мача срещу цска.
[center]
[/center]
[/center]Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Converse написа:fred написа:Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.
Препоръчвам на всички фенове на Черноморец да седнат в сектор В, защото се готви грандиозна хореография с вдигане на синьо-бели картончета за мача срещу цска.
И аз така чух - около 2500 картончета щяло да има - така ли е?
Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки. 
[center]
[/center]
[/center]Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група
Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки.
Страхотно. Там съм. Препоръчвам на всички фенове да се присъединят и да подкрепим мощно любимия отбор срещу шопите!