Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) 24 февруари от 17:30

Мнениеот subzero » 25 фев 2014 13:54

Съгласен съм с всичко написано от хер Фюрер,относно мача.
Хайл. :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 14:06

subzero написа:Съгласен съм с всичко написано от хер Фюрер,относно мача.

Много бързо се съгласяваш Данчо. :P
Аз не съм съгласен обаче в частта с Фонсека.
Та това ни беше единствения футболист, който "дишаше" след последния съдийски. Да. Имаше брак и при него, не успя да вкара
от наглед лесна позиция, но пък го направи по-нататък. Фонсека дори смея да твърдя, че беше най-полезния ни играч барабар със Славчо Шоколада и Траян Траянов...В поуста на Миро бих заменил Фонсека с Крум. На няколко пъти Крум си оставаше човека ( Тони Силва през второто )сам и то на 20 метра от себе си. Така падна и първия гол във вратата ни, когато на Крум не му стигнаха хем време, хем отскок за да компенсира голямата си дистанция от Силва.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2014 14:09

Крум ако беше чул какво му се подвиква цял мач от хората по трибуните(да не си оставя зоната) ама на. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 14:11

ivan56 написа:Крум ако беше чул какво му се подвиква цял мач от хората по трибуните(да не си оставя зоната) ама на. :lol:

...и Херо, ако ни беше чул да сменя Ванчо, ама - пак на. :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2014 14:12

Ша ма извинявате ама бекуе или както ме е там името освен че беше единствения с по тъмна кожа аз с друго не го запомних.
Фюрера чак ме озадачава какво е видял в него. :?
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2014 14:14

ntodorov написа:
ivan56 написа:Крум ако беше чул какво му се подвиква цял мач от хората по трибуните(да не си оставя зоната) ама на. :lol:

...и Херо, ако ни беше чул да сменя Ванчо, ама - пак на.

Ванчо жив умрял трябва да е на терена,все пак е най,най
[offtopic]високия и млад играч :mrgreen:[/offtopic]
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 14:23

ivan56 написа:Ша ма извинявате ама бекуе или както ме е там името освен че беше единствения с по тъмна кожа аз с друго не го запомних.
Фюрера чак ме озадачава какво е видял в него. :?

Каквото всеки уважаващ себе си фюрер може да види в един "тъмнокож". :mrgreen:
[offtopic]На мен ми хареса Ванка. Хареса ми, че е работлив, изглежда страшен, а на фона на Милен Василев изглеждаше, като от филм на ужасите...Пък с друго, като не можем поне с таквиЗ людя да си плашим съперниците. Иначе Бекуе не си свърши работата на поста, където игра, но пък показа малко борба - нетипична за футбалери с такъв кожен нюанс на тъмното, преследваше съперника и гонеше топката до край, но толкоЗ. Имай предвид обаче, че и аз станах малко извратен с новите си критерии за БГ футболист. Няма ли лакти, нокти, зъби, борба с туш, натискане и мачкане по противника, ако ще и на Меси техниката да има - не ме вълнува вече. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 14:47

BRF написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Тъпа загуба , ЦСКА ако някой си мисли ,че са по силни от нас - да се гръмне

:lol: За този мач ли говориш или по принцип :? ?Ако е първото-виж резултата,ако е второто виж класирането!

Нито резултата от снощи, нито класирането към момента комуникират с реалността...
Ние сме моралните победители и това ни стига. :?
[offtopic]Всичко останало е фарс, игра на съдбата, прищявка на късмета или ефект на облъчването от цифровия ефир.
Вие може да сте получили положително цифрово изражение от снощния мач, но
не сте получили оная ерекция, която всеки морален победител или потвърден нещастник може да получи, когато губи в последната минута. :twisted:
А последно време на нас ни се случва толкова често, редовно и естествено, колкото смяната на деня с нощта.
ТъЙ, че вас вече ви забравяме ( освен, ако не искате да оставите някой лев по случая Платини ) и се насочваме към следващия ни обект за очаквана ерекция.[/offtopic]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 фев 2014 15:15

Тези имаха голям късмет и ги изтървахме накрая , но следващите два мача бием.
След това във втората седмица каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 фев 2014 20:34

ntodorov написа:
subzero написа:Съгласен съм с всичко написано от хер Фюрер,относно мача.

Много бързо се съгласяваш Данчо. :P
Аз не съм съгласен обаче в частта с Фонсека.
Та това ни беше единствения футболист, който "дишаше" след последния съдийски. Да. Имаше брак и при него, не успя да вкара
от наглед лесна позиция, но пък го направи по-нататък. Фонсека дори смея да твърдя, че беше най-полезния ни играч барабар със Славчо Шоколада и Траян Траянов...В поуста на Миро бих заменил Фонсека с Крум. На няколко пъти Крум си оставаше човека ( Тони Силва през второто )сам и то на 20 метра от себе си. Така падна и първия гол във вратата ни, когато на Крум не му стигнаха хем време, хем отскок за да компенсира голямата си дистанция от Силва.

Не мога да се съглася. Райков примерно опатка повече червени от Райха край Сталинград. По който и фланг да мине,през него минаваха по-добрите атаки. Това прави смяната му още по-странна. И то с Джуджето. Херо сбърка състава,сбърка и смените. И не за пръв път.
Има и хубава страна. Ако несвирения картон и резултата бяха в наша полза,сега щяхме да слушаме за директиви,извънземни и световни конспирации. А ние мълчим. И така трябва.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”