Емоцията от форумния мач в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Емоцията от форумния мач в Бургас

Мнениеот subzero » 14 ное 2011 17:18

Е много хубаво,и кво сега-ходихте на мач всички заедно и ся си лафите тука да ни дразните нас-ангажираните!!! Ей за това сте пили Гинес и сте стояли на открита покривна конструкция,за да ви е поне малко гадно!!! То пълно щастие няма-сигурно и момичетата от кетъринга са били лели!!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 ное 2011 20:15

subzero написа:Е много хубаво,и кво сега-ходихте на мач всички заедно и ся си лафите тука да ни дразните нас-ангажираните!!! Ей за това сте пили Гинес и сте стояли на открита покривна конструкция,за да ви е поне малко гадно!!! То пълно щастие няма-сигурно и момичетата от кетъринга са били лели!!! ;)

Другия път с нас. :) Ангажиментите ги забравяш...Този път нямаше момичета на кетъринга, а жени на по 24 - 25 години :mrgreen: ...Слаба организация. :mrgreen:
ПС: Някой ще ми каже ли последно, какво е името на страничния съдия обхождащ с флагче в ръка тъч линията откъм южната козирка. Напъва ме някакво неистово и първично любопитство. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 ное 2011 15:29

Само да допълня, че и аз бях на форумния мач с Лудогореца. Между другото се събудих в 17:30, облякох се взех такси и към стадиона. Оказа се че шофьора ром обърка пътя от Борисовата и зави по Сан Стефано наляво към автогара запад....После се оказах 1вия му клиент и остатъка до 20 лева взех на жълтици...На 3тия портал след дълго чакане на опашка се оказа че с карти се влиза само на 1ви вход. Както и да е, след кратка суматоха намерих останалите членове на форумната банда и се настаних на студената седалка. Изгледахме заедно мача, личеше си че си допадаме и сме готини пичове, на полувремето вицове-мицове и довършихме при Картаго в Сарафово. Очевидно имахме доста теми за които да си говорим, та говорехме един през друг. Много интелигентни пичове сме били тука в тоя форум се оказа. Всички сме отбор юнаци. Само не разбрах авера на нтодоров спомена, че много съм го дразнел с писанките си, но предполагам че става въпрос за дразненките ми с мазут и нефтохимик1962. Както и да е де - лични извинения на всички които съм засегнал с това което съм написал. Пийс!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 ное 2011 15:32

ntodorov написа:
subzero написа:Е много хубаво,и кво сега-ходихте на мач всички заедно и ся си лафите тука да ни дразните нас-ангажираните!!! Ей за това сте пили Гинес и сте стояли на открита покривна конструкция,за да ви е поне малко гадно!!! То пълно щастие няма-сигурно и момичетата от кетъринга са били лели!!! ;)

Другия път с нас. :) Ангажиментите ги забравяш...Този път нямаше момичета на кетъринга, а жени на по 24 - 25 години :mrgreen: ...Слаба организация. :mrgreen:
ПС: Някой ще ми каже ли последно, какво е името на страничния съдия обхождащ с флагче в ръка тъч линията откъм южната козирка. Напъва ме някакво неистово и първично любопитство. :mrgreen:

Хихихи колко обиколно питаш дали е беше от мъжки род или от женски, тъй като в района на млечните жлези беше бая разцъфнал....

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 ное 2011 15:34

Картаго е голям талант между другото и свири много добре. Много готин домакин е и препоръчвам скоро пак да се съберем при него. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 ное 2011 16:16

Калпазанчо. Не си разбрал Ицо. Той каза, че ПРЕДИ си го дразнел. Да - и най- вече с полемиките между "фалшивия" Нефтохимик 1962 (не Дизел, който много уважавам)и Мазут. В последствие той е усетил позицията ти...Ама тези неща ще ги решаваме друг път нейде на маса. :)
Калпазанчо, така и не получих отговор от някой как се казва страничния, който ти така неистово искаше да вкараш на канала за Годишен технически преглед. :mrgreen:
ПС: Тук е момента Ицо ( авера ми) все пак да се появи във виртуалния свят и да изкаже позицията си...Впрочем на кой пък му пука за позицията му :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 ное 2011 18:06

Твоя авер Ицо е пич и честно казано ми стана малко тъпо като ми го изтърси: ааа, ама ти ли си калпазанчо, ако знаеш колко много си ме дразнел... А съдийската 4ка е : ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД

СТЕФАН СПАСОВ Пк, ВЕНЦИСЛАВ ГАВРИЛОВ Сф, ВЕСЕЛИН МИШЕВ Сф,

4-ти ИВАН КИРИЛОВ Вн
И аз мисля че ще е яко ако се регне и се включи във форума.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 ное 2011 18:10

Между другото се обсъждаха много теми след мача в заведението на Картаго, което е много готино и е на много хубаво място, а с него се оказахме колеги в един бранш. От световните войни, през българския футбол, до играта на крикет и хубавата музика. Коментирахме и идеята да се събираме повече хора и по-начесто, та белким заформим нещо като бургаска футболна общност.Оказахме се и местни шовинисти и че обичаме всичко бургаско, а аз пих алкохол (малък ром) за пръв път от няколко години ако изключим чашата шампанско с която си жабуря устата по Нова година :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 ное 2011 18:29

калпазанчо написа:
ntodorov написа:

Хихихи колко обиколно питаш дали е беше от мъжки род или от женски, тъй като в района на млечните жлези беше бая разцъфнал....

Ти представяш ли си, ако някой ми беше отговорил, че се казва Анабел Грифит ( примерно) :roll: ...Пак щях да гледам неразбиращо, а загадката за пола му (женски или мъжки )щях да оставя за канала... :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 ное 2011 21:50

калпазанчо написа:Твоя авер Ицо е пич и честно казано ми стана малко тъпо като ми го изтърси: ааа, ама ти ли си калпазанчо, ако знаеш колко много си ме дразнел... А съдийската 4ка е : ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД

СТЕФАН СПАСОВ Пк, ВЕНЦИСЛАВ ГАВРИЛОВ Сф, ВЕСЕЛИН МИШЕВ Сф,

4-ти ИВАН КИРИЛОВ Вн
И аз мисля че ще е яко ако се регне и се включи във форума.

Калпазанчо късно прочетох този твой поуст. Той Ицо е раздразнителен :mrgreen: Ама е душа. Аз си го познавам. Директен е до болка. Което е в главата му, това е и в устата му. И на мен се дразни, ама не моЙ ми се разсърди, винаги ми е уйдисвал на акъла. Банята ми направи болен, на мач в студовете идва, сега и таван ще ми направи... :lol: Последно: в Сарафово ме отнесе, на жена ми ме върна. За всичко това заслужава на гости да му ида... :mrgreen:
ПС: Още малко ще го почакам да се регне във форума.
ПС2: И все пак страничния е мъж...Венци или Веско. Вече няма значение. Любопитството ми беше захранено, а истината странна.

Върни се в “Черноморец”