Черноморец-Бургас взема Оусама Есабр от Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Черноморец-Бургас взема Оусама Есабр от Ювентус

Мнениеот Pichichi » 28 яну 2011 13:18

ntodorov написа:Е да де, минали сме се, ама баш като вас ли ? ... То при вас Тикаричи ( звучи ми, като тарикатче) ли не бе, Тибони ли, Акуаро ли, Руй Мигел ли, Платини ли ( тук ША на прощавате ама :? ), Гросо ли, Томов ли, ваклото и вечно блеещо ирландско агънце Шеридън ( звучи, като дрън-дрън) абе кой ли не...Ама те разбирам де - ти нямаш лоши помисли - парен каша духа и искаш да ни предпазиш от недалновидната политика на "обеднялото", като църковни мишки ръководство на Черноморец. Благодарим за, което де... ;) :)

Човек не се заяждам просто мисля че това е грешно решение , обосновал съм се с примери .
Щом те кефи да ви източват отбора твой проблем .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 яну 2011 13:39

Pichichi написа:Няма никакъв смисъл от предварители оценки за такива играчи .
Големите отбори събират стотици играчи от цял свят на възраст м/у 14/20 г. и са на далавера дори само 1,2 от тях да се наложат . По този начин и наще Курдов,М.Александров,Тошев, Бр.Костадинов,М.Кирев бяха и някои все още са в такива отбори . М.Кирев дори няма 1 мач за Юве , даже не съм сигурен дали въобще е играл в други мачове освен на мл. нац. отбор в последните 2 г. , въпреки че беше преотстъпван в Швейцария 2 пъти май-така и не записа мач за Тюн и още някакъв отбор .
Преотстъпен в серия C !!!
Че то и на ЦСКА Кр.Тибони е бивш юношески нац. на Италия но всички знаем какво се случи с него .
Така че не бързайте , само сумата от 250 000 Е за преотстъпванео му за 6 м. е доста съмнителна и безумна дори . Както не веднъж съм казвал това е огромна сума за А група и то само за преотстъпване . С такава сума би трябвало да можеш да купиш почти всеки от А група .

Ако е такъв случая +1 и от мен.
И 500 000 евро за двама в лоша форма и то само за 6 месеца е безумие. Да кажем, че точно влязат във форма и се приспособят към отбора/първенството и трябва да си ходят.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2011 13:50

Pichichi написа:
ntodorov написа:Е да де, минали сме се, ама баш като вас ли ? ... То при вас Тикаричи ( звучи ми, като тарикатче) ли не бе, Тибони ли, Акуаро ли, Руй Мигел ли, Платини ли ( тук ША на прощавате ама :? ), Гросо ли, Томов ли, ваклото и вечно блеещо ирландско агънце Шеридън ( звучи, като дрън-дрън) абе кой ли не...Ама те разбирам де - ти нямаш лоши помисли - парен каша духа и искаш да ни предпазиш от недалновидната политика на "обеднялото", като църковни мишки ръководство на Черноморец. Благодарим за, което де... ;) :)

Човек не се заяждам просто мисля че това е грешно решение , обосновал съм се с примери .
Щом те кефи да ви източват отбора твой проблем .

Не, проблема не е мой. Но просто не виждам кой от кого ще източва в Черноморец ? Не виждам и логиката освен, ако някой не е "объркал" главата на Събев с този трансфер. Дори и във времената, когато се харчеше много в клуба Събев не даваше пари за трансфери...Сега, що ли си мисля, че вече има други намерения ?
ПС: Впрочем тази новина я няма в официоза на отбора, а лично мое мнение е, че тези трансферни суми са силно, силно преувеличени.
Последна промяна от ntodorov на 28 яну 2011 13:55, променено общо 1 път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 яну 2011 13:54

Изглежда още нищо не е ясно и в момента само се спекулира. Затова по-добре да се изчака преди да се дават оценки. Статията по-долу го доказва - вероятно почти нищо не е вярно в нея (освен имената на футболистите):

========================================

Коя млада звезда на Юве ще идва в Черноморец?

Днес стана ясно, че бургаският Черноморец е на път да хвърли нова трансферна бомба на българския пазар, привличайки футболист на Ювентус. Според информациите от щаба на "акулите" става дума за млад талант на "Старата госпожа" от африкански произход, който в последните години е бил преотстъпван в клубове от Серия "Б" и играе на поста нападател. Проверка на Sportal.bg показа, че на подобен профил отговарят двама футболисти на "бианконерите". Това са 20-годишният Аюб Дауд от Сомалия и две години по-възрастният Усама Есабр от Мароко. И двамата в момента играят под наем в Козенца, а през миналия сезон са били командировани съответно в Кротоне и Арецо.

И двамата няма да заемат място на чужденец при "акулите", тъй като имат италиански паспорти, защото са на Апенините от повече от десет години. Сомалиецът Дауд (на втората снимка) е шампион за младежи в италианската Примавера през 2007 година и победител от турнира Виареджо за 2009, където става и голмайстор на надпреварата. Той прави истински фурор при престоя си в Лумедзане, където е пратен в началото на този сезон и отбелязва 5 гола в 16 мача, а тимът му печели Купата на Италия за отборите, състезаващи се в Лига Про.

Сомалиецът Дауд
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 яну 2011 14:00

Щом е сомалиец няма да му плащаме в пари, а в храна, така че пак не сме се минали :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 28 яну 2011 14:30

Converse написа:Щом е сомалиец няма да му плащаме в пари, а в храна, така че пак не сме се минали :)

Пък ако не му платите ще закачи на 1синджир 4-5 кораба и ще ги отвлече! ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 яну 2011 14:33

sir George написа:
Converse написа:Щом е сомалиец няма да му плащаме в пари, а в храна, така че пак не сме се минали :)

Сега се сетих за един виц на футболна тематика.

Знаете ли как в Сомалия правят мексиканска вълна на футболен мач ?
- Връзват един хляб с въже за хеликоптер и минават над стадиона.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 яну 2011 15:55

Моля ви се,купете Амаури!!! :twisted:
До колкото съм чел,Дауд е найстина добър млад футболист и според мен е много по-добре да играе в А група,а не в Б или Ц1.Той беше една от звездите на Примаверата.
А тези 250000 € са найстина много пари за футболист под наем.А може би става въпрос са co-ownership и "трансфер на тъмно" след това.Но незнам това дали не важи само за италиянски отбори.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 яну 2011 17:01

Converse написа:
sir George написа:

Сега се сетих за един виц на футболна тематика.

Знаете ли как в Сомалия правят мексиканска вълна на футболен мач ?
- Връзват един хляб с въже за хеликоптер и минават над стадиона.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черноморец”