Това ли е Черноморец Бургас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Това ли е Черноморец Бургас ?

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 апр 2011 23:43

Всичко мога да приема като критика, стига да е аргументирано.Но сега всички да скачат срещу отбор, който се опита да разчупи модела, но не успя по една или друга причина, не мога да приема за нормално.В тази злоба се коренят проблемите на България в ЦЯЛАТА и история................Съжалявам ,че не мога да напиша по-силен епитет господа и дами, но вие сте задн**и дребни душици.Дори и да се затрие този отбор, ще останат терените и базата , които са изградени до момента и пак ще си спомняте за този отбор, колкото и да го мразите, дори ще съжалявате за думите си може би
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 апр 2011 23:44

Не знам кой прави разбор преди мача,но освен това да определят кой да изпълнява дузпите,трябваше да се наблегне,че Пиргов винаги е най-малко 2 крачки пред линията на вратата в момента на удара и този,който изпълнява дузпата,в случая Андонов,да обърне внимание на съдията за евентуално нарушение на правилата преди да изпълни дузпата,понеже съдиите в повечето случаи гледат дали има неправилно навлезли футболисти и не следят за нарушения от страна на вратарите,а при Пиргов това си е рецидив и най-малкото Любомир Шейтанов трябва да го е забелязал още предния сезон във Варна,когато Пиргов почти стигна до линията на вратарското поле,за да скъси ъгъла и спаси дузпата на Педриня :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 01 апр 2011 23:44

Няма да почнете да биете, догодина изпадате в Б група. А се занимаваме с вас, защото сте окупирали нашия стадион вместо да протестирате и да искате да се върнете в Акациите.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 апр 2011 23:47

Gruntax написа:Няма да почнете да биете, догодина изпадате в Б група. А се занимаваме с вас, защото сте окупирали нашия стадион вместо да протестирате и да искате да се върнете в Акациите.

Вие да не сте работници на Нефтохим,че да имате претенции за стадиона :!:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 01 апр 2011 23:54

И 15 удивителни знака да сложиш не ми пука. Цяла България видя как се излагате. Преди няколко месеца измислени приказки, че ще ставате шампион, а сега падате наред и ходите 200 души. Пукна се балона :) .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 апр 2011 23:56

B__A__N__DA__TA написа:Всичко мога да приема като критика, стига да е аргументирано.Но сега всички да скачат срещу отбор, който се опита да разчупи модела, но не успя по една или друга причина, не мога да приема за нормално.В тази злоба се коренят проблемите на България в ЦЯЛАТА и история................Съжалявам ,че не мога да напиша по-силен епитет господа и дами, но вие сте задн**и дребни душици.Дори и да се затрие този отбор, ще останат терените и базата , които са изградени до момента и пак ще си спомняте за този отбор, колкото и да го мразите, дори ще съжалявате за думите си може би

То при тях е ясно чакат отбора ни да сгреши някъде и почват да изливат цялата си зелена злоба върху Черноморец.Това съм го забелязал в другите форуми.Половината биха дали живота си за да се затрие Черноморец,но това няма да стане.Ние се опитваме да градим нещо,но егати завистта и злобата която има в тях.Първо боядисаха със зелена боя билбордовете ни из града после счупиха едното стакло на фен магазина ни с камък с размерите на топка.Канеха се да чупят и караваната с фен артикули...егати чудото егати нещото?

Това не са футболни фенове,а завършени олигофрени!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 апр 2011 23:59

Parmalat написа:Eй фенове на Нефтохимик не се занимавайте с нас,а гледайте себе си.Ще има за в бъдеще много българи в отбора това е сигурно.Лятото ще дойдат пак няколко от Черноморец Поморие.

На тея които казват че отбор е ГМО да видат от коя година съществува марката Черноморец!1919 Тва е имаме си почти 100 годишна история точка.

За хейтърите на отбора този отбор ще го има за в бъдеще и след мен и след вас.

Всеки отбора има спадове и върховни моменти.И ЦСКА бяха в криза,но се дигнаха.Със същите играчи без 3,4 първия полусезон бяхме на 3-то място.Проблема не е в качествата на играчите,а в психиката им.Като почнем пак да бием редовното половината ще се покриете като мишки.

Ами образовай се малко , момко . Също така пише - година на създаване 1995 г . ТОЧКА .
Той отбора и сега бие - центрове ;)

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 02 апр 2011 00:03

Parmalat написа:Eй фенове на Нефтохимик не се занимавайте с нас,а гледайте себе си.Ще има за в бъдеще много българи в отбора това е сигурно.Лятото ще дойдат пак няколко от Черноморец Поморие.

На тея които казват че отбор е ГМО да видат от коя година съществува марката Черноморец!1919 Тва е имаме си почти 100 годишна история точка.

За хейтърите на отбора този отбор ще го има за в бъдеще и след мен и след вас.

Всеки отбора има спадове и върховни моменти.И ЦСКА бяха в криза,но се дигнаха.Със същите играчи без 3,4 първия полусезон бяхме на 3-то място.Проблема не е в качествата на играчите,а в психиката им.Като почнем пак да бием редовното половината ще се покриете като мишки.

А къде сте вие сега, верни фенове? Нали за това са феновете да си подкрепят отбора независимо дали пада от Видима или от Черно Море, дали с 1:0 или 5:0, дали в А или в А окръжна. Цените на билетите, та цените на билетите. Кво за 1 седмица не може да скатаете 8 кинта ли? Аз попринцип не съм от гр. Бургас и всеки мач независимо дали домакински или гостуване ми излиза по над 10 лв, но не ми пука, защото си обичам отбора, независимо дали играе срещу Левски, ЦСКА, Габровница или Димитровград. А ви видяхме колко бяхте днеска и половината агитка сега оплаква във Фейсбук. Ако сте истински фенове няма да бягате от проблемите и щяхте да сте на стадиона, а не да ви седят само знамената за красота. Като е на готово - хубав стадион, безплатен вход, биене наред, А група, големи фенове. Оп вход, оп 2-3 загуби и какво? От 12 000 с Левски днес 200?

Не се заяждам с никой, но това е реалността! Дори не знам дали имате и едно що годе свястно гостуване (повече от 1 автобус) ! Като паднеш от високо най-боли, така че си преосмислете паралелната реалност, в която живеете и приемете нещата каквито са. Лятото се очертава да е много интересно, но да видим!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 апр 2011 00:03

Neftochimic1892 и ние искаме де да играем на нашия стаион в Акациите,но докато не се оправи стадиона няма как да стане.Може да се сърдите на Порточанов,че сега отбора ви е във В група Черноморец с нищо не е виновен. :?

Прави си че има млади и талантливи играчи в Черноморец Поморие,но на този етап така е преценило ръководството да не ги привлича все още в първия отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 02 апр 2011 00:11

Parmalat написа:Neftochimic1892 и ние искаме де да играем на нашия стаион в Акациите,но докато не се оправи стадиона няма как да стане.Може да се сърдите на Порточанов,че сега отбора ви е във В група Черноморец с нищо не е виновен. :?

Не ви ли стана ясно на всичките, че дори и да се преселим на Марс, този проект в Акациите няма да стане? Явно не!

Защо през сезон 2008/2009 Събев не ни продаде, а изчака да свърши сезона, взе стадиона и школата?

Защо не ни продаде и отново да си има 2 отбора с различни собственици? Това нямаше как да стане поради ред причини, но явно няма смисъл да ти обяснявам. Живей си с идеята " Мега, ултра, хипер проект Черноморец 2020" , но да знаеш лятото ще е интересно!

Върни се в “Черноморец”