Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Мнениеот B3ATS » 11 дек 2011 21:29

gamaun написа:
caci написа:Ще му е невъзможнно,ако всичко се решава на терена.

Ако всичко се решаваше на терена, битката за титлата щеше да е между "Лудогорец" и "Черноморец", а ЦСКА и "Левски" щяха да са в златната среда.

+1 :mrgreen:

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 11 дек 2011 21:30

Ако всичко се решаваше на терена и беше почтено, сегашния Черноморец нямаше да съществува ! ! !
Това е клуб създаден чрез измама и с нефутболна цел - заграбване на общински имоти.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 дек 2011 21:56

pisna_mi написа:Ако всичко се решаваше на терена и беше почтено, сегашния Черноморец нямаше да съществува ! ! !
Това е клуб създаден чрез измама и с нефутболна цел - заграбване на общински имоти.

Прегледай си пак написаното. На футболния терен Херо, Асис, Жужу, Фо Поре, Анисе и сие. няма как да заграбят Общинските имоти. Явно нещо друго имаш предвид, което пък няма нищо общо със заглавието на темата.
ПС: Хванал си се в грешното при това дебело подчертано от теб изречение. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 дек 2011 22:19

ntodorov написа:
pisna_mi написа:Ако всичко се решаваше на терена и беше почтено, сегашния Черноморец нямаше да съществува ! ! !

Прегледай си пак написаното. На футболния терен Херо, Асис, Жужу, Фо Поре, Анисе и сие. няма как да заграбят Общинските имоти. Явно нещо друго имаш предвид, което пък няма нищо общо със заглавието на темата.

Що бе ... ако разбием поста му на части ще се получи следното
1. "Ако всичко се решаваше на терена и беше почтено, сегашния Черноморец нямаше да съществува ! ! !" - факт . Ако Общината ( Йоан ) , беше действала почтено и не беше развалила незаконно ( Решение на 5 членен състав на ВКС ) концесията на Дражев , този Черноморец нямаше да го има . Според показваното на терена в онзи момент , отбора щеше да е асансьор между "А" и "Б" група .
2. "Това е клуб създаден чрез измама" - не отговаря на истината . Клуба е създаден напълно според законодателството на РБ . Ако всичко беше почтено - нямаше да има такъв клуб . Според показваното на терена, клуба си заема полагащото му се място .
3. "с нефутболна цел - заграбване на общински имоти" - факт . Създаването на клуба , само по себе си е законно , макар да няма нищо общо с почтеността . Но не съществуваше никакво законово основание ( пак според решението на ВКС ) концесията на Дражев да бъде развалена , нито пък беше необходимо да се апортира стадиона и земята в новия клуб . Реално към момента , нито стадиона , нито земите са собственост на общината , дружеството има към днешна дата около 40 млн. лева реализирана загуба , от които над 12 млн лева дългове към юридически и частни лица .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 дек 2011 22:38

Captain Stottlemeyer написа:Мечтите са безплатни....Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. ;)

и пето - да завиждаш !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 дек 2011 23:17

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:

Що бе ... ако разбием поста му на части ще се получи следното
1. "Ако всичко се решаваше на терена и беше почтено, сегашния Черноморец нямаше да съществува ! ! !" - факт . Ако Общината ( Йоан ) , беше действала почтено и не беше развалила незаконно ( Решение на 5 членен състав на ВКС ) концесията на Дражев , този Черноморец нямаше да го има . Според показваното на терена в онзи момент , отбора щеше да е асансьор между "А" и "Б" група .
2. "Това е клуб създаден чрез измама" - не отговаря на истината . Клуба е създаден напълно според законодателството на РБ . Ако всичко беше почтено - нямаше да има такъв клуб . Според показваното на терена, клуба си заема полагащото му се място .
3. "с нефутболна цел - заграбване на общински имоти" - факт . Създаването на клуба , само по себе си е законно , макар да няма нищо общо с почтеността . Но не съществуваше никакво законово основание ( пак според решението на ВКС ) концесията на Дражев да бъде развалена , нито пък беше необходимо да се апортира стадиона и земята в новия клуб . Реално към момента , нито стадиона , нито земите са собственост на общината , дружеството има към днешна дата около 40 млн. лева реализирана загуба , от които над 12 млн лева дългове към юридически и частни лица .

Е да де. Но тук в тази тема идеше реч само за Херо, мечтата му и сегашния тим...Иначе ние българите сме царе по разбиването на мечти. :oops:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 дек 2011 23:33

Всъщност - тъжната ирония е , че след като успя ( или почти ) да унищожи Черноморец Бургас , Спартак Варна , Нефтохимик и Черноморец Поморие , събев се готви да направи същото и с мечтата на Херо .

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 дек 2011 03:35

Искам си Акаунта написа:Всъщност - тъжната ирония е , че след като успя ( или почти ) да унищожи Черноморец Бургас , Спартак Варна , Нефтохимик и Черноморец Поморие , събев се готви да направи същото и с мечтата на Херо .

Конан,бъркаш се,има голяма разлика между унищожи и оттегли се от издръжката,защото ако ги беше унищожил тези клубове нямаше да ги има на футболната карта на Бг,а както виждаш всички до един все още са там,въпреки Събев.Колкото до Херо,нашето желание е той да оздраве напълно,а от там насетне каквото сабя покаже 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 09:22

Напълно споделям написаното от Девоиан. Едно е да се оттеглиш от финансирането, друо е да закриеш някой или нещо. А нашето желание, и напълно в тон с темата е Херо да се излекува (на първо място), а оттам - каквото сабя покаже, пък дай Боже отбора има постоянно финансиране. Оттам натам Херо си знае работата 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2011 09:44

Аз пък продължавам все повече и повече да се оплитам в юридически казуси, проблеми, далавери и прочие нещица, които омаловажават успехите Херо-ви. Може такава да ми е натурата и сигурно не съм прав, ама имам склонността бързо да се ориентирам и пренастройвам, защото живота ми изтича през пръстите докато гоня Михаля, старата котва, миналото и старите абревиатури пред марката Черноморец...Може би и аз щях да съм непримирим, ако имах силата, властта, финансовите възможности или интереси да наредя пъзелчето "Бургаски футбол", както ми се ще на мен. И понеже съм безсилен и с идеи без покритие да променя старото статукво се задоволявам да поддържам отбора си игнорирайки от съзнанието си кой му е собственик, защо е той, какви терени ще си вземе, какво следва и какво е било...За мен към този момент Черноморец е Херо и дружинката му, а ако се "съхранят" заедно мечтите Херо-ви могат да бъдат реалност, ако ли не - виновни са "другите" фактори.

Върни се в “Черноморец”