Та, искахте да кажем впечатление, ето моите... Първо да кажа, бяха освен Киряков и Херо, още и Чилика и Тинката, както и Фара и кметчето, и една непозната за мен жена

Най-важното, което се обсъждаше, беше задлъжнялостта на клуба, цените на билетите, публиката, отборът като футболисти, и съдийските резачки. Стана, разбира се ясно, че клубът наистина има над 30 милиона задължения, които само високият бюджет и "добрата" воля на Събев, като един от акционерите там, спасяват от фалит. На всички им е болно, но това за СЪЖАЛЕНИЕ никой от нас не може да промени, докато не се намери друг желаещ. Кмета да си кажа не го харесвам, ама хич, защото имам информация що за мошеник е, но той наистина се изказа много добре за Черноморец, от гледна точка на това, че ще направи всичко възможно да го има, накара ме да му повярвам. Сподели, че са идвали много инвеститори в Бургас, включително и в неговият кабинет на разговори, но в условията на криза и по неговите думи заради малкото публика не се е случило нищо. Хубавата новина е обещанието, че още от следващия път билетите до мача от понеделник ще са на цена по 3лв. (или 2лв. не разбрах точно, че точно тогава беше бая шумно, но мисля, че са по 3), а след това в денят на мача ще са по 4-5лв. Отстъпки за пенсионерите по 2лв, както и за ученици по 1-2лв. И това до края на сезона, до май месец, като до тогава ако не се вдигне посещаемостта (като една от причините за ниската посещаемост хората казаха високите цени), не разбрах отново, но ще се върнат старите цени. Обсъжаше се мача със Славия, в който всеки каза, че сме били адски ощетени, Херо направо полудя и взе да се пени, само както той си знае

. Беше убеден, че и във Варна няма да ни е лесно срещу Мен ин бляк. Спомена, че би останал докато е жив в Бургас, ако го искат бургазлии и, че най-голям кеф му е като дойдат ЦСКА или Левски да ги бием както ние си знаем. Споменаха се и футболистите, продадени или новопривлечени, отрекаха за Жужу да ходи при червените, поискаха да бъде продаден поне в чужбина. Питайте, че не ми се пише много, но на всички ще отговоря на тези, които не са били там...