КБ: Локо София - Черноморец Краен резултат 3-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: КБ: Локо София - Черноморец Краен резултат 3-2

Мнениеот k.dimitrov » 16 дек 2012 12:27

Искам си Акаунта написа:
„Изключително много съжаляваме за това, че отпаднахме. До 15-та минута имахме много ситуации, за да решим още първото полувреме мача“, коментира Чиликов.
„След това имам усещането, че точно когато трябваше да сме по-силни, ние започнахме да играем по-слабо и по нервно.“
„Честитим продължаването на Локомотив София, а ние гледаме напред. Предстои ни много работа по зимната селекция“
- интересно , че Чиликов нищо не споменава за някакви дузпи ;)

Ето ти друг сайт:
"Спорен момент минута преди края на първата част създаде напрежение. Съдията Станислав Тодоров остана безмълвен при събаряне на Уатара в наказателното на Локо, което предизвика бурните реакции на треньора на домакините Димитър Димитров - Херо."
Още един:
"В 43-ата минута пък изглеждаше, че Уатара е съборен в наказателното поле на Локомотив, но рефер №1 на 2012 г. Станислав Тодоров не даде дузпа за бургазлии и изкара извън нерви треньора им Димитър Димитров-Херо. Наставникът изрази бурни претенции към арбитъра с последния сигнал за първата част."

Е, може Чиликов да не спомена, но сигурно си разбрал защо той е отишъл на пресконференцията, ако беше Херо щеше да отнесе още няколко хиляди.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 дек 2012 15:25

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
„Изключително много съжаляваме за това, че отпаднахме. До 15-та минута имахме много ситуации, за да решим още първото полувреме мача“, коментира Чиликов.
„След това имам усещането, че точно когато трябваше да сме по-силни, ние започнахме да играем по-слабо и по нервно.“
„Честитим продължаването на Локомотив София, а ние гледаме напред. Предстои ни много работа по зимната селекция“
- интересно , че Чиликов нищо не споменава за някакви дузпи ;)

Ето ти друг сайт:
"Спорен момент минута преди края на първата част създаде напрежение. Съдията Станислав Тодоров остана безмълвен при събаряне на Уатара в наказателното на Локо, което предизвика бурните реакции на треньора на домакините Димитър Димитров - Херо."
Още един:
"В 43-ата минута пък изглеждаше, че Уатара е съборен в наказателното поле на Локомотив, но рефер №1 на 2012 г. Станислав Тодоров не даде дузпа за бургазлии и изкара извън нерви треньора им Димитър Димитров-Херо. Наставникът изрази бурни претенции към арбитъра с последния сигнал за първата част."

Е, може Чиликов да не спомена, но сигурно си разбрал защо той е отишъл на пресконференцията, ако беше Херо щеше да отнесе още няколко хиляди.

Ники , и 15 сайта да ми цитираш ... аз бях на стадиона и видях положението .За разлика от тези по сайтовете които копи-пестват един от друг . Виждал съм и поне още 100 такива положения в различни първенства ( включително световни и европейски ) , в които вместо дузпа се оставя играта да продължи . Но е едновременно тъпо , смешно и жалко , да се търси причината в съдията за провала . Особено когато никой от щаба на Черноморец повдига въпроса . Всеки който е бил на мача видя - 7 чисти голови положения за 20 мин ... и след това само 1 за 70 минути . Черноморец доигра тези 70 минути с не повече от 20% от показаното преди това . Мен лично ме досрамя да гледам този цирк до края и си тръгнах . Такова явно нежелание за игра не бях гледал от години .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 дек 2012 15:41

Мисля, че спора е напълно излишеш. Това се е случило в 44-та минута, а нашите са имали цели 78 минути (+5 допълнителни), за да си вземат мача и едва ли точно тази дузпа е била решаваща. Стига сте се дърляли. Само да попитам - Преслав как се представи според вас, защото спортните сайтове само отбелязват, че е влязъл като смяна в началото на второто полувреме, а впоследствие нито дума за него? Питам, защото в трети мач срещу Локо Сф (бившият му отбор) играта му ми изглежда меко казано съмнителна :(
Само да поясня. Аз съм последният човек, който вярва в уговорки и конспирации, но в случая нещата много ми намирисват.
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 дек 2012 15:56

Въпросът не е колко са пропуснали и как са играли. Въпросът е имаше ли дузпа и трябваше ли да се свири. Понякога с една дузпа се печели мач от отбора, защитавал се цял мач. Преди малко говорих със съдия. Думите му бяха, че в момента им дават право, ако има явна дузпа, тя да не се свири, при положение, че топката попадне в състезател, който е в много по-изгодна ситуация от изпълнението на дузпа. Е, Траян не беше в такава, на ъгъла на пеналта. Херо достатъчно ясно показа, че има претенции за дузпа. Протестът му на почивката бе явен. Затова и не отиде на пресконференция. Какъв е смисълът за претенции след мача, нищо не се променя, само настройваш съдиите срещу себе си и срещу отбора. А и не е невъзможно да бъде отново наказан, ако има претенции.
Последна промяна от k.dimitrov на 16 дек 2012 16:20, променено общо 2 пъти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 дек 2012 16:02

Второто полувреме по нищо не се отличаваше от мача през пролетта. Локомотив се затвориха, лежаха, симулираха, а нашите потънаха в еднообразие. Не знам каква е причината, или нямаха въздух, или психически бяха затормозени. Това трябва да го решават треньорите. Но една отбелязана дузпа в 44-та минута щеше да промени развитието на мача по-нататък.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 дек 2012 16:53

k.dimitrov написа:Второто полувреме по нищо не се отличаваше от мача през пролетта. Локомотив се затвориха, лежаха, симулираха, а нашите потънаха в еднообразие. Не знам каква е причината, или нямаха въздух, или психически бяха затормозени. Това трябва да го решават треньорите. Но една отбелязана дузпа в 44-та минута щеше да промени развитието на мача по-нататък.

Eто за това става въпрос. Защо се получава така, че срещу един и същ противник, който в миналото първенство не се бореше за нищо, а в настоящето купата едва ли му е приоритет, ние се дъним така глупашки!? Това ме притеснява. Играем ли честно наистина?
От присъствалите на стадиона само Миро се е опитал да даде някакви персонални оценки на участвалите в мача. Някой друг няма ли да го направи, да видим и друга гледна точка? Разбирам, че след такъв краен резултат едва ли на някой му се пише, но влезте в положението и на тези, които по уважителни причини не са успели да присъстват на мача :( и отделете някоя минутка за това благородно дело ;)
[offtopic]Капитана се покри :([/offtopic]
[offtopic]Нейчо?????[/offtopic]
Последна промяна от petkan на 16 дек 2012 17:11, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 дек 2012 17:07

k.dimitrov написа:Въпросът не е колко са пропуснали и как са играли. Въпросът е имаше ли дузпа и трябваше ли да се свири. Понякога с една дузпа се печели мач от отбора, защитавал се цял мач. Преди малко говорих със съдия. Думите му бяха, че в момента им дават право, ако има явна дузпа, тя да не се свири, при положение, че топката попадне в състезател, който е в много по-изгодна ситуация от изпълнението на дузпа. Е, Траян не беше в такава, на ъгъла на пеналта. Херо достатъчно ясно показа, че има претенции за дузпа. Протестът му на почивката бе явен. Затова и не отиде на пресконференция. Какъв е смисълът за претенции след мача, нищо не се променя, само настройваш съдиите срещу себе си и срещу отбора. А и не е невъзможно да бъде отново наказан, ако има претенции.

Ники , Траян беше на чиста позиция . Беше горе -долу на мястото откоето Уатара изпусна положението си . Е как на Уатара е било чисто голово положение , а на Траян да не е . Траян дори го изигра по-добре , защото само късмета му попречи при удара . Пак казвам ... и аз на негово място щях да стрелям . Защото дузпите се изпускат , а Трян дори имаше време да си избере позиция за удар ( с по силния си десен крак ) . Пак те питам , защо не казваш нищо за положението в което Локо София претендираха за дузпа ?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 дек 2012 17:23

petkan написа:Мисля, че спора е напълно излишеш. Това се е случило в 44-та минута, а нашите са имали цели 78 минути (+5 допълнителни), за да си вземат мача и едва ли точно тази дузпа е била решаваща. Стига сте се дърляли. Само да попитам - Преслав как се представи според вас, защото спортните сайтове само отбелязват, че е влязъл като смяна в началото на второто полувреме, а впоследствие нито дума за него? Питам, защото в трети мач срещу Локо Сф (бившият му отбор) играта му ми изглежда меко казано съмнителна :(
Само да поясня. Аз съм последният човек, който вярва в уговорки и конспирации, но в случая нещата много ми намирисват.

Преслав се включи с желание . Дори може да се каже , че беше най-силно играещия нападател на Черноморец след влизането си . Дотолкова , доколкото спечели повече високи топки , отколкото всички останали играчи на Черноморец в атака взети заедно . Проблема беше , че нямаше кой да го подкрепи . Връщаше се да пресира играчите на Локо при изнасянето им на топката .
За мен остана загадка , защо беше изваден Румен Трифонов . На практика това остави отбора без играч в лявата зона. Венци , Боли и Уатара се сбиха в центъра на 3-4 метра зад Преслав . И на практика , атаките на Черноморец се изразяваха или балонни топки към Преслав , или в пасове към Дани Младенов в дясната , заледена половина на терена . Като добавим и факта , че Боли след 17-та минута беше абсолютен фигурант на терена ... но доигра мача .

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 дек 2012 17:23

petkan написа:Мисля, че спора е напълно излишеш. Това се е случило в 44-та минута, а нашите са имали цели 78 минути (+5 допълнителни), за да си вземат мача и едва ли точно тази дузпа е била решаваща. Стига сте се дърляли. Само да попитам - Преслав как се представи според вас, защото спортните сайтове само отбелязват, че е влязъл като смяна в началото на второто полувреме, а впоследствие нито дума за него? Питам, защото в трети мач срещу Локо Сф (бившият му отбор) играта му ми изглежда меко казано съмнителна :(

Преслав от всички нападатели беше най големия фигурант.За сетен път се убеждавам че не става.От толкова високи топки не взе нито една.Играта му хич не е съмнителна толкова си може.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 дек 2012 17:38

petkan написа:
k.dimitrov написа:Второто полувреме по нищо не се отличаваше от мача през пролетта. Локомотив се затвориха, лежаха, симулираха, а нашите потънаха в еднообразие. Не знам каква е причината, или нямаха въздух, или психически бяха затормозени. Това трябва да го решават треньорите. Но една отбелязана дузпа в 44-та минута щеше да промени развитието на мача по-нататък.

Eто за това става въпрос. Защо се получава така, че срещу един и същ противник, който в миналото първенство не се бореше за нищо, а в настоящето купата едва ли му е приоритет, ние се дъним така глупашки!? Това ме притеснява. Играем ли честно наистина?
От присъствалите на стадиона само Миро се е опитал да даде някакви персонални оценки на участвалите в мача. Някой друг няма ли да го направи, да видим и друга гледна точка? Разбирам, че след такъв краен резултат едва ли на някой му се пише, но влезте в положението и на тези, които по уважителни причини не са успели да присъстват на мача :( и отделете някоя минутка за това благородно дело ;)
[offtopic]Капитана се покри :([/offtopic]
[offtopic]Нейчо?????[/offtopic]

Ще се радвам на разбора на Капитана за мача ( ако направи такъв ) . Нейчо не можа да присъства по уважителни причини ... Пък аз ще повторя - не може да се предаде с думи случилото се . Пълна доминация първите 20 минути , 7 голови положения ( 5 от тях ситуация сам срещу вратаря ) ... и след това тотален срив в играта . И за 70 минути , само гредата на Траян . Подобно поведение трудно се обяснява . Разбирам да подцениш мача и въобще да не направиш добър мач . Или отсъжданията на съдията да ти пречиш да играеш . Отделно Локо София започнаха да откровено да бавят играта последните 25 минути. Но явно и на тях не им се лежеше на замръзналата земя , защото за целия мач имаше не повече от 7-8 случая техен играч да лежи на терена .

Върни се в “Черноморец”