Господа , както винаги мазута не пропуснаха възможността да се изцепът ....
Ние , които обичаме Черноморец ще си подкрепим Херо и сами . Няма нужда от подкрепата на онези с чалгаджииския манталитет , макар че точно на тях Херо е донесъл толкова много радост ...
И нещо много бързо ,го отписахте Херо , а нали знаете какво означава името му в превод от англииски ? Героите не се предават лесно , нищо , че имат по някога моменти на размекване , те са по скоро плод на сантименталност , а не на слабост !
Херо , още много победи ще изживееш със синия Бургас !
Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо
Отборът на Искър (Лакатник) подкрепи Херо

Преди днешната среща от VІ кръг на А ОФГ София-запад, между отборите на Искър Лакатник и Вихър Алдомировци, символичните домакини от Лакатник направиха жест в морална подкрепа на треньорът на Черноморец - Димитър Димитров - Херо, в борбата му с коварната болест.
Преди срещата футболистите се снимаха, хванали лист на който пишеше "ХЕРО - НИЕ СМЕ С ТЕБ".
Преди днешната среща от VІ кръг на А ОФГ София-запад, между отборите на Искър Лакатник и Вихър Алдомировци, символичните домакини от Лакатник направиха жест в морална подкрепа на треньорът на Черноморец - Димитър Димитров - Херо, в борбата му с коварната болест.
Преди срещата футболистите се снимаха, хванали лист на който пишеше "ХЕРО - НИЕ СМЕ С ТЕБ".
Вие или използвате всяка възможност да се заяждате,или просто умствения ви багаж е малък?На стадиона може и да има и 2000 фенове на Нефтохимик,но пък кой ще разбере,че са такива по телевизията например?В едно обединение на стадиона НИ щяха да са нашите знамена,нашите песни и скандирания.Всеки човек е свободен каквото иска да прави в свободното си време,никой от нас професията му не е Фен на Нефтохимик.Подкрепата ни към Херо бе оказана по специален начин,но ние няма да тръгнем да се правим на герои и да разпространяваме и рекламираме това което е направено.Може да го попитате лично.
И малко като допълнение от самия ФК Нефтохимик http://sport.burgas24.bg/296168.html
И малко като допълнение от самия ФК Нефтохимик http://sport.burgas24.bg/296168.html
-
NEFTOCHIMIC1962
- Контакти:
TV 7 - Курви! "Очакват се три агитки да подкрепят Херо, тези на Черноморец, Левски и Нефтохимик", те са тук на стадиона", каза репортерът на TV 7 преди началото на мача между отборите на Черноморец и Левски. Цялата общественост трябва да разбере, че феновете на Нефтохимик подрекпят Херо в борбата му за живота, но не подкрепят неговия клуб Черноморец. Лъжа е, че има фенове на Нефтохимик на стадиона, абсолютна лъжа!
Че кой ви е канил да идвате , вие сами си приписвате морални ценности ... , само че те не се вписват с чалгарския ви манталитет. Херо си го подкрепихме сами и то доста достойно , по мое скромно мнение .
- hristo1306
- Контакти:
[quote="El greco"]Че кой ви е канил да идвате , вие сами си приписвате морални ценности ... , само че те не се вписват с чалгарския ви манталитет. Херо си го подкрепихме сами и то доста достойно , по мое скромно мнение .[/quot
ти що не си гледаш твоята слабост Бала - мангала ??? Херо е НАШ за разлика от твоя МАНГАЛ
ти що не си гледаш твоята слабост Бала - мангала ??? Херо е НАШ за разлика от твоя МАНГАЛ
- Искам си Акаунта
Честно казано ... повдига ми се като ви чета "умотворенията" . И на едните , и на другите "фенове" . Направо се гордея , че не принадлежа към нито едната от двете групички . Защото сте такива - групички от по 50 човека ( най-много ) , които се изживяват като фенска маса . Едва ли има човек в Бургас , който да не иска Херо да пребори болестта . Евала на феновете на Левски , които без нарочни декларации , без една седмица празнословия по форумите , просто си издигнаха транспаранта . В подкрепа на човека който , доста често им е вгорчавал живота . Херо е титан , символ , слънце в понятието "бургаски футбол" . А вие ... вие сте просто влечуги , излязли да се попекат на лъчите му .
п.п Когато се говори за треньорската професия споменаването на имената на Херо и балъков в едно изречение , си е чиста гавра с всичко постигнато от първия .
п.п Когато се говори за треньорската професия споменаването на имената на Херо и балъков в едно изречение , си е чиста гавра с всичко постигнато от първия .
На какви ли не простаци съм се нагледал в живота си , ама ти hristo , не знам си колко си след това , ме изумяваш с всеки твой пост ..... Не знаех , че има толкова елементарни хора . Смятам , че мозъка в онова нещо наречено глава , при теб служи само за да пазиш равновесие . Аз ще подкрепя всеки един треньор на любимия ми отбор !
Херо , не ми е любимец , но той в този момент води моя отбор и аз ще застана зад него ! Херо е човек , който се нуждае от помощ и морално задължение е на всеки човек , който има възможност е да помогне , да го направи !
Боже , боже колко много прости хора има по тази земя .....
Херо , не ми е любимец , но той в този момент води моя отбор и аз ще застана зад него ! Херо е човек , който се нуждае от помощ и морално задължение е на всеки човек , който има възможност е да помогне , да го направи !
Боже , боже колко много прости хора има по тази земя .....
Пак ще се повторя,че ние Херо го подкрепихме по най-добрия възможен начин.Без излишна публичност,правене на ПР на гърба на мъката на него и семейството му,но напълно достатъчно за да му се напълни сърцето.Нека поне в този момент да не говорим за подкрепи,или пък за канения и тн.Вие сте поседните които ще ни изгоните от стадиона,решим ли да дойдем 
- hristo1306
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Честно казано ... повдига ми се като ви чета "умотворенията" . И на едните , и на другите "фенове" . Направо се гордея , че не принадлежа към нито едната от двете групички . Защото сте такива - групички от по 50 човека ( най-много ) , които се изживяват като фенска маса . Едва ли има човек в Бургас , който да не иска Херо да пребори болестта . Евала на феновете на Левски , които без нарочни декларации , без една седмица празнословия по форумите , просто си издигнаха транспаранта . В подкрепа на човека който , доста често им е вгорчавал живота . Херо е титан , символ , слънце в понятието "бургаски футбол" . А вие ... вие сте просто влечуги , излязли да се попекат на лъчите му .
нима не разбра това, което писах ???