Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 сеп 2011 16:54

cena62 написа:
калпазанчо написа:Аз ще дойда почти на 100%. За кмета сигурно ли е? В спортала пише че ако бъдел в града щял да дойде.
Gardimarin, ако отида ще направя кратък обзор на случилото се с най-интересното от срещата.

Кмета няма да дойде ;) !

Нормално ... до изборите кмета ще се пази от неудобни въпроси .

Ама ако има представител на общината може да попитате как тя се грижи за собствените си интереси ( капитали ) в смесеното дружество - ПСФК "Черноморец Бургас"
Пламен Киряков може да го попитате :
1. За резултатите от последния одит на клуба .
2. Като специалист търговско право да обясни какво означава "свръхзадлъжнялост" и какво се случва с едно дружество в такъв случай .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 сеп 2011 19:51

Та, искахте да кажем впечатление, ето моите... Първо да кажа, бяха освен Киряков и Херо, още и Чилика и Тинката, както и Фара и кметчето, и една непозната за мен жена :) Най-важното, което се обсъждаше, беше задлъжнялостта на клуба, цените на билетите, публиката, отборът като футболисти, и съдийските резачки. Стана, разбира се ясно, че клубът наистина има над 30 милиона задължения, които само високият бюджет и "добрата" воля на Събев, като един от акционерите там, спасяват от фалит. На всички им е болно, но това за СЪЖАЛЕНИЕ никой от нас не може да промени, докато не се намери друг желаещ. Кмета да си кажа не го харесвам, ама хич, защото имам информация що за мошеник е, но той наистина се изказа много добре за Черноморец, от гледна точка на това, че ще направи всичко възможно да го има, накара ме да му повярвам. Сподели, че са идвали много инвеститори в Бургас, включително и в неговият кабинет на разговори, но в условията на криза и по неговите думи заради малкото публика не се е случило нищо. Хубавата новина е обещанието, че още от следващия път билетите до мача от понеделник ще са на цена по 3лв. (или 2лв. не разбрах точно, че точно тогава беше бая шумно, но мисля, че са по 3), а след това в денят на мача ще са по 4-5лв. Отстъпки за пенсионерите по 2лв, както и за ученици по 1-2лв. И това до края на сезона, до май месец, като до тогава ако не се вдигне посещаемостта (като една от причините за ниската посещаемост хората казаха високите цени), не разбрах отново, но ще се върнат старите цени. Обсъжаше се мача със Славия, в който всеки каза, че сме били адски ощетени, Херо направо полудя и взе да се пени, само както той си знае :) . Беше убеден, че и във Варна няма да ни е лесно срещу Мен ин бляк. Спомена, че би останал докато е жив в Бургас, ако го искат бургазлии и, че най-голям кеф му е като дойдат ЦСКА или Левски да ги бием както ние си знаем. Споменаха се и футболистите, продадени или новопривлечени, отрекаха за Жужу да ходи при червените, поискаха да бъде продаден поне в чужбина. Питайте, че не ми се пише много, но на всички ще отговоря на тези, които не са били там...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 сеп 2011 20:11

Благодаря ти Бургас. И това, което написа е достатъчно. Що се касае за задлъжнялостта на Черноморец - оня ден четох едно интервю поместено в секция "Примера дивизион" на този форум. Интервюто беше с Лъчо Танев, който обясняваше как силните икономически Барса и Реал са потънали в дългове и какъв начин на "спасение" са избрали - никакъв. :? Което пък не им пречи да са най-богатите отбори в света де. :roll: Абе парите преработени във футбола са мнооого странен механизъм в, който и един лев дълг да нямаш може да означава САМО, че си без дълг, но беден и обратно :roll:.... Бррррррррррр, навлизам в кална територия без ботуши и рискувам да стана нещастен...Пропускам всичко и ще се радвам САМО на новината за адекватни цени на билети и за инвеститорски интереси към Бургас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 29 сеп 2011 21:13

Виждам,че е било интересно. Бургас, за студенти нещо има ли освен ученици? :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 сеп 2011 21:17

orion написа:Виждам,че е било интересно. Бургас, за студенти нещо има ли освен ученици? :)

Еми да ти кажа, не чух, имаше един пич, който непрекъснато викаше и се опитваше да се "покачи" връз другите като ръкомахаше, и вдигаше децибелите, та не чух, той беше главният инициатор, и намеси децата и пенсионерите, както и инвалидите.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 сеп 2011 00:07

1. Кмета откровено излъга за стадион "Черноморец" . В онази част в която говореше за евентуалните дела между общината и "Петрол" АД
2. Когато дискусията се завъртя около финансите на клуба , той се изниза .
3. Чест прави на Пламен Киряков , че не се опита да лъже . Е , типично по адвокатски се ограничаваше в отговорите . Не даде никаква допълнителна информация . А това което спести е наистина важно .
4. Стана ясно , че футболния клуб плаща наем на фирми на Събев за ползването на стадиона в Лазур и за кампуса . Или по-точно - има да два пари за наеми .
5. Стана ясно , че в момента клуба се издържа с пари които Събев дава под формата на заем .
На практика всичко което съм писал , и за което ме определяха като хейтър , и че бълнувам някакви конспирации , че само плюя и създавам напрежение ...се оказа истина . Не очаквам да получа извинения , но съм доволен че изпълнителния директор на Черноморец ( май такъв е Киряков в момента ) реално повтори нещата писани от мен.
Сега - това което Киряков спести .
Последния одит ( за 2010 ) показва че в кразя на миналата година клуба е на загуба с 36 779 000 лева . 25 млн лева е процентното участие на Петрол АД в дружеството . Простата сметка показва , че клуба е дължал на Събев в края на миналата година почти 12 млн.
Заплатите за 2010 са 7 155 000 лева , от които 5 млн заплати на футболисти. и Което означава , че само до лятото на 2011 са платени 3 млн за заплати . Които до края на годината ще станат минимум 4 млн . 2 500 000 лева клуба трябва да плати за наемите на стадиона и кампуса . Стават общо 6 500 000 . Без да включвам разходи за консумативи ( ток вода , охрана , лагери хотели , пътувания и др . ) . При обявен бюджет от 5 млн лева , простата сметка показва , че загубата на клуба за тази година ще е минимум 2 млн. Което води до второто нещо спестено от Киряков .
Когато загубите на едно дружество спаднат по 25 % от уставния капитал , всеки един кредитор има правото да поиска обявяването на клуба в несъстоятелност . В случая на Черноморец това е момента когато загубите надхвърлят 37 500 000 лева . Което означава , че при следващия одит , реално клуба :
1. Ще дължи на Митко Събев над 15 млн . лева
2. Кредиторите му ще могат да поискат обявяването му в несъстоятелност.
3. Единствения кредитор ще е Митко Събев
4. Единствените активи с които клуба ще разполага за погасяване задълженията си към кредиторите ще са стадиона в Акациите ( чиято стойност пада с всеки изминал ден ) и земите около него .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 сеп 2011 00:15

ntodorov написа:Благодаря ти Бургас. И това, което написа е достатъчно. Що се касае за задлъжнялостта на Черноморец - оня ден четох едно интервю поместено в секция "Примера дивизион" на този форум. Интервюто беше с Лъчо Танев, който обясняваше как силните икономически Барса и Реал са потънали в дългове и какъв начин на "спасение" са избрали - никакъв. :? Което пък не им пречи да са най-богатите отбори в света де. :roll: Абе парите преработени във футбола са мнооого странен механизъм в, който и един лев дълг да нямаш може да означава САМО, че си без дълг, но беден и обратно :roll:.... Бррррррррррр, навлизам в кална територия без ботуши и рискувам да стана нещастен...Пропускам всичко и ще се радвам САМО на новината за адекватни цени на билети и за инвеститорски интереси към Бургас.

пропускаш важната подробност ( или Лъчо Танев я е пропуснал ) , че Реал , Барса и Манчестър Юнайтед дължат много милиони ... но на банкови институции . И си обслужват дълговете редовно . И предпочитам вместо да погасят примерно 100 млн евро главница по дълга , да ги дадат за играчи . Но това са 100 млн. евро които тези отбори са спечелили през годината . На другия полюс е отбор като Байерн Мюнхен , който не вади баснословни суми за играчи ... но пък си има собствен стадион който ще бъде изплатен след 2 години и няма никакви други дългове .

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 сеп 2011 00:39

Между другото , стана въпрос и за емблемата с котвата , и Пламен каза че ако Дражев не е подновил патента има вероятност макар и малка да си я върнем ! :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 сеп 2011 06:41

Акаунт, кмета се измъкна, защото Барека искаше да го снима на Альошата. Сигурен съм, че по-голямата част от истината я каза, що се отнася до стадион "Черноморец". За плащането на наеми от ПСФК към различни фирми, свързани със Събев беше пределно ясно и преди това. Тъпото е, че не могат да намерят пари за медицинския център. Направи ли ти впечатление, че Херо с мъка каза, че все за него нямало пари като треньор, а другите са разполагали и колко му е било трудно. Също си и каза човекът, че нямаме потенциал да играем за челните места, а ще наблегне на Купата на България. Друго по-важно не се сещам.
П.П. А ти къде седя?
П.П. 2 Имаше около 35-40 човека на срещата.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 сеп 2011 10:00

Мамка му как съжалявам че не дойдох. Седя си аз в офиса, звъни телефона и шефа (чужденец) вика ехоооо, аз съм в хотел България, среща с персонала довечера в 17:30 в Хепи на хотела. Аааааа, умрях от яд. Направо си накривих физиономията и седях свъсил вежди 2 часа и половина и само си гледах часовника и си псувах тихичко наум. Наистина адски съжалявам, имах и аз въпроси и исках лично да чуя отговорите...Да остана със собствено впечатление, но уви. Надявам се следващата среща да е скоро и да дойда.
п.п. Аз освен на повечето въпроси които виждам тук отговорите имах и един друг: Какво става с добрата инициатива на Балъков за деня на отворените врати. Преди беше долу-горе по това време и събираше адски много малчугани, което много ми топлеше сърцето. Между другото случайно видях в jobs.bg че Черноморец търси да назначи Пр на клуба, като това което ме учуди е че изискването беше висше по право?!
Тинката говори ли, какво каза, ентусиазиран ли беше да се види със феновете на родния клуб?
Чилика нещо каза ли.
Много се радвам за билетите.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”